Yalan söylediğini ne kabul ediyor, ne bir açıklama yapıyor. Şüphelendiğim en büyük nokta kızlar kulağımıza küpe olsun, cinsellikten kaçınmasıydı. Koskoca bir sebep zaten. Oluyordu ama sayısı azalmıştı ve her buluştuğumuzda üstüme atlayan adam, dışarıda mı gezsek ne falan demeye başladı. Sen sıkılıyorsun ya falan diye kılıflarla. Çok canımı acıtıyor bunları düşündükçe kendimi paralayasım geliyor.Neden yalan söyledi ki bi sordun mu canım?
Neyden şüphelenmştin bu WhatsApp dışında? Demek ki seni şüoehlendirecek biriken bişeyler olmuş ki gitmişsin bakmaya.
Yalan söylediğini ne kabul ediyor, ne bir açıklama yapıyor. Şüphelendiğim en büyük nokta kızlar kulağımıza küpe olsun, cinsellikten kaçınmasıydı. Koskoca bir sebep zaten. Oluyordu ama sayısı azalmıştı ve her buluştuğumuzda üstüme atlayan adam, dışarıda mı gezsek ne falan demeye başladı. Sen sıkılıyorsun ya falan diye kılıflarla. Çok canımı acıtıyor bunları düşündükçe kendimi paralayasım geliyor.
Acilir , benim telefonum cift sim kartli iki farkli numaram var iki tane whatsabim , iki tane viberim vs vs var2 farklı whatsapp hesabı açılamaz ki.farklı sohbetlerden mesaj geldiğinde de böyle gözükebilir, ben de mesaj ilk geldiğinde (aynı sohbette olsa bile) önce böyle iki sembol oluyo sonra teke düşüyo.doğru söylemiş.
Ben pek iftar yaptığını düşünmüyorum canım, bütün gün oruçluyum uyuyorum ayağına hiç yazmadı. Böyle iğreç emelleri için bile Allah'ı kullanıyorlar ya, diyecek bulamıyorum.Çift hatlı telefonunun olmasına bile gerek yok, önceden aynı uygulamada iki hesap açabilmek için uygulamalar vardı ama artık hemen her telefonda ikiz uygulama olanağı var. Bu çift whatsapp simgesi de sevgilinizin 2 ayrı whatsapp hesabı olduğunu gösteriyor. Neyse zaten aldatıyormus, muhtemelen başka bi kızla iftar yaptı oradan geliyordu pislik
Benim de kesinlikle ennn kızdığım şey. Ama olur mu cepte tutacak, beni de oyalacak ya! İnsanları aptal yerine koymaya çalışan bu tür mahlukattan nefret ediyorum.Açıklayacağı bişey yok çünkü,aklına iyi bir yalan gelirse söyler.
Kimbilir kimin yanındaydı da beyfendi telefonlarını açmadı.Boşver Allahın sevdiği kuluymuşsun ki önüne çıkardı.
En kızdığım şey de madem öyle ayrıl kimle ne halt edersen et insanları enayi yerine koymaya ne gerek var
evet ben de sonradan öğrendim oluyomuş , benimkinde çıktı 2 farklı oturum seçeneği dual whatsapp dual messenger falan, ama arkadaşım baktı onda çıkmadıAcilir , benim telefonum cift sim kartli iki farkli numaram var iki tane whatsabim , iki tane viberim vs vs var
Konu sahibi cift whatsap kullanan biri olarak soyliyim ayni anda ikisine de mesaj gelse bile yukarda tek bildirim simgesi cikiyor , iki tane degil yani
O kadar adi olduğunu düşünmek istemedim herhalde şu virüslü ortamda bile yürek yemiş bunlar yaBen pek iftar yaptığını düşünmüyorum canım, bütün gün oruçluyum uyuyorum ayağına hiç yazmadı. Böyle iğreç emelleri için bile Allah'ı kullanıyorlar ya, diyecek bulamıyorum.
Neden göz yaşı akıttınır. Seven ağlatmaz derlerİnsan sevince belki değildir belki yanlış anlıyorumdur diye kendini kandırıyor. Bu ilişkiye o kadar emek ve gözyaşı akıttım ki... Ah insan kıyamıyor.
Bu mesajımdan sonra kac kere yukarıda 2 mesaj sembolü gördüm desemFarkli kisilerden kac tane mesaj gelirse gelsin ben de hic 2 tane gözüktügunu hatırlayamadım. Ama hem mesaj gelmiş, hem de whatsapp araması yapilirsa böyle olmustu diye hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?