ben zaten normal bir abla-kardeş ilişkisini yadırgamıyorum. ikimizi de asla kıyaslasın istemiyorum. o ablası ben eşiyim. ikimizin de yeri ayrı. mesela kayınvalidem arada 'oğluuumm özledim seni' der falan filan.. bunlar hoş karşılanacak şeyler. ama bu bildiğin gözümün içine baka baka acı çektirmek, inadına yapmak gibi bir şey. işin tuhaf kısmı evlenmeden önce de ilişkilerinin çok bıcır bıcır olmadığını çok kavga ettiklerini falan duymuştum eşimden. sanki eşim tuhaf bir baskı altındaymış gibi hissediyorum. sanki bu manyak eşimi tehdit ediyomuş gibi ne bileyim beni ihmal edersen canıma kıyarım mı diyor ne diyor allahım beynimde her türlü senaryoyu yazar oldum artık konuya anlam katmak için..
Çok güldüm
Neyse epey saçmalamışsınız cevap vermeme gerek yok .
Pardon da ben sizi kanser edecek boyutta bir şey göremedim nedense. İğneliyor sürekli diyorsunuz ama ne diyor, ne söylüyor örnek bile vermemişsiniz. Sizi aşağılıyor mu, hakaret mi ediyor, kardeşine karşı dolduruyor mu nedir yani daha 5 aylık evlisiniz hemen ön yargıyı yapıştırmışsınız 4 yaş büyük evlenemedi evde kaldı yani sizin tabirinizle o yüzden de sizi kıskanıyor neden öyle olsun neden kıskansın siz peki hiç yakınlaşmaya çalıştınız mı abla gel muhabbet edelim konuşalım, dışarı çıkalım siz ona soğuk davrandıysanız o da özellikle böyle davranıyor olabilir. Hele flört eder gibi kelimesi ne kadar çirkin bir tabirdir ablası onun o ya siz evde zaten yakınsınız öpüyorsunuz birbirinizi sarılıyorsunuz kaynananıza gittiğinizde ablası öpse ne olur ki bende kardeşime çok yakınım ben büyüttüm sayılır farklı şehirlerdeyiz bana geldiğinde ya da biz gittiğimizde sarılırım, öperim, oynarım sürekli o zaman eşimde beni kardeşimden kıskansın ne o öyle flört eder gibi desin ki eşim bana öyle bir tabir kullansa alır cevabını kuzen filan olsa uzaktan akraba tamam sonuna kadar size hak veririm ama salonda oturdu tüm gece diye sizi çekemediğini nereden çıkardınız biraz daha yakın olmaya aradaki buzları eritmeye çalışsanız sorun kalmaz bence sizin bu düşünceleriniz yüzünden negatiflik aldığından yapıyor.
♥gözyaşı♥;33422412 .!.:Kusura bakmayın, beğenmediyseniz benim yorumumu okumazsınız olur biter..
Beni sapık olarak yargılamak size düşmez, önce kendi beyninizde dönen düşünceleri yargılayın.
Benim karısı gibi davranmasından maksadım "sahiplenici, kısıtlayıcı, kıskanmacı, hep ilgisini çekme çabası ve aşırı davranışları" mantığındaydı..
Artık benim cümlemden siz ne hayal ettiyseniz, onu bilemem..
Her şeyi yatak muhabbetine bağlamayı belli ki siz düşünüyorsunuz ben değil!
Bu durumda sapık olanın kim olduğu da aşikar oluyor değil mi?????
Yazdığınız çok açık ve netti hanımefendi ne demek o zaman ablasını oğluyla baş göz etselermiş lafı. Bunu kullanan sizsiniz size tepki veren arkadaşımız değil sanırım bunun ensest bir ilişki anlamına geldiğinin telaffuzunun bile yanlış olduğunun farkındasınızdır. Kardeşini öpmesi sarılması bu anlama mı gelir size göre?kardeşlik duygusundan haberiniz yok o zaman kardeşiniz yok sanırım. Zaten konu sahibinin flört eder gibi kelimesi bile başlı başına yanlış. Bunu eşinin kız kardeşi için kullanabilmesi büyük talihsizlik. Konu sahibi herşeyi inadına yapılıyormuş sanıyor bırak öpsün sarılsın sonuçta evlerine gitmeyecekler mi başbaşa kalmayacaklar mı valla benim kardeşimin eşi kardeşime ablana sarılma, öpmesin elini tutmasın, yanyana oturmasın diyecek o kişinin yüzüne bakmam.
Ben abime kalmaya gittiğimde açıyorum televizyonu film izliyorum onlar yatınca yengem de böyle mi düşünüyor acaba
Açıkcası yengem böyle olsa kusura bakmasında inadına gider gider öperim abimi . Abim o benim canımın taa içi 24 yıl öpcem de evlendi aman karısı kıskancak diye öpmüuccem ay abimin böyle sağlıksız düşünen bir eşi olsaydı ailece yıkılırdık neyse ki yengem olgun düşünen gerçekten mükemmel bir insan.
Allah eşine ve ailesine cidden sabır versin tabi böyle düşünen tüm herkesin eşine ve ailesine .
Aynen öyle ya tüylerm ürperdi konu sahibi diyor ne o öyle "flört eder gibi" bu cümle nasıl kullanılır aklım almıyor onu da geçtim başka biri o zaman kardeşiyle evlendirselermiş diyor ki bunu ağız almak bile ayıp ya ne mana da olursa olsun. Daha senelerdir de değil 5 aylık evli hemen bu ne peşin hükümdür psikolojik sorunu var da kıskanıyor da bir de 4 yaş büyük evlenememiş ondan kıskanırmış. Bende evli olmayabilirdim ne var bunda. Bende kardeşime çok çok düşkünüm hala korurum kollarım 26 yaşına geldi evlenecek valla karısı kıskanacak diye hiçte mesafeli olamam kusura bakmasın bir de oldu olacak siz diye hitap edeyim evlendi diye. Sarılırım da öperim de kız da öyle şeker ki aklından bile geçmez zaten böyle şeyler hep abla kardeş bağımıza hayran olduğunu söyler. Yani sevinmesi lazım aile bağları güçlü olduğu için. Yakınlaşmak için hiçbir çaba sarfetmemiş ki hep ön yargılı olmuş sorunları var demiş, bana da gelin kızımız mesafeli olsa aynı şehirde olmamıza rağmen görüşmese, çağırmasa, benimle bir yere gitmese mesafeli olurum.
ensesttenmi şüpheleniyorsunuz..kızlar merhaba. artık sinir sistemim çökmek üzere. nasıl başedeceğimi şaşırdım. bi çıkış yolu bulamıyorum. evleneli 5 ay oldu. daha taze gelin sayılırım. ama bende bir görümce var bayatladım sayesinde. eminim benden daha beter durumda olan vardır. ama insan alışkın olmadığı durumlar içinde bulunca kendini, ne yapacağını şaşırıp en büyük derdin kendisinde olduğunu sanıyor. neyse ben olaya geçeyim. benim eşim iki kardeşler. bir ablası var bizden 4 yaş büyük. ama evli değil maalesef. flört ederken, nişanlıyken çok zaman geçirme şansımız olmadı farklı şehirlerde olduğumuz için. ama bir araya geldiğimizde de hep iğneli laflarını söylerdi. eşim o zamanlar ablasının psikolojik durumunu bildiğinden midir ne hem bizi bir araya fazla getirmedi hem de böyle durumlarda ortamı yumuşatmayı bildi.evlendik kardeşiyle bir yuva kurduk, kız hala beni kabullenmeyi öğrenemedi. şuan aynı şehirdeyiz. kardeşini arar 'ne zaman gelceksin canım' 'seni özledim' yok bilmem ne.. evime geldi bir gün kaldı kıskançlıktan gelip aramıza yatacaktı nerdeyse. sinirden kudurdu sabaha kadar salonda oturdu, onu dinledim yatak odasından. kayınvalideme gideriz eşimi çağırır yanına 'gel şuraya yanıma bir öpeyim seni' der şapur şupur öper, hay hay bu adamın karısı var falan yok.. eşimin yanına ben otururum diğer tarafına o oturur, elini tutar sanki sanarsın flört ediyorlar. kız ben yokmusum gibi davranıyor, beni hala kabul etmiyor. benim şapşal eşim de bir kere olsun abla dur şöyle böyle demiyor süt dökmüş kedi gibi. eve gelince birbirimizi yiyoruz ama yine de bana haklısın demiyor. özellikle bir aradayken napsam nasıl bir yol izlesem bilemedim. eşime sırnaşıyorum bu sefer daha da kuduruyor kız bir görseniz bir tarafından ben bir tarafından ablası asılacak neredeyse. o kadar yüzsüz. bir de benim eşim benim sırnaşmalarıma da benim istediğim gibi cvp vermiyo. put sanki. neymiş ablasının psikolojisi iyi değilmiş. onu alttan almak lazımmış onun önünde bana samimi davranamazmış allahııııım deli olcam. siz olsanız ne yapardınız ben nerde yanlış yapıyorum arkadaşlar??
amiiin. bu kızın hem psikolojisi bozuk hem de kıskanç. günlük yaşantıda da insanlarla iletişim sıfır. bir arkadaşı yok. nemrut bir tip. oturup sağlıklı 15 dk sohbet edemezsiniz. beni kendine hedef alıp dert edindi. keşke ablalık yapsa bana da. hiç gocunmam bundan. ben de ablayım kardeşim var. bilirim sahiplenme duygusunun anaçlık ne demek olduğunu. ama ben bu kızın durumundan şüpheye düştüm. kardeşiyle evliliğimize birşey olsa aman kardeşim napıyorsunuz demez adım gibi eminim. daha hoşuna gider öyle bir durum..
bir daha bi araya geldiğinizde eşinize hiç yakın davranmayın...onlar el ele otursun, siz karşılarına oturun..suratınızı da hiç asmayın...
kadın sizin eşinizi sahiplenmeye çalışıyor..onun ekmeğine yağ sürmeyin..sinir oluyormuş gibi yapmayın..hiç takmayın..hatta eşinize okadar soğuk davranın ki, o gelip size sırnaşmaya çalışsın...tek kelam etmeyin...telefonunuzla oynayın, tv izleyin onlar sarmaş dolaşken..emin olun eşiniz bi terslik olduğunu anlayacak ve yanınıza gelecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?