Bu görümcem beni deli edecek !!

Hep yaşıyoruz ya, konu sahibi demiş ahkam kesmeyin diye yaşamayan bilmez diye. Burdakilerin neler çektiğini bilmiyor

yoo, biliyor. sadece mesajlara baktıysanız o kişileri kendini savunamayan "ezik" kişiler olarak tanımlıyor sadece. halbuki, geçinmeye gönlü olmak ile eziklik tamamen farklı şeylerdir. marifet, bunu idrak edebilmek işte.

iğnelerim, laf sokarım, o da bana yapar ben sinirliysem susar. Kardeş gb geçinir gideriz)
cok yanlis
Benim gorumcem de bu sekilde seviyesiz, kirici, yuzgoz bir iliski kurmak istedi ama asla karsindaki sana katlanmak veya hos gormek zorunda degil. Kimseye zulmetmeyin lutfen. Kimsenin karsisindakiyle geçinebilme sinirlarini zorlamayin. Bir de gururla anlatmissin uzun uzun kiza yaptiklarini.

Hatalarinizi kabul edin, baskalari size katlanmak hos gormek icin ekstra çaba sarf etmek zorunda degil.
En hasta oldugum laf da agziyla istedigi hatali seyleri konusur ama "icinde kotuluk yok". O kelimeler icinden disina agzin vasitasiyla cikiyor. Soylediklerin de icinin aynasidir yani duzeltin kendinizi, uslubunuzu

Neler yaşamışsınız çok üzüldüm , kimse yaşamamıştır sizin yaşadıklarınızı

Kendini savunmanın sadece bağırarak olduğunu düşünüyor çünkü , idare etmek , çirkefleşmeden kendini savunmayı eziklik sanıyor. Yaşasın ki görsün.

Anlayacak o da anlayacak garibim yaşadıkça

Maşallahınız var valla bana görümcem laf soksa hayatta böyle kıyamet kopartmazdım. Kardeşinle görüşmeyeceksin ne demek. Yada kayınvalidenizin kayınpederinizin gözünü açsanız ne olacak? Sizin için evlatlarını mı silecekler? Bence siz biraz sakinleşin. Cevap vermeyin. Bu ne hiddet? Allah nişanlınıza sabır versin çok arada kalacak gibi duruyor.

Ne soylendigi belli degil sadece ofkenizi kusmussunuz ve ayrica nisanliniza kardesinle bir daha gorusmeyeceksin dediginizi okuduktan sonra hakli da olsaniz olsaniz gozumde haksizsiniz.

ya bu yazdıklarınız şaka dimi
bu kadar kolay mı insanları üzmek ağlatmak bide matah bieşy gibi gelip anlatmışsınız ağzım açık kaldı..

hıh işte şimdi oldu gayet mantıklısın , kimse sana kendini ezdir demiyor zaten , ama arabesk arabesk ben sana emanetim beni savun kardeşini sil vs bunlar olmaz, siz ayrılır yolunuza bakarsınıZ ama onlar birbirinden vazgeçmez.bunu anlamak gerek

bu kadar kolay mı insanları üzmek ağlatmak bide matah bieşy gibi gelip anlatmışsınız ağzım açık kaldı..
Bence erkek kardesinin nisanlisi , 'annesi olmasada` cok iyi yetistirilmis.

Ben o kizin yerinde olsam yer yerinden oynamisti

Bunlarla övünmeyin, simarikmisiniz. Cok övünelecek bir durumu. Yok aglatmis, yok erkek kardesi bisey dememis. Vah o kiza valahi. Acidim resmen. Kimse yasattigini yasamadan ölmez.

Bende de var bir görumce konuşmuyoruz. Nedir ya bunlardan çektiğimiz allahtan kocam yanında da susturuyo bunu. Bana da niye hala çocuk yapmıyorsun kısır misin yoksa dedi . Allah'ın cezasi

Öncelikle bir yol izlemek istiyorsanız onun ailesi ile tehdit etmeyin ne kadar sinir harbi yaşarsanız yaşayın ilerde sarpa sarar.''Ne demek birdaha onunla konuşursan beni kaybedersin demek''
Yani eşinizin ilerde ailenizden herhangi birine sinir oldu diye mesela anne veya babanıza ya annen ya ben diye tercih sunması hoşunuza gidermiydi ?Bunlar nişanlınızla aranızdaki iletişimi koparır yani size bağlamaz uzaklaştırır,emin olun.
Sizin yapmanız gereken tek şey mesafe + onunla kırmadan konuşma okadar.Yani eşinizi kişisel sıkıntılarınız yüzünden bu işin içine sokmayın .
Ve eklerim onlar abi=kızkardeş kopmaz bağ yani.

Saygısızlık derken açarmısınız ne yaptı mesela?

aynen. Bir de kizin nasil kendisine katlandigini anlatiyor. İnsan utanir yaa, vay şoyle aglattim boyle bagirdim masadan bile kalkamadilar. Ne kadar zevk almis. Allahim uzak tut ne olur boylelerinden

Yok ya artniyetli . Iki yıldır olmuyor üzüldüğümü biliyor ondan yapıyor . Bunlara acimayacaksin yeminle

aynen. Bir de kizin nasil kendisine katlandigini anlatiyor. İnsan utanir yaa, vay şoyle aglattim boyle bagirdim masadan bile kalkamadilar. Ne kadar zevk almis. Allahim uzak tut ne olur boylelerinden

Sebebini okudunuzmu bagirmasinin , belden asagi konusmus, kizin annesi evden kacmis gitmis, bunu ortalik yerde kizi rencide ederek söylemis. Kizin sucu ne ya sen nekadar kötüymüsün

Yaşı kaç bu görümcenin işi gücü yok heralde.
Eşiniz gerekeni demiş zaten bu yönden şanslısınız.
27 küçük değil yani . Bunlara yüz vermeye gelmiyor ben hanım hanımcık oldum da ne oldu boşver deli olacaksın herkes seni cekecek

27 küçük değil yani . Bunlara yüz vermeye gelmiyor ben hanım hanımcık oldum da ne oldu boşver deli olacaksın herkes seni cekecek
Tabiki küçük değil .Ayıp etmiş...
işte şunu diyorum ailesi ile eşi tehdit etmek değilde kişisel arada mesafe koymak daha sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…