- 12 Ekim 2009
- 999
- 4.747
- 638
- Konu Sahibi smile smile
-
Hep yaşıyoruz ya, konu sahibi demiş ahkam kesmeyin diye yaşamayan bilmez diye. Burdakilerin neler çektiğini bilmiyor
cok yanlisiğnelerim, laf sokarım, o da bana yapar ben sinirliysem susar. Kardeş gb geçinir gideriz)
Neler yaşamışsınız çok üzüldüm , kimse yaşamamıştır sizin yaşadıklarınızıNişanlım bana kör kütük aşık ve ben kendime çok güveniyorum o konuda içiniz rahat olsun niye biliyor musun? Çünkü görümcemle aram düzelsin diye ona hediye almıştım nişanlım ıyi niyetimi gördü ama veremedim bile . Siz işin sadece bu kadarını biliyorsunuz o aşağılayıcı bakışlar o tavırlar . Her şeye rağmen ona hediye alıp gittim o eve nişanlım üzülüyor diye . Ama bana irem sen haklısın pınar sana düşmanca davranıyor bana da aynısını yapıyor dedi. Ailesini aradi kızınıza soyleyim kimse benim sevdiğim kıza saygısızlık yapamaz bir daha böyle bir şey yaparsa ben ona yapacagimi bilirim dedi ve benim nişanlım iki yüzlü değil ailesi için demiyorum ama nişanlım çok karakterli bir insan ve beni kimseye ezdirmez
Kendini savunmanın sadece bağırarak olduğunu düşünüyor çünkü , idare etmek , çirkefleşmeden kendini savunmayı eziklik sanıyor. Yaşasın ki görsün.yoo, biliyor. sadece mesajlara baktıysanız o kişileri kendini savunamayan "ezik" kişiler olarak tanımlıyor sadece. halbuki, geçinmeye gönlü olmak ile eziklik tamamen farklı şeylerdir. marifet, bunu idrak edebilmek işte.
Anlayacak o da anlayacak garibim yaşadıkçahe tm şimdi anladımkimse ahkam kesmiyo gördük biliyoruz bende kardesimle küserim ona kızarım ama 2 güne barışırım ne olursa olsn ne kadar büyük suc işlemiş olursa olsun.
çünkü kardeş o can kan yani atamazsın bi kenara
ya bu yazdıklarınız şaka dimiYorumları okudukça gülüyorum, çok hayalperestsiniz. 4 aylık evliyim. 4 senelik bir ilişkinin ardından. O zamanlar sevgilim olan eşim, benim için neler yaptı, say say bitmez. Herkes hayran kalırdı. Kimseye ezdirmezdi. Akla hayale sığmayacak şeyler. Belki 40 yıllık eşlerin yapmayacağı şeyler. İmrenirdi çevremdekiler, ailemdekiler, arkadaşlarım, akrabalarım. Eşimin yengeleri bile bu sert çocuğu nasıl bu hale getirdin, kör kütük ettin derlerdi. Kıskanıldım, eltim olsun başkaları olsun, iftiraya varacak şekilde, eşim yine arkamda durdu, savundu.
Evlendik, hala aynı, hala arkamda, ailesine karşı.
Ama bu somut örneklerle bile ben bile sizin kadar hayal perest olamam
Kardeş de kimmiş? gb bir lafı eşim bana edemez. Çok uçuk bir durum olmadığı sürece. Çok zordur. Hele de ben ailenin en şımarık insanıyımdır, iğnelerim herkesi. Ailedeki tek kız benim. Amcalarıma kadar full erkek çocuk. 24 tane amca oğlum var. Hala doğanlar erkek. Tek kız benim. Çok bağlı bir ailede büyüdüm. Hala el bebek, gül bebek.
Tutup kimse gelin için beni silmez. Bırak annemi babamı, amcalarım bile gelinleri için beni silmez. Hem gelin kim oluyor da öz annem babam beni değil de onu tutacak. Saçmalık ya. (Gelinimizi çook severim, iğnelerim, laf sokarım, o da bana yapar ben sinirliysem susar. Kardeş gb geçinir gideriz)
Ben gelinimizi yemekten ağlayarak kaldırmıştım. Tabiri caizse bel altı vurmuştum. Daha nişanlıydılar. Herkesin içinde. Kardeşim kıp kırmızı olmuştu. Kızın kaçan annesine laf etmiştim. (Hata etmiştim, ama cahildik) kardeşimin de kızın da elinde kaldı kaşıklar. Başlarını kaldıramadılar. Ağzını açıp tek bir şey demediler. Kız masadan kalkacak oldu kalktı, kardeşim tuttu kolundan otur dedi. Geri oturdu, ağladı sadece. Kardeşim bana bir şey demedi. Sus diye uyardı susmadım ona da bağırdım. Sonra kıza, ablam sinirlidir, onun kusuruna bakma, ama kalbi temizdir, ne dediğini bilmez, o sinirliyken sus sonra al intikamını başka şeylerde, alınmaz demiş. Dediği gb de oldu. Ben bir şey yaparım susar sinirliysem sonra hıncını alır. Şimdi diyorum o benim canım kardeşim. Kız kardeşim yoktu RABBİM verdi.
Sizi pek iyi niyetli görmedim. Kızı kıskanmışsınız.
hıh işte şimdi oldu gayet mantıklısın , kimse sana kendini ezdir demiyor zaten , ama arabesk arabesk ben sana emanetim beni savun kardeşini sil vs bunlar olmaz, siz ayrılır yolunuza bakarsınıZ ama onlar birbirinden vazgeçmez.bunu anlamak gerekValla elalemin insanı beni ezsin diye okumadım da evlenmiyorum da . Benim toplumda bir konumum var kimse saygisizlik yapamaz . Saygisizlik yaparsa cevabini misliyle alir. Benim ailem beni elalemin simarik cocugu insanlar icinde beni rezik etsin diye bu yasa getirmedi. Siz istediğinizi yapın kimse beni aşağılayamaz izin vermem . Vermedim de . He nişanlım beni bırakacakmış ya eğer bana saygısızlık yapmasına rağmen beni terk edecekse ben kaybetmem kazanırım
Bence erkek kardesinin nisanlisi , 'annesi olmasada` cok iyi yetistirilmis.ya bu yazdıklarınız şaka dimi
bu kadar kolay mı insanları üzmek ağlatmak bide matah bieşy gibi gelip anlatmışsınız ağzım açık kaldı..
Arkadaşlar 4 aydır nişanlıyım . Allah'ın izniyle haziran sonunda düğünümüz olacak. Başımda bir görümce belası var ki sormayın. Hayatımda böyle sinsi bir kız tanımadım. Sürekli alttan alttan laf sokmaya çalışıyor. Geçen nişanlımın yeğeninin doğum günü için toplandık gelmiş yine bana laf sokmaya çalışıyor . Nişanlımla da arası iyi değil tam anlamıyla dengesiz. Ailesi artık buna alışmışlar takmıyorlar ama her hareketi sinirimi bozuyor artık . Doğum gününde de yine laf sokmaya çalıştı . Ben de bir daha bu kızla kimse beni bir araya getiremez diye tüm ailenin ortasında azarladım onu. Herkes onun adına özür diliyor . Ablası daha küçük boşver sen onu diyor ama kız benden 1 yaş daha büyük küçülsün de cebime girsin yani. Sinir oldum ve erkenden orayı terk ettik nişanlımla. Nişanlıma da bir daha asla onunla konuşmayacaksın yoksa beni kaybedersin dedim. O da sana saygısızlık yapamaz kimse dedi . Ama tabi kardeşi silemiyor bağlarını ve beni o ortamda savunamadı. Sadece terbiyesizleşme okumuşsun ama adam olamamışsın dedi. İki gündür içim içimi yiyor bu kızın saçını başını yolarsam anca öyle rahatlarım yani. Bir de herkese irem beni yanlış anlıyor ben onu çok seviyorum diyormuş. Alah düşmanın bile karakterlisini versin. Sizce nasıl yol izlemeliyim lafı alttan alttan söylediği için kayınvalidem ve kayınpederim bir şey anlamıyorlar. Nasıl açabilirim onların gözlerin
Bende de var bir görumce konuşmuyoruz. Nedir ya bunlardan çektiğimiz allahtan kocam yanında da susturuyo bunu. Bana da niye hala çocuk yapmıyorsun kısır misin yoksa dedi . Allah'ın cezasi
aynen. Bir de kizin nasil kendisine katlandigini anlatiyor. İnsan utanir yaa, vay şoyle aglattim boyle bagirdim masadan bile kalkamadilar. Ne kadar zevk almis. Allahim uzak tut ne olur boylelerindenya bu yazdıklarınız şaka dimi
bu kadar kolay mı insanları üzmek ağlatmak bide matah bieşy gibi gelip anlatmışsınız ağzım açık kaldı..
aynen. Bir de kizin nasil kendisine katlandigini anlatiyor. İnsan utanir yaa, vay şoyle aglattim boyle bagirdim masadan bile kalkamadilar. Ne kadar zevk almis. Allahim uzak tut ne olur boylelerinden
aynen. Bir de kizin nasil kendisine katlandigini anlatiyor. İnsan utanir yaa, vay şoyle aglattim boyle bagirdim masadan bile kalkamadilar. Ne kadar zevk almis. Allahim uzak tut ne olur boylelerinden
Yaşı kaç bu görümcenin işi gücü yok heralde.Yok ya artniyetli . Iki yıldır olmuyor üzüldüğümü biliyor ondan yapıyor . Bunlara acimayacaksin yeminle
27 küçük değil yani . Bunlara yüz vermeye gelmiyor ben hanım hanımcık oldum da ne oldu boşver deli olacaksın herkes seni cekecekYaşı kaç bu görümcenin işi gücü yok heralde.
Eşiniz gerekeni demiş zaten bu yönden şanslısınız.
Tabiki küçük değil .Ayıp etmiş...27 küçük değil yani . Bunlara yüz vermeye gelmiyor ben hanım hanımcık oldum da ne oldu boşver deli olacaksın herkes seni cekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?