- Konu Sahibi minikkelebek1
-
yok farketmedi aslinda :) önce gözüne soktum sonra is büyüdü :)
sen 20gündür gezen insan 1saatlik yolu gelemedi arayamadi iki cift güzel söz edemedi... Gün bitimine 4.arayisina actim.tavirli konustum laf soktum sonunda sen baya kirilmissin dedi.
devami yok
ondan sonrasina actim agzimi kavga büyüdü kendini hakli cikartti :)
küstük kapattik...
acmiycam daha arasada dedim dayanamadim 2.ye actim.
hayatim hakliydin gelemedim aramam gerekirdi arayamadim bi de tavir yapmaya calistim odunum sen hakliydin telafi edicem ozur dilerim. Dedi.
ama gec dedi odun iste...
aramiycakmis aslinda sonradan farketmis ne yapiyorum demis bende uzatmisim.
bu konusma sonu yine sonuç küsüz :)
yani özür diledikten hemen sonrasi yine öküze bagladi :)
bitsin diyebiliyorsan böyle bitir.
ama bence calışırken yorulup ilgi gösterememesi normal her ne kadar sen istesen de seviyorsan dayanılması gereken bir durum diye düşünüyorum.
Ama iletişim halinde olmamak konusu benim için de çok hassas çalışmadığı zamanlar da önemsemiyorsa dediğin gibi o noktada sorun var.
Ama uzun bir ilişki istiyorsanız daha başlarda çözüm aramak yerine oturup konuşup savaşmak yerine bunları söylemeniz bilemedim çok mümkün gözükmedi bana.
Tabi ilişkiniz ciddi mi? daha önce nasıl ilişkiler yaşadınız ? ve birbirinize aşık mısınız bunlar önemli bu kararda
Fazla konuşmayacaksın demekki özür diledimi uzatmadan için rahat kapayacaksın
araba ile 5 - 6 dakikalık mesafedeyiz desem 1saatlik yola gelmedi diye kızışını rahatlatır mı dersin?
Ya elbette ki düzelecek ama bu ufak tefek kırgınlıklar (ki biz de ufak bir şey yok baya baya ayrıldık sanırım) insanı küçük küçük yoruyor içten içe dağ oluyor derin bir çukur açıyor.
Ben çok umut gördüm ama yine de sevgilinde :)
açıkçası ciddi düşünmüyorum
ama hayatımda ilk defa böyle bişey oldu, brbirimizi ilk gördüğümüzde de ikimiz de birbirimizden etkilendik
ondan bi adım beklerken evet bir adım attı ve konuşmaya başladık
hani normalde bu kadar kolay olmaz ya bu işler
evlenmesek de birlikte güldüğümüz için bişeylere başlamak istedim
ama işte son günlerde oturmayan çok şey var aramızda
ve çalışıyorum deyip önemsemiyor
ne kadar çalışırsa çalışsın
tuvalete gittiğinde mesaj atabilir
akşam aramak istesin, kntru olmasa, skype yapalım der yine konuşur
ama sadece küs müyüz diye mesaj atıyor
bu ona yeterli geliyor
aslında onun hatası değil benim hatam..
zaten günlerdir sesini duymuyorum, unutmaya başladım zaten.. hazır durum böyleyken eve gelince beni arasa da (ki aramaz, sen ara der, lirası kıymetli) açmayacağım
yeter yaa..
günlerdir ders çalışamıyorum
valla çok iyi oldu buraya yazdıgım, bişeyler oturdu kafamda..
artık işiyle mi oyalanır, arkadaşlarıyla mı gezer, ne yapar artık beni iç ilgilendirmiyor
artık kanmayacagım..
Tatlım eğer düzelmez diyorsan düzeltmek için uğraşmaya değmez görüyorsan kararında dur derim.
Ama ben biraz fazla aşk insanıyım sanırım :)
hıc konusmayıp da küs müyüz demesi de komik olmuş
unutmaya bile başladım cümlen çok dikkatimi çekti
hakkında hayırlısı olsun.
Madem daha yeni ve mutsuzsun. Mutlu olabileceğin bir şeyler çıkar umarım karşına.
Benim için artık çok geç bari sizlerin yüzü gülsün
5-6 dklik yolu mu gelemedi? Simdi icim rahat etti diyecem 1saatlik yolu gelemeyisine diycem olmuycak...
cunku arkadaslarinin yanina sehir sehir dolasti gitti benim yanima gelemedi uyuz.
tamam aradi ama kirdi. Sonra ozur diledi diye hemen bayrak mi salliycam?
yok öle hemen kabul etmekbeni hafife alamaz!
ama ayrildik gibi demissin sen o kötü olmuş
gerci bu durumda benim ki umutsuz vaka degil ama yine de odun iste
kendi bile odunum diyo KÜTÜK :)
Haddini aşıp maleseff olayı büyüttü benim ''kerestem''
Tatlım eğer düzelmez diyorsan düzeltmek için uğraşmaya değmez görüyorsan kararında dur derim.
Ama ben biraz fazla aşk insanıyım sanırım :)
hıc konusmayıp da küs müyüz demesi de komik olmuş
unutmaya bile başladım cümlen çok dikkatimi çekti
hakkında hayırlısı olsun.
Madem daha yeni ve mutsuzsun. Mutlu olabileceğin bir şeyler çıkar umarım karşına.
Benim için artık çok geç bari sizlerin yüzü gülsün
hiç bişey için geç değildir :)
işin garibi, okuldan iki tane çocuk mailler mesajlar yağdırdılar bu hafta benimle görüşmek için
hepsini reddetim
zaten geldi mi hep birlikte gelirler
kısmetlerimi de kaçırdım yani
gerçi kısmet demek yanlış, çünkü bu tür duygular herkese karşı yaşanmıyor
çok kızıyorum, ama sesini duydum mu dünyalar benim oluyor
onunla konuşmak beni butun sıkıntılarımdan uzaklaştırıyor
ama işte son günlerdeki halleri sadece stres yaptı bende
ve artık onun işinin ardına saklanmasını kabul etmek yanlış
neyse ya beni boşver, sen kaç yaşındasın ? neden geç diyorsun ?
Bu işler böyledir
sevgilin oldumu erkekler peşinde olur bak ayrıl kimsecikler yoktur
Geç dedim yıllardır beraberiz evlilik en büyük isteğimiz ve önümüzdeki sene sonu ya da dıger sene evlenme gibi bir planımız var.
Çok alıştık birbirimize ve birbrimizi çok seviyoruz ama işte yıllar uzadıkça her türlü tatsızlık oluyor
sevgililer günü saçmaymış kutlama falan istemiyormuş ben abartıyormuşumla başladı boyumu aşan şeyler söyledi ilk defa ve ben de çok kırıldımbu iyiydi (kerestem)napti ? :)
pardon eski mesajlarını yeni gördüm :)
sen sevgiline kızgınmışsın
yazalım buraya rahatlayalım, aramayalım onların
ama asıl önemli olan onlar arayınca açmamak
evet alışkanlık insanı zorluyor
bir de bir başka insana yeniden alışmak da çok zor
ben eski erkek arkadaşıma 6 ay boyunca alışamadım mesela, en sonunda bitirdik
Canım benim inşallah her şey yoluna girer ilişkinde :)
Murphy diyoruz biz buna
erkeklerin senin peşinde koşmasının bakımla güzellikle alakası yok
ben bunu anladım
şu an belki de en çirkin dönemimdeyim, ama son iki haftadır gelen gelene :))
bi gelen ayagını sürüyor galiba, diğerleri de üşüşüyor
sevgililer günü saçmaymış kutlama falan istemiyormuş ben abartıyormuşumla başladı boyumu aşan şeyler söyledi ilk defa ve ben de çok kırıldım
onun sözlerını kabul edemeyecegımı boyle gıtmeyecegını soyledım tartıstık ...
hiç bir şey kutlamıcakmış ben de buna değmıyorum senin gözünde dedim doğum günüme az kaldı yıne üzülecek mişim gibime geliyor. .
arayınca kesin açarım.
ararsa. . .
benimki de bana iphone 5 almış neyse verdi sevindim falan üstüne pat diye demez mi aman nolur babam duymasın şimdi kızar bana diye.ay delirdim nişanlına hediye aldığın için babandan bu kadar korkuyosan al başına çal istemiyorum dedim bişey yapıyo onu da burnumdan getiriyo sağolsun.
benimki de bana iphone 5 almış neyse verdi sevindim falan üstüne pat diye demez mi aman nolur babam duymasın şimdi kızar bana diye.ay delirdim nişanlına hediye aldığın için babandan bu kadar korkuyosan al başına çal istemiyorum dedim bişey yapıyo onu da burnumdan getiriyo sağolsun.
:) almadın mı peki hediyeyi kız
ayni mantikla isliyo bunlar :)
canim aynen bizimki de sacmalik bunun icin mi tavir yapiyosun diye uste cikmaya calisti.
bizim icin onemliyse daha dogrusu herkese sevdigi kendisini ozel hissettirirken biz neden bunlarin disinda kalalim? Bizim kendimizi ozel hissetmeye ihtiyacimiz yok mu? Var tabiki...
dogum gunune kadar insallah duzelirsiniz de onda telafi eder canim...
benimde 2hafta sonra dogum gunum ikisini bi araya getirirse ya da onu gectim yine boyle es gecerse okuycam artik canina 3 kulhu 1 elham :)
bu arada ararsa hemen acma ama sonucta ac :)
bende dayanamadm actm da :)
ahahahah harikasın
4-5 sene olacak 6 ay çok eskilerde kaldı ah ah
inşallah canım. .
Yalvartmadan bırakmıcam ama bu sefer.Hep yumuşak başlı oldummm tepeme çıktı artık kabul etmicem! çok kırdı beni çooook.
Yüzüğünü alsın gelsin hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?