bu görümce beni kanser edecek!!!

herşeyi yap yap piskolojisi bozuk bu nedir ya bendede var öle bi görümce herşeyi yapar neymiş piskolojisi bozuksenin bozuksa benimkinide bozmak zorundamısın allahım akıl fikir ver yaarabbim böylelerine ...

canım yeni evli olduğun için kafanın karıştığını düşünüyorum. yani senin gözünn içine baka baka abla kardeşini öpse ne olacak ne var bunda. evlendi diye sen den mi izin alıcak öpeyim mi sarılayım mı diye. ne takıp en güzel günlerini stres içinde geçiriyorsun bence abla kardeş buluşunca sen başka bi odaya geç bi 15-20 dakka durma yanlarında eğer ki başka bir kıskançlık vs durum varsa senin bu durumdan rahatsız olmadığını görürse yapmaktan da vazgeçer

Çok güldüm
Neyse epey saçmalamışsınız cevap vermeme gerek yok .

Anlayamadınız dimi kasdettiğim şeyi, zaten ancak gülebilirsiniz..
Doğru, pardon..
Bu kafa yapısıyla sizden "anlamak" gibi bir eylemi beklemek tamamı ile benim hata ve zaman kaybım..

Pardon da ben sizi kanser edecek boyutta bir şey göremedim nedense. İğneliyor sürekli diyorsunuz ama ne diyor, ne söylüyor örnek bile vermemişsiniz. Sizi aşağılıyor mu, hakaret mi ediyor, kardeşine karşı dolduruyor mu nedir yani daha 5 aylık evlisiniz hemen ön yargıyı yapıştırmışsınız 4 yaş büyük evlenemedi evde kaldı yani sizin tabirinizle o yüzden de sizi kıskanıyor neden öyle olsun neden kıskansın siz peki hiç yakınlaşmaya çalıştınız mı abla gel muhabbet edelim konuşalım, dışarı çıkalım siz ona soğuk davrandıysanız o da özellikle böyle davranıyor olabilir. Hele flört eder gibi kelimesi ne kadar çirkin bir tabirdir ablası onun o ya siz evde zaten yakınsınız öpüyorsunuz birbirinizi sarılıyorsunuz kaynananıza gittiğinizde ablası öpse ne olur ki bende kardeşime çok yakınım ben büyüttüm sayılır farklı şehirlerdeyiz bana geldiğinde ya da biz gittiğimizde sarılırım, öperim, oynarım sürekli o zaman eşimde beni kardeşimden kıskansın ne o öyle flört eder gibi desin ki eşim bana öyle bir tabir kullansa alır cevabını ya da çıktığı bir kız var evlendiler diyelim kız öpüyorum sarılıyorum diye bana kızacak, kardeşime kızacak bir de kıskanıyor da yapıyor diyecek yani evlendi diye resmiyet mi olması lazım kardeşimin arasında merhaba hoşgeldiniz deyip iki metre uzakta mı olması lazım kuzen filan olsa uzaktan akraba tamam sonuna kadar size hak veririm ama salonda oturdu tüm gece diye sizi çekemediğini nereden çıkardınız biraz daha yakın olmaya aradaki buzları eritmeye çalışsanız sorun kalmaz bence sizin bu düşünceleriniz yüzünden negatiflik aldığından yapıyor.

Son düzenleme:

Ben abime kalmaya gittiğimde açıyorum televizyonu film izliyorum onlar yatınca yengem de böyle mi düşünüyor acaba
Açıkcası yengem böyle olsa kusura bakmasında inadına gider gider öperim abimi . Abim o benim canımın taa içi 24 yıl öpcem de evlendi aman karısı kıskancak diye öpmüuccem ay abimin böyle sağlıksız düşünen bir eşi olsaydı ailece yıkılırdık neyse ki yengem olgun düşünen gerçekten mükemmel bir insan.
Allah eşine ve ailesine cidden sabır versin tabi böyle düşünen tüm herkesin eşine ve ailesine .

Yazdığınız çok açık ve netti hanımefendi ne demek o zaman ablasını oğluyla baş göz etselermiş lafı. Bunu kullanan sizsiniz size tepki veren arkadaşımız değil sanırım bunun ensest bir ilişki anlamına geldiğinin telaffuzunun bile yanlış olduğunun farkındasınızdır. Kardeşini öpmesi sarılması bu anlama mı gelir size göre? kardeşlik duygusundan haberiniz yok o zaman kardeşiniz yok sanırım. Zaten konu sahibinin flört eder gibi kelimesi bile başlı başına yanlış. Bunu eşinin kız kardeşi için kullanabilmesi büyük talihsizlik. Konu sahibi herşeyi inadına yapılıyormuş sanıyor bırak öpsün sarılsın sonuçta evlerine gitmeyecekler mi başbaşa kalmayacaklar mı valla benim kardeşimin eşi kardeşime ablana sarılma, öpmesin elini tutmasın, yanyana oturmasın diyecek o kişinin yüzüne bakmam.

Kendince çevir kazı yanmasın yaptı yazdığını herkes net anladığından ve benide anladıklarından pek cevap verme gereği duymamıştım. Oyüzden sizinde açıklama yapmanıza hiç luzum yoktu çünkü Bu kafa yapısıyla sizden "anlamak" gibi bir eylemi beklemek tamamı ile benim hata ve zaman kaybım demişti arkadaş . Haklıda yani ben bu kafa yapımla bu kadar sapkın düşenemiyorum malum sizde düşünmüyorsunuz oyüzden bize anlayamaz

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen öyle ya tüylerm ürperdi konu sahibi diyor ne o öyle "flört eder gibi" bu cümle nasıl kullanılır aklım almıyor onu da geçtim başka biri o zaman kardeşiyle evlendirselermiş diyor ki bunu ağız almak bile ayıp ya ne mana da olursa olsun. Daha senelerdir de değil 5 aylık evli hemen bu ne peşin hükümdür psikolojik sorunu var da kıskanıyor da bir de 4 yaş büyük evlenememiş ondan kıskanırmış. Bende evli olmayabilirdim ne var bunda. Bende kardeşime çok çok düşkünüm hala korurum kollarım 26 yaşına geldi evlenecek valla karısı kıskanacak diye hiçte mesafeli olamam kusura bakmasın bir de oldu olacak siz diye hitap edeyim evlendi diye. Sarılırım da öperim de kız da öyle şeker ki aklından bile geçmez zaten böyle şeyler hep abla kardeş bağımıza hayran olduğunu söyler. Yani sevinmesi lazım aile bağları güçlü olduğu için. Yakınlaşmak için hiçbir çaba sarfetmemiş ki hep ön yargılı olmuş sorunları var demiş, bana da gelin kızımız mesafeli olsa aynı şehirde olmamıza rağmen görüşmese, çağırmasa, benimle bir yere gitmese mesafeli olurum.

Bana kendince baya da saydırmıştı halbu ki
Bazı yorumlar gerçekten iğrenc diyorum ya kıskançlık sınırlarının artık zorlanmasında son noktaları yaşıyoruz bu aralar.
Olayda kıskanılan ilgi olsa daha farklı düşüneceğim ama hayır yapılan yakıştırma çok başka.
Ben adamın yerinde olsam sapıkmıyız lan biz deyip ağzıma geleni saymıştım .

ensesttenmi şüpheleniyorsunuz..

bir daha bi araya geldiğinizde eşinize hiç yakın davranmayın...onlar el ele otursun, siz karşılarına oturun..suratınızı da hiç asmayın...
kadın sizin eşinizi sahiplenmeye çalışıyor..onun ekmeğine yağ sürmeyin..sinir oluyormuş gibi yapmayın..hiç takmayın..hatta eşinize okadar soğuk davranın ki, o gelip size sırnaşmaya çalışsın...tek kelam etmeyin...telefonunuzla oynayın, tv izleyin onlar sarmaş dolaşken..emin olun eşiniz bi terslik olduğunu anlayacak ve yanınıza gelecektir..

Kadın dediğiniz kardeşi/ablası

böyle karsında sarılıp öpüşünce aba kardeş eşine anlamlı bir bakış at ve biraz gül. ama asla asla surat asma. sanki eşinde bu durumdan rahatsızda sana bısey dıyemıyor ımajı yarat. eşine asla çaktırma söyleyecğin lafları eşine hep komikmiş gibi anlat.
eve gelince kavga etme ablasının ona yaptıkları komikmiş gibi dalgayla anlat. senin bu hareketleri küçük gördüğünü hissederse kocan biraz büyüdüğünün farkına varır belki.

kızmak kavga etmek yasak unutma hep eşine bakıp pis pis kahkaha atmadan sadece anlamlı bir şekilde gül.

Bana da bu saçma sapan kıskançlıklarda bulunan, kocasını kardeşinden kıskanan, saçma sapan düşünceler içerisine giren, bir de bunları ensest ilişki gibi millete yansıtan gelinlerden gına geldi.

Amma simartmissiniz yahu esinizi. Abla bir yandan siz bir yandan admcagizi ikiye bolun istersnz. Gorumcen sinir oldugunu anlamis muhtemelen, ilk baslarda iyi niyetle bile yapsa belki seni kiskandirmayacalisiyor. Iyi d sarilsa opse nolucak. Birak horunce o da sarilsin, kocan gece senin yataginda nasil olsa. Kiz kardesiyle hic mi vakit gecirmesin evlendi diye ? Kiskanmayi birakin b ce, greksiz kavga bu.

ben eşin yerinde olsam kafayı yerdim ablam bi taraftan öpecek koklayacak eşim ona inat olsun diye aynı şeyi yapacak bi yanımda eşim bi yanımda ablam ben stres topu aralarında kesin yangın var diye bağırırdım bu ne böyle :95:

ayrıca benim de kardeşim var ne yani evlendi diye uzak mı duracağım ondan yakın davranırsam sapık görümce damgası mı yiyeceğim :26:

görümcenizin yaptığı acayip bir davranış yok ki..onun kardeşi, ve sizin kocanız..kocanız da ablası varken elinizi tutmayıversin ne var ki,kime neyi ispat edeceksiniz..ablası yakın davransın,bekarken olduğu gibi olsunlar ,ne olur ki...sizinki kıskançlık bana göre ablasınınki değil...

Kendinize başka uğraşlar bulun
Ortada bu kadar abartılacak bişey yok
Kardeşini çağırır da öper de, onlar karındaş-kardeş
Hiç kimse yokken onlar vardı birbirlerinin yanında

5 ayda hemen görümcem bunu etti şunu etti diyecek yer aramayın
Size bişey yaptığı yok
Kardeşini de istediği kadar sevebilir, sizden izin mi alması lazım
Bi cümlenizden çağırıyo kardeşini öpüyo karısı var demiyo demişsiniz de

Bi de evlisiniz
Evde yeterince vaktin var elini mi tutarsın öper misin eşine naparsan yap

Ablası artık sadece ziyaretlerde görüyo tabi öpecek
O öptü diye senin de gaza gelip kim daha çok öper elini tutara dönüştürmen komik
Öz kardeş onlar, rakibin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…