- Konu Sahibi minikkelebek1
-
eger aksama hediyesiz gelirse bizim evde de 3. dünya savası cıkacak
ev içinde sorunlar yaşıyorum ama büyük değil sadece evden ayrılmak istediğimi biliyor bunu yalnış anlıyor belki de , sağlık dedi çok önemli evliliği yürütmek için dedi benim düşünmediğimimi sanıyorsun bunu dedi doktora gidiyoruz beraber sorunumuz var mı diye niye önemsiyorum bunu sanıyorsun dedi özellikle kendim için dedi bir rahatsızlığım varsa ne sorunlar yasarız evlilikte dedi ben gözetliyorum dedi bizim zamanımız var dedi en çok ben istiyorum dedi. haklı buldum sustum cevap vermedim ona iihtiyacım oldugunu söyledim benimde var dedi uzerıne gıtmedim ama bana tavırlı davranıyor bu konusmadan sonra soğuk konuşuyor.buna üzülüyorum
Bende bugün kavga edenlerdenim.
Pek önemli bir konu değildi ama sinirden ağlattı beni sonra gelip özür dileyip öptü.Hediyemide almış ama halen sinirim geçmedi
canim zamn istemis ver bakalim istedigi zamani... Tavirli davranmasi soguk konusmasi anlamsiz ama biraz da sen geri dur bakalim nasil derse oyle olsun zamana akisina birak hayirlisi olsun uzulme hatta dusunmemeye calis...
Hayır anlamıyorum neden eşini ,sevgilisini önemsemek erkeklere bu kadar zor geliyor?
Ufacık ruhumuzu okşasalar biz kadınlara zaten yeter.
Bizde kavgalıyız.Geçen senede kavgalıydık.Sevgililer günü laneti midir nedir anlamadım :) Bide hiç beklemiyodum sabah uyandım kapı çaldı çiçek yollamış ay çok mutlu oldum derken kartı açtım yine sinir oldum.''Geçen güzel günlerin hatrına'' demiş ölür müsün öldürür müsün ya
ya ben şeyi anlamıyorum bi adam odundur hep odundurrr demi bişey beklemzsin ama geçen sene daha bir ağzıylakuş tutmadığı vardı msjlar çiçekler süprizler evlendikkk anaaa kalas bildiğin gene msj çekti sabahtan ama ben uyurken geldi ohhhh bir kavga acık naz yapayım dedim hediye getirmedidieee anaaa suçlu oldum iştmediğm laf kalmadı kuduruyorum sinirdenn hooooppp yataklar değişir bugünnnn
ya varya 1 ay var yıl dönümümüze sevgiliyken çiçekler hediyeler süprizler millet ne romantik diodu herkezin dibi düşüyodu adamın içine ÖKÜZ kaçtı evlenince ayoloda sorsan kendine bak der banaa
ooo benimki haklı bileçıkardı kendini vala ben 1 trip atıom o 2 gitti yattııııııı zıbarrrr diyesim geldiii sabahtan beri başka odalarda vakit geçiriozzz
ne guzel naz yapma ımkanın var benım o da yok, bırşey dıyemıyorum şuanda kıyamıyorum
Zaten pek meşhurdur canım kendilerini haklı çıkarmaları.Yaparlar söylerler sonrada ben öyle birşey demedim sen yanlış anladın falan derler.Niyeyse hep yanlış anlayan biziz.Hele yapıp yapıp özür dilemiyomu benimki çıldırıcam:95:
Seninkide alemmiş vallakız özürde yokk oda bana küstü ben ona küstüm dieeee
kıy kıy bakma gözünün yaşınaaa bu erkeklere vallaha yüz vermeye gelmioooo bide sen vurcanki akıllansınlarD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?