Bu güzel günde sevgilisiyle kavga edenler kulubü :(

Sanırım beklentilerden dolayı çok kişi kavga etmiş,kırılmış,darılmış.
Bunlardan biri de benim maleseff . .
Dönüşü olur mu olmaz mı bilmem ama olursa da nasıl olur bilmiyorum.
Ben hep bana yıllardır sesini bir kere yükseltmedi bile derken beyefendi öyle bir laf etti ki resmen hakaret etti.
Ben de koptu ozaman işte her şey.İstemeden de sinirle de söylese söyledi işte. çok yalvarması lazım çokk
Onu da yapar mı bilmem. .
Şimdi ya yıllarım hayallerim çöpe gidecek
Ya da artık bir şekilde düzelecek
Keskin bir virajdayım
Umarım herkesin ki bu kadar ağır olmamıştır.
Hepimize geçmiş olsun 14şubat zede mutsuzdaşlarım :)

Hayır anlamıyorum neden eşini ,sevgilisini önemsemek erkeklere bu kadar zor geliyor?
Ufacık ruhumuzu okşasalar biz kadınlara zaten yeter.

Son düzenleme:

canim zamn istemis ver bakalim istedigi zamani... Tavirli davranmasi soguk konusmasi anlamsiz ama biraz da sen geri dur bakalim nasil derse oyle olsun zamana akisina birak hayirlisi olsun uzulme hatta dusunmemeye calis...

Bende bugün kavga edenlerdenim.
Pek önemli bir konu değildi ama sinirden ağlattı beni sonra gelip özür dileyip öptü.Hediyemide almış ama halen sinirim geçmedi

ooo benimki haklı bileçıkardı kendini vala ben 1 trip atıom o 2 gitti yattııııııı zıbarrrr diyesim geldiii sabahtan beri başka odalarda vakit geçiriozzz

canim zamn istemis ver bakalim istedigi zamani... Tavirli davranmasi soguk konusmasi anlamsiz ama biraz da sen geri dur bakalim nasil derse oyle olsun zamana akisina birak hayirlisi olsun uzulme hatta dusunmemeye calis...

çok teşekkür ederim ilgilenen herkese hayırlısı neyse o olsun herkes için , kötü gelişti gün ama şu dakikadan sonrası için herkes mutlu olsun herşey yoluna girer elbet

Hayır anlamıyorum neden eşini ,sevgilisini önemsemek erkeklere bu kadar zor geliyor?
Ufacık ruhumuzu okşasalar biz kadınlara zaten yeter.

ya varya 1 ay var yıl dönümümüze sevgiliyken çiçekler hediyeler süprizler millet ne romantik diodu herkezin dibi düşüyodu adamın içine ÖKÜZ kaçtı evlenince ayoloda sorsan kendine bak der banaa

kızlar yazılanların hepsını tam okuyamadım ama bende az once kavga ettım nişanlımla...
ayrı şehırlerdeyız bende bu gun benım için onemlı degıl demiştım o da arkadaşlarıyla oyun oynamaya
başka bır arkadaşına gıttı o yuzden evı de uzak gel sype ta görüşelim dedı ama ayrılamadı oradan bende cok kızdım

ya ben şeyi anlamıyorum bi adam odundur hep odundurrr demi bişey beklemzsin ama geçen sene daha bir ağzıylakuş tutmadığı vardı msjlar çiçekler süprizler evlendikkk anaaa kalas bildiğin gene msj çekti sabahtan ama ben uyurken geldi ohhhh bir kavga acık naz yapayım dedim hediye getirmedidieee anaaa suçlu oldum iştmediğm laf kalmadı kuduruyorum sinirdenn hooooppp yataklar değişir bugünnnn

Bizde kavgalıyız.Geçen senede kavgalıydık.Sevgililer günü laneti midir nedir anlamadım :) Bide hiç beklemiyodum sabah uyandım kapı çaldı çiçek yollamış ay çok mutlu oldum derken kartı açtım yine sinir oldum.''Geçen güzel günlerin hatrına'' demiş ölür müsün öldürür müsün ya

çok merak ediyorum ne açıklama yaptıııı

ne guzel naz yapma ımkanın var benım o da yok, bırşey dıyemıyorum şuanda kıyamıyorum

ya varya 1 ay var yıl dönümümüze sevgiliyken çiçekler hediyeler süprizler millet ne romantik diodu herkezin dibi düşüyodu adamın içine ÖKÜZ kaçtı evlenince ayoloda sorsan kendine bak der banaa

Biz daha evlenemedik bile onu da düşündüm ne hale gelir diyee. .
Bir de haklı çıkıyorlar ya kendilerince deli oluyorumm. .
Ama dayanıcam kendime sözüm olsun pişman olana kadar dayanıcam.

ooo benimki haklı bileçıkardı kendini vala ben 1 trip atıom o 2 gitti yattııııııı zıbarrrr diyesim geldiii sabahtan beri başka odalarda vakit geçiriozzz

Zaten pek meşhurdur canım kendilerini haklı çıkarmaları.Yaparlar söylerler sonrada ben öyle birşey demedim sen yanlış anladın falan derler.Niyeyse hep yanlış anlayan biziz.Hele yapıp yapıp özür dilemiyomu benimki çıldırıcam:95:

Kızlar özel günlere önem vermeyin bu kadar.
Başka günler tartışsanız bu kadar takar mıydınız, merak ediyorum?
Lütfen yanlış anlamayın beni, bugün güzel ama herkes bir beklenti içinde olduğu için özel bir gün değil bana göre.

kız özürde yokk oda bana küstü ben ona küstüm dieeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…