- 24 Ağustos 2012
- 12.461
- 28.947
- 798
- Konu Sahibi minikkelebek1
-
Kızlar özel günlere önem vermeyin bu kadar.
Başka günler tartışsanız bu kadar takar mıydınız, merak ediyorum?
Lütfen yanlış anlamayın beni, bugün güzel ama herkes bir beklenti içinde olduğu için özel bir gün değil bana göre.
oyle ama içim elvermıyor canım
oyle ama içim elvermıyor canım
Elversin canım hiç acıma katılıyorum arkadaşa.Bunlara ne kadar yüz verirsen okadar tepene çıkarlar.13 yıldır evliyim hep kaçan ben kovalayan ise o oldu.İyikide öyle yapmışım tavsiye ederim sanada
e daha nişanlısın elverdiğigünlerde gelecekk ya şuna bak açtım umutsuz ev kadınlarını izliyorummm bu gece için başka hayallerim vardıı yazık oldu
çok merak ediyorum ne açıklama yaptıııı
'' Geçen güzel günlerin hatırına,herşeyin iyisini hakeden güzel insana'' yazmış bende kızdım bu ne eski sevgiliye atılmış gibi dedim onu mu çıkardın ordan diye kızdı zaten 1 haftadır konuşmuyoduk bide farklı ülkelerdeyiz açıkcası çiçekte beklemiyodum ama öyle mi denir yada ben mi yanlış anlam çıkardım bilemiyorum
bence sen yanlış cıkarmışsın kuzum
şunun bir yolu anlat kardeşşşş
Valla canım bunun tek bir yolu var denenmiş ve tarafımcada onaylanmıştır
Mesela ben eşimle kavga ettiğim zaman asla ve asla barışmak için çaba harcamıyorum tek yaptığım şey evde onu yok saymak.Mecbur olmadıkça konuşmuyorum ve ben konuşmadıkça oda sinirinden deli oluyor ardından başlıyo yalakalıklar ee tabi biraz naza çekiyorum kendimi öyle hemen barışmak yokKararlı ve kendimden emin olarak dururum karşısında birşeyi yapıcam dedimmi yapacağımıda bilir.İşte böyle canım asla ezdirmem kendimi
Diğer ikinci taktiğide aklıma gelmişken vereyim
Gün içerisinde ben onu eve bir şey lazım olmadıkça aramam hep arayan o oluyor günde 7 kez diyebilirim.Çünkü ben onu ararsam kıymetli ve değerli olduğunu bilir.Fazla yüz vermemek gerekHer zaman derim cicim kaçan kovalanır gerçektende çok doğru
Valla canım bunun tek bir yolu var denenmiş ve tarafımcada onaylanmıştır
Mesela ben eşimle kavga ettiğim zaman asla ve asla barışmak için çaba harcamıyorum tek yaptığım şey evde onu yok saymak.Mecbur olmadıkça konuşmuyorum ve ben konuşmadıkça oda sinirinden deli oluyor ardından başlıyo yalakalıklar ee tabi biraz naza çekiyorum kendimi öyle hemen barışmak yokKararlı ve kendimden emin olarak dururum karşısında birşeyi yapıcam dedimmi yapacağımıda bilir.İşte böyle canım asla ezdirmem kendimi
Diğer ikinci taktiğide aklıma gelmişken vereyim
Gün içerisinde ben onu eve bir şey lazım olmadıkça aramam hep arayan o oluyor günde 7 kez diyebilirim.Çünkü ben onu ararsam kıymetli ve değerli olduğunu bilir.Fazla yüz vermemek gerekHer zaman derim cicim kaçan kovalanır gerçektende çok doğru
geleneksel 14 şubat meydan muharebemizi yaptık.. maçını izledi ve yattı uyuyor eşim kadar odunsu baska bir varlık yok eminiiim
geleneksel 14 şubat meydan muharebemizi yaptık.. maçını izledi ve yattı uyuyor eşim kadar odunsu baska bir varlık yok eminiiim
odunsu varlık mı
çok iyimiş
yeni ev arkadaşım yabancı, ÖKÜZ ona ilk öğrettiğim kelimeler arasında
bütün erkekler öküzdür dedim, özellikle Türk erkekleri
hele şu anki erkek arkadaşım
öküzün önde gideni, bayrak taşıyanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?