Bu güzel günde sevgilisiyle kavga edenler kulubü :(

aslında hıc onem vermıyorum benım ıcın normal bır gun ama ust uste geldı.
okulda ıkı velıyle tartıştım, annem ustume gelıo ve bırde regli olunca belkı de ustuste geldı.
tabıı beyefendının hıcbırşeyden haberı yok

Ben de varım ben de
kavga gürültümüz yok
tribimiz pek çok
ikimizin de burnu havada aramıyoruz birbirimizi
ama şu an dişim ağrıyor, çok gergin ve sinirliyim
bu yüzden bu akşam eğer ararsa bağırıp çağırıp teli kapatmayı planlıyorum
aramazsa da o yoluna ben yoluma ...

e daha nişanlısın elverdiğigünlerde gelecekk ya şuna bak açtım umutsuz ev kadınlarını izliyorummm bu gece için başka hayallerim vardıı yazık oldu

aslında benım nişanlım çok anlayışlı dıye arkadaşlarıma soyler dururdum. nazar mı deydırdım nedır anlamıyorum.

bende annem babam ben ve abım oturup aılecek meyve yedık

çok merak ediyorum ne açıklama yaptıııı

'' Geçen güzel günlerin hatırına,herşeyin iyisini hakeden güzel insana'' yazmış bende kızdım bu ne eski sevgiliye atılmış gibi dedim onu mu çıkardın ordan diye kızdı zaten 1 haftadır konuşmuyoduk bide farklı ülkelerdeyiz açıkcası çiçekte beklemiyodum ama öyle mi denir yada ben mi yanlış anlam çıkardım bilemiyorum

bence sen yanlış cıkarmışsın kuzum

Bizde sevgililer gününü yarin kutluyacagiz diye anlasmistik, ikimizde calistigimiz icin.
Ama yinede yorgun argin aksam eve gelince uyuzlugum tuttu.
Birde bugün evde unutmustum cep telefonu, yoksa önceden arayip sunu hazirla vs diye rica ederdim esimden.
Neyse eve aksam bir geldim esim benden bir kac saat önce gelmis, kapidan girer girmez "birseyler yapsan, cok aciktim" deyince bende bozuldum, yari ciddi
"Baskalari sevgililerini yemege götürür, sevgililer günü diye evde romantik yemekler yapar, sende beni ac ac beklersin!" diye sitem ettim, esim öyle bir söz patlattiki, kizamadim ona güldüm hatta, eeee adam hakli:
"Sanki benim sevgili günüm degil, hep kadinlar herseyi sadece erkeklerden bekliyor!" dedi : D
Yemegi beraber yaptik ; )

Son düzenleme:
şunun bir yolu anlat kardeşşşş

Valla canım bunun tek bir yolu var denenmiş ve tarafımcada onaylanmıştır
Mesela ben eşimle kavga ettiğim zaman asla ve asla barışmak için çaba harcamıyorum tek yaptığım şey evde onu yok saymak.Mecbur olmadıkça konuşmuyorum ve ben konuşmadıkça oda sinirinden deli oluyor ardından başlıyo yalakalıklar ee tabi biraz naza çekiyorum kendimi öyle hemen barışmak yok Kararlı ve kendimden emin olarak dururum karşısında birşeyi yapıcam dedimmi yapacağımıda bilir.İşte böyle canım asla ezdirmem kendimi
Diğer ikinci taktiğide aklıma gelmişken vereyim
Gün içerisinde ben onu eve bir şey lazım olmadıkça aramam hep arayan o oluyor günde 7 kez diyebilirim.Çünkü ben onu ararsam kıymetli ve değerli olduğunu bilir.Fazla yüz vermemek gerekHer zaman derim cicim kaçan kovalanır gerçektende çok doğru

hala bekliyorum
yok yav bağırmadan rahatlayamıycam
çok ağrıyor dişim
sinirimi bi yerden çıkarmam lazım
alttan al al nereye kadar
ara lan
ara artık beni
gün bitmek üzereeeee

iki senedir kaçan kovalanır prensibini benimsiyorum
ama yok yani, işe yaramıyor
sanırım ilk zamanlar biraz alttan almak gerek
sonra kaçan olacaksın
ama bir türlü tutturamadım
garip garip ilişkilerim var..

geleneksel 14 şubat meydan muharebemizi yaptık.. maçını izledi ve yattı uyuyor eşim kadar odunsu baska bir varlık yok eminiiim

sağlam konu olmuş
bu konuda dertli çok gördüğüm kadarıyla
ama benim için bu son sıkıntılı gece olacak
ne bu yaaa
ders çalışmam lazım, saatlerdir aramasını bekliyorum
arasın, birazdan arasın
ağzına sıçratıcam, sonra o rahat ben rahat
ama ara artık ara yani ara ara ara ara

e bende yapıom bunları canım geliooo böyle maymunluklar yapıyo barışıoz sonra arıyo o falan ben birden sinirlenip bağırmasına çıldırıyorum.....hani ufak bir konu ben biraz üstüne gitsemm bağırıyo hemen kalbimi kırıyo sonrada barışmak istiyo ama ben bu sefer geçtim yatak odasına çıkmadım çay yaptım aldım kendime bir kupa koydum önüne çaydanlığı kendisi döktü içti ben öbür odadaydım normalde çok güzel çay keyfimiz vardır... ama tepki geç kalmadı oda meyve tabağı yaptı bana yok dedimya adam kendini haklı bile çıkarıyorrr

geleneksel 14 şubat meydan muharebemizi yaptık.. maçını izledi ve yattı uyuyor eşim kadar odunsu baska bir varlık yok eminiiim

odunsu varlık mı
çok iyimiş
yeni ev arkadaşım yabancı, ÖKÜZ ona ilk öğrettiğim kelimeler arasında
bütün erkekler öküzdür dedim, özellikle Türk erkekleri
hele şu anki erkek arkadaşım
öküzün önde gideni, bayrak taşıyanı

ben artık umudu kestim adam 4 senedir aynı herzaman beklenti içine girip üzülen ben oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…