Bu Gece Karar Vermeliyim

Yeni nesil androidlerde iki farkli whatsapp hesabi, instagram vb kullaniliyor artık.Uygulama çoklayıcılar var veya cift hatli olabilir telefonlar ama bence en tehlikelisi yine bu yeni nesil android telefonlarin bazilarinda ikinci alan kısmı...yani telefon icinde telefon gibi dusunun ve sahibinin belirledigi parmak izi, sifre vb.olmayinca bulup da girmek cok zor, telefonu elinize alinca bile anlamazsiniz.

Neden yalan söyledi ki bi sordun mu canım?
Neyden şüphelenmştin bu WhatsApp dışında? Demek ki seni şüoehlendirecek biriken bişeyler olmuş ki gitmişsin bakmaya.
Yalan söylediğini ne kabul ediyor, ne bir açıklama yapıyor. Şüphelendiğim en büyük nokta kızlar kulağımıza küpe olsun, cinsellikten kaçınmasıydı. Koskoca bir sebep zaten. Oluyordu ama sayısı azalmıştı ve her buluştuğumuzda üstüme atlayan adam, dışarıda mı gezsek ne falan demeye başladı. Sen sıkılıyorsun ya falan diye kılıflarla. Çok canımı acıtıyor bunları düşündükçe kendimi paralayasım geliyor.

Iki whatsapp kullaniyorum farkli hatlarim var. Telefon dahisi olmaya falan gerek yok cok basit bi islem. Cift hatli telefonunuzun olmasi lazim sadece. Ve iki whatsapp hesabima da mesaj gelince sizin attiginiz resimdeki gibi gorunuyor. Yani teoriniz dogru. Baska bir hatti daha var. Bu arada ayrildiginizi okudum. tebrik ederim bence dogru karari verdiniz. Allah karsiniza sizi maddi manevi yormayacak insanlari cikarsin, emek vermeyin boylelerine. Yolunuz acik olsun.

Açıklayacağı bişey yok çünkü,aklına iyi bir yalan gelirse söyler.

Kimbilir kimin yanındaydı da beyfendi telefonlarını açmadı.Boşver Allahın sevdiği kuluymuşsun ki önüne çıkardı.

En kızdığım şey de madem öyle ayrıl kimle ne halt edersen et insanları enayi yerine koymaya ne gerek var

Çift hatlı telefonunun olmasına bile gerek yok, önceden aynı uygulamada iki hesap açabilmek için uygulamalar vardı ama artık hemen her telefonda ikiz uygulama olanağı var. Bu çift whatsapp simgesi de sevgilinizin 2 ayrı whatsapp hesabı olduğunu gösteriyor. Neyse zaten aldatıyormus, muhtemelen başka bi kızla iftar yaptı oradan geliyordu pislik

Acilir , benim telefonum cift sim kartli iki farkli numaram var iki tane whatsabim , iki tane viberim vs vs var
Konu sahibi cift whatsap kullanan biri olarak soyliyim ayni anda ikisine de mesaj gelse bile yukarda tek bildirim simgesi cikiyor , iki tane degil yani

Ben pek iftar yaptığını düşünmüyorum canım, bütün gün oruçluyum uyuyorum ayağına hiç yazmadı. Böyle iğreç emelleri için bile Allah'ı kullanıyorlar ya, diyecek bulamıyorum.

Benim de kesinlikle ennn kızdığım şey. Ama olur mu cepte tutacak, beni de oyalacak ya! İnsanları aptal yerine koymaya çalışan bu tür mahlukattan nefret ediyorum.

evet ben de sonradan öğrendim oluyomuş , benimkinde çıktı 2 farklı oturum seçeneği dual whatsapp dual messenger falan, ama arkadaşım baktı onda çıkmadı

Ben pek iftar yaptığını düşünmüyorum canım, bütün gün oruçluyum uyuyorum ayağına hiç yazmadı. Böyle iğreç emelleri için bile Allah'ı kullanıyorlar ya, diyecek bulamıyorum.
O kadar adi olduğunu düşünmek istemedim herhalde şu virüslü ortamda bile yürek yemiş bunlar ya çat kapı gidip ne güzel mors etmişsin ama helal

Sadece androidde mi oluyor bu çift vatsap

Ikı farklı kisiden msj gelince boyle oldugunu gormedim. Sadece bir mesaj bır arama gelirse boyle de olmuyor bır tanesinde tlf ve cevapsız arama ısareti oluyor

Son düzenleme:
Bir ilişkide yalan varsa o ilişkiden hayır gelmez neyseki daha fazla canın yanmadan anlamış oldun geçmiş olsun

Bence isabet karar vermısınız.Çok yorgunum uyucam diyıp evde olmaması yeterlı sebep bence.Boş verin simgelerı.Affettıkce daha da kendınden geçmiş

Ikinci whatsapp simgesi birinden mesaj gelmişken ayni anda whatsapptan bir ses kaydı dinliyorsaniz ya da whatsapp yedekleme yapıyorsa olabiliyor. Onun haricinde ikinci whatsapp nasıl olur bilemedim çift sim.kartta acaba iki whatsapp yükleniyor mu ki?
Affettim.dediginize gore bir aldatma var?

İşletim sistemi android oldugu icin bilemiyorum. Ama davranıslar süpheli.

2 ayrı numara kullanıyor muhtemelen. Simkart olmasa bile whatsapp için ayrı bir numara alınabiliyor. Bir telefonda 2 hatta 3 whatsapp ayrı ayrı kullanılabilir,sim kart olması şart değil.

Farkli kisilerden kac tane mesaj gelirse gelsin ben de hic 2 tane gözüktügunu hatırlayamadım. Ama hem mesaj gelmiş, hem de whatsapp araması yapilirsa böyle olmustu diye hatırlıyorum.
Bu mesajımdan sonra kac kere yukarıda 2 mesaj sembolü gördüm desem Yani 2 farkli kişiden ya da gruptan gelince de oldu bende bu sembol

Ama her sey olabilir de güvenliksiz cok zor..

ya olay bitmiş gitmiş falan filan ama mesela birinin ses kaydını dinleyip diğer yerden mesaj gelince de bu 2 simge çıkıyor, ya da telefonu eskiyse 2 mesaj ayrı olarak gözükmüştür bazen telefonların öyle sorunu olabiliyor, fakat yine de yalan söylemiş şüpheli davranmış öyle yapmasaydı belki de bu kadar şüphelenmezdin neyse hayırlısı o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…