- 20 Şubat 2016
- 305
- 80
- 48
- 32
- Konu Sahibi smile smile
-
İyi de kimse görümce melektir sen şeytansın demiyor zaten. Kızda da var tuhaflık tamam da vay efendim kardeşini sil falan komik olmuş :) sırf laf soktu diye kimse kardeşini silmez hayal aleminde yaşama.nişanlıma doğum günü sürprizi yapacaktım. Nişanlımla zonguldaktan geldik . Annesi hasta onu çok seviyorum. Nişanlımin düğünü vardı akrabalarının yani tam 10 saatlik yol geldik mila da vermedik sırf nişanlımin annesinin gönlü olsun diye düğüne katıldım o yorgunlukla oynadım. Kadın çok mutlu oldu . Onların ailesinin gelenekleri var düğün sonrası yemek veriliyor saat 12 oldu gece yarısı tabi. Bende canım bu seferlik katılmayalım hem çok yoruldum dedim . Bana o zaman niye geldiniz katılmasaydınız dedi. Ben farklı bir şehirden geliyorum kimseyi tanımıyorum nişanlım beni kız kardeşine emanet etti sürekli beni yalnız bıraktı . Yine de kötü düşünmedim zaten benimle ilgilenmek zorunda da değil ben böyle şeylere takılmam . Ama nişanlım kızdı kardeşine ben senin yanına bırakıyorum saniyesinde başka yere oturuyorsun ne yapmaya çalışıyorsun dedi . O da siz gidin benim dedikodumu yapın sizle uğraşamam gibi abuk sabuk cümleler kurdu. Ertesi gün oldu nişanlımin doğum günüydü güzellikle yanına gittim odasından beni koymaktan beter etti . Ben ona bugün abinin doğum günü güzellikle kutlayalım aranızdaki husumet bitsin dedim gelip beni tersledi. Ben onun nasıl değiştiğini biliyorum gidin ne haliniz varsa görün daha neler neler. Ben onların misafiriyim ve daha 3 aylık nişanıyız. Nişanlıma hicbir şey anlatmadım ama yüzümün düşmesinden anladı pınarla aranızda ne oldu dedi ağlamaya başladım. Insan kendini dis kapının dis mandali gibi hissediyor başkasının evinde misafirdiniz ve hiç kötülük yapmamaniz a rağmen görümceniz sizi evden kovuyor . Hicbir zaman nişanlıma kardeşimle konuşma demedim ama geçen gün yaptıgı artık sabrımı taşırdı. Doğum gününe gittik nişanlımin yeğeninin doğum günü vardı . Düğün tarihi daha yeni oturdu nişanlımla bile tam istisare edemedik bir gün önce kendi memleketimde düğün salonunu tuttuk biz . Ben bunu nişanlıma söylemeyi unuttum yoğunluktan. Siz nasıl evleneceksiniz daha birbirinizden haberiniz yok aklınız bir karış havada dedi. Pınar saygısızlık yapıyorsun ama şu an dedim sustu. Daha sonra ben 3 ay önce burnumdan ameliyat oldum senin verdiğin parayla burun güzel olmaz tabi benim ihtiyacım yok ben doğal guzelim diye herkesin içinde beni rezil etmeye çalıştı. Pınar niye laf sokup duruyorsun dedim ben laf sokmam gerçekleri konuşurum benim arkadaşlarım 10000 lira verdi güzel olması seninki de olmamış tabi dedi. Artık dayanamadım bir daha kimse beni seninle aynı ortamda tutamaz dedim ve kalktım o ortamdan
Inanın bunu yaşamayan bilemez . O çok farklı bir duygu . Benim ailem beni el bebek gül bebek büyüttü arkadaş cevremde hiç böyle bir insanla karşılaşmadım. Beni evinden kovdu resmen ona rağmen sustum . Eğer daha fazla sussaydım bu konu hic bitmeyecekti
Sıkıntı şu herkes benden olgunluk bekliyor onun karakteri bu diyorlar. Iyi de o dengesiz diye sürekli onun bana laf söylemesine müsaade mi edeyim . Bu mümkün değil nişanlım ben onu terk edicem diye korkuyor . Bir insanın size yaklaşımından anlarsınız o beni herkesten çok sahipleniyor bana yaptığı şeyler o kadar güzel ki beni çok mutlu ediyor bir gün bile sesini yükselttiğini bilmem zaten benden yaşca büyük ve olgun. Kardeşiyle arasında da 6 yaş var ve yaş farkı fazla olduğu için tüm aile onu çocuk gözüyle görüyor. Nişanlımin ablası pınarı boşver o daha küçük dedi. Bende küçük dediginiz kişi benden 1 yaş daha büyük deyince haklısın ama herkes aynı olgunlukta olmuyor dedi. Herkes pınar adına özür diliyor da pınardan tık yok . O özür dilemedikten hatasını anlamadiktan sonra aynı şeyleri biz sürekli yasariz
Naptini ne soyledigini cok merak ettim.Arkadaşlar 4 aydır nişanlıyım . Allah'ın izniyle haziran sonunda düğünümüz olacak. Başımda bir görümce belası var ki sormayın. Hayatımda böyle sinsi bir kız tanımadım. Sürekli alttan alttan laf sokmaya çalışıyor. Geçen nişanlımın yeğeninin doğum günü için toplandık gelmiş yine bana laf sokmaya çalışıyor . Nişanlımla da arası iyi değil tam anlamıyla dengesiz. Ailesi artık buna alışmışlar takmıyorlar ama her hareketi sinirimi bozuyor artık . Doğum gününde de yine laf sokmaya çalıştı . Ben de bir daha bu kızla kimse beni bir araya getiremez diye tüm ailenin ortasında azarladım onu. Herkes onun adına özür diliyor . Ablası daha küçük boşver sen onu diyor ama kız benden 1 yaş daha büyük küçülsün de cebime girsin yani. Sinir oldum ve erkenden orayı terk ettik nişanlımla. Nişanlıma da bir daha asla onunla konuşmayacaksın yoksa beni kaybedersin dedim. O da sana saygısızlık yapamaz kimse dedi . Ama tabi kardeşi silemiyor bağlarını ve beni o ortamda savunamadı. Sadece terbiyesizleşme okumuşsun ama adam olamamışsın dedi. İki gündür içim içimi yiyor bu kızın saçını başını yolarsam anca öyle rahatlarım yani. Bir de herkese irem beni yanlış anlıyor ben onu çok seviyorum diyormuş. Alah düşmanın bile karakterlisini versin. Sizce nasıl yol izlemeliyim lafı alttan alttan söylediği için kayınvalidem ve kayınpederim bir şey anlamıyorlar. Nasıl açabilirim onların gözlerin
Aralarda yazdım ama nereye yazdım inan bilmuyorumNaptini ne soyledigini cok merak ettim.
Valla iste bu. Bi kadinin kendi degerini bilmesi gerek once. Saygi dilenmek yerine saygi gostermek zorunda birakmak gerekli.Valla elalemin insanı beni ezsin diye okumadım da evlenmiyorum da . Benim toplumda bir konumum var kimse saygisizlik yapamaz . Saygisizlik yaparsa cevabini misliyle alir. Benim ailem beni elalemin simarik cocugu insanlar icinde beni rezik etsin diye bu yasa getirmedi. Siz istediğinizi yapın kimse beni aşağılayamaz izin vermem . Vermedim de . He nişanlım beni bırakacakmış ya eğer bana saygısızlık yapmasına rağmen beni terk edecekse ben kaybetmem kazanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?