Bu görümcem beni deli edecek !!

Çünkü abisiyle de tartıştı o gün. O da nişanlı abisi siz ne zaman düğün düşünüyorsunuz dediğinde sizi alakadar etmez bu benim özel meselem gibi laflar söyledi . Nişanlım adam gibi soruyorum abinim ben senin deyince sürtüşme çıktı aralarında benim abim falan yok bir tek ablam var dedi. Sonra döndü bana laf söylemeye başladı . Önce pınar saygısızlık yapıyorsun dedim ama devam etti sonunda sabrım taştı laf sokup durma dedim ben laf sokmam açık konuşurum dedi . Şimdi bu insan mı ıyi bunu mu seveyim ve katlanayım . O an nişanlıma sinirle dedim kardeşimle konuşma diye o da biliyor zira onun yüzünden erkenden kalktık o evden . Hala sinirliyim olay daha dun gerçeklesti.

Gelin görümce tam denk gelmişsiniz galiba.
Daha ne olsun istiyorsun. Lafını söylemişsin. Bütün aile senden özür dilemiş. Kızlarının hatasını kabul etmişler seni üstte tutmuşlar. Nişanlın da kızmış ablasına ortamı terk etmişsiniz beraber. Daha ne yapmalarını bekliyorsun?? Altta kalmayıp lafını söylemişsin zaten daha ne yapman gerekiyordu boşuna bir de iyice tatsızlık çıkmış.
Ayrıca nişanlına bir daha ablanla görüşme falan demen de çok abartı. Ablası o onun kusura bakma ama illaki görüşecek. Bu kadarcık şey için silip atacak hali yok.

Ohoo benim gorumceler ne laflar sokuyorlar ama ben umursamadikca cevap vermedikce delleniyorlar esimi bile doldurmam onlara karsi okadar silik karakter muamelesi yaparm onlar laf sokar ben gulerm yuzlerine iyiligimide yaparm yeri gelince kandil bayram hic eksiltmem ararm ben oyle oldukca onlar dahada kuculurler herkes kendine yakisani yapar sonucta kisiliginize degerlerinize namusunuza laf etmedigi surece sacini basini yolmaya gerek yok bosver

İyi de kimse görümce melektir sen şeytansın demiyor zaten. Kızda da var tuhaflık tamam da vay efendim kardeşini sil falan komik olmuş :) sırf laf soktu diye kimse kardeşini silmez hayal aleminde yaşama.

O benden önce dedi bir daha konuşmayacağım diye. Nişanlım mesaj atıyordu kardeşine kız sürekli bana mesaj atma evime gelme zaten yoğunum isim var gibi şeyler söylüyordu. Nişanlım çok iyi niyetli ve çok şımarmışlar çünkü evin en küçüğü ablası değil kardeşi yani. Daha sonra o gün herkesin içinde abisini de tersledi . Abisi bu lafları söyledi bana döndü. Sonra ben lafımı söyledim .

Evlilik olgunluk ister ama o sende Yok. Ego yarıştırmaya devam ederseniz kaybeden sen olursun kimse kardeşinden ayrılmaz ama seni bırakması bir lafa bakar. İnsanı idare etmeyi aile meselesine dahil olmamayı öğrenmezsen çok konu açarsın

Inanın bunu yaşamayan bilemez . O çok farklı bir duygu . Benim ailem beni el bebek gül bebek büyüttü arkadaş cevremde hiç böyle bir insanla karşılaşmadım. Beni evinden kovdu resmen ona rağmen sustum . Eğer daha fazla sussaydım bu konu hic bitmeyecekti
Sıkıntı şu herkes benden olgunluk bekliyor onun karakteri bu diyorlar. Iyi de o dengesiz diye sürekli onun bana laf söylemesine müsaade mi edeyim . Bu mümkün değil nişanlım ben onu terk edicem diye korkuyor . Bir insanın size yaklaşımından anlarsınız o beni herkesten çok sahipleniyor bana yaptığı şeyler o kadar güzel ki beni çok mutlu ediyor bir gün bile sesini yükselttiğini bilmem zaten benden yaşca büyük ve olgun. Kardeşiyle arasında da 6 yaş var ve yaş farkı fazla olduğu için tüm aile onu çocuk gözüyle görüyor. Nişanlımin ablası pınarı boşver o daha küçük dedi. Bende küçük dediginiz kişi benden 1 yaş daha büyük deyince haklısın ama herkes aynı olgunlukta olmuyor dedi. Herkes pınar adına özür diliyor da pınardan tık yok . O özür dilemedikten hatasını anlamadiktan sonra aynı şeyleri biz sürekli yasariz

Bu ego yarışı değil . Siz kendinize saygısızlık yapılmasına ses çıkarmayabilirsiniz. Eğer karşıdaki kişi size karşı kötülük yapmıyorsa o kişinin kalbi kırılmaz . Ben böyle gördüm benim de yengem var ve beni nasıl sevdiğini ben biliyorum çünkü ona bir kere bile kötü söz söylemedim hep abimin değerlisi olarak gördüm. O da bana karşı öyle olmak zorunda değilde de karşılığını alır

fazla mı safsın? seni idare edip geçiştiriyorlar bunu göremiyormusun? evlendikten sonra yine bu şekilde sürtüşürsen yanında kocandan başkası durmaz. sürekli huzur kaçıran olursun. cidden bunu göremiyormusun?

bu arada nişanlına beni sen savunacaksın demek çok saçma. fevrileşmeden kendini sen savunacaksın. sokma akıl 40 adım gider ancak. beni savunki bana ne kadar değer verdiğini görsün diyorsun. saygıyı sen kazanacaksın. tavrınla verdiğin cevaplarla. bu şekilde tartışma çıkartıp ortamı bozduğun her zaman aslında kazanan görümcen olur. çok mu toysun anlamadım ki.

Çok toy değilim ve öğretmenim. Butun velilerim öğrencilerim de beni sever sayarlar. Toysam bile böyle bir tavırla karşılaşma konusunda toyumdur . Yani tecrubesizimdir. Ortamı ben bozmadım bunu herkes biliyor. Ben öyle insanların huzurunu kaçırmayı sevmem çünkü . Olumlu bir insanım bunu kendimi övmek için söylemiyorum kimse yanlış anlamasın ama bana yapılan bir saygısızlık karşısında da susamam . Ortamı bozmadım biz erken gittik bu tartışma oldu . Ben artık pınarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum dedim . Bence onun yaptıklarının yanında bu çok masumane . Bu olay saat 17 sularında oldu. Doğum günü saat 20:00 de başladı ve ben pasta kesiminden sonra ayrıldım. Pınarın kayınvalidesi de geldi bana karşı pençelerini gösteren kız bir melek oldu ki anlatamam. Ona rağmen onlarla sohbet ettim kimseye bir şey belli etmesin biraz hastayım dedim erkenden kalktık ama aile üyeleri anladı tabi niye erken kalktığımi. Benden özür dilediler ve ben samimi olduklarına eminim

Kızın babası evine gitmiyor çünkü evinden kovmuş babasını . Bunu bana nişanlım daha yeni anlattı yemin etmiş gitmem diye. Ben gözünü nasıl açarım derken alttan alttan laf söylüyor dobra dobra konuşmuyor. Annesine ben onu çok seviyorum diyormuş . Ailesi de saf anlamıyorlar. Yani kızlarının huyunu biliyorlar ama o an bana laf sokup rencide ettiğini anlamiyorlar

Naptini ne soyledigini cok merak ettim.

Burnun güzel olmamış demiş sanki sülalene küfür etmiş gibi anlatıyorsun beğenmemiş olabilir onun burnunun bir estetik operasyona ihtiyacı olmayabilir herkes herşeyi beğenecek diye bir kanun mu var. Düğün salonu konusunda da doğru söylemiş birbirinizden haberiniz Yok daha tarih belirlemeden fikrini sormadan salon tutmak nedir görünceye bilenmişsin oda senin zaafını bulmuş kukla gibi oynuyor

He canım he oynuyor. Tarih belliydi sadece bir hafta erken mi olacak sonra mi onu tam belirlememiştik. Sizle çok oynamışlar belli

Beğenmezsin de gidinde rencide etmeye de çalışmazsın. Siz önünüze gelene saygısızlık yapıyorsunuz herhalde ayrıca eski halim çok güzeldi actigim konulara bir gir anlarsın.

Valla iste bu. Bi kadinin kendi degerini bilmesi gerek once. Saygi dilenmek yerine saygi gostermek zorunda birakmak gerekli.
Haklisin her kelimende ve bu dusunceleri bir erkek icin degistirmedigin ezilip buzulmedin diye tebrikler.
Gerektigi yerde haddini bildireceksin ki kim oldugunu nasil yaklasmalari gerektini bilsinler.
Yok cevap veremedim icimde kaldi bi daha gorursem ne desem demek yerine zamaninda müdahale en dogrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…