- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
Paralel space indirip uygulamalari yedekleyebilir. Yani bir telefonda iki ayrı hesap var gibi. Ama orda klon whatsapp ta telefon no olmadan açabilir mi denemedim. Telefon çift sim kartlı olabilir mi?Aynı anda 1 telefona 2 whatsapp hesabı açması için teknolojiden aşırı anlayan biri olması lazım bence.. nasıl olcak ki zor yani
Güvenmiyorsun belli.. Niye yokuşa sürüyorsun ayrıl işte.. Hem sen kurtul hem sevgilin kurtulsun bu şekilde yaşanmaz..Bu arada araştırdım dual whatsapp Samsunglarda oluyormuş. Onunki de samsung, telefon dahisi olmaya gerek yok yani...
Boşver whatsapp simgesini, ileride evlilik düşünüyorsanız ömür boyu huzursuzluğu göze almaktır bu. Görmezden gelmeyin.Sevgili duyarlı kadın arkadaşlarım,
2.5 yıldır olan bir beraberliğim var. Çok sevdiğim için bir çok yanlışını affettim, görmezden geldim. Korona yüzünden sık görüşemiyoruz, bana kendini soğutuyorsun dedi. Buluştuk aynı olsak ta daha az mesaj yazar oldu, nadiren arıyor. Geçenlerde bir şeyi konuşurken bana ekran görüntüsü attı ve iki küçük whatsapp simgesi görülüyor üstte. Becerebilirsem resmi ekleyeceğim. Bu o anda 2 farklı whatsapp hesabının açıldığını mı gösteriyor? Bana aynı anda 2 farklı yerden mesaj geldi gibi açıklama yaptı. Lütfen bilenler yazsın. Güveniyorum size kızlarEki Görüntüle 2632858
Neden?Ve sonuçta bitti
Ne desem ki. Yani şüpheleniyordun zaten. Öyle bi aldatma durumu varsa en azından görmüş oldun. Gitmişse kimle gider ki iftara. Söylemez miydi böyle şeyleri?İlk sayfada düzenleme yaptım canım...
Hep söylerdi canım. Ama bu sefer apar topar kapayınca telefonu, hııı tamam oldum.Ne desem ki. Yani şüpheleniyordun zaten. Öyle bi aldatma durumu varsa en azından görmüş oldun. Gitmişse kimle gider ki iftara. Söylemez miydi böyle şeyleri?
Neden yalan söyledi ki bi sordun mu canım?Hep söylerdi canım. Ama bu sefer apar topar kapayınca telefonu, hııı tamam oldum.
Duygularımiza tercüman oldunBu ılıskıye yıllarımı verdim, onu ben adam ettim, gozyası akıttım, sevmeyi ogrettım, anası vazgeçti ben gecmedım, aldattı affettim, cok seviyorum, ben evlencem onunla, naparsa yapsın su saatten sonra baskasına bırakmam dıyıp evlenenler sonunda hep bosandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?