- Konu Sahibi minikkelebek1
-
e bende yapıom bunları canım geliooo böyle maymunluklar yapıyo barışıoz sonra arıyo o falan ben birden sinirlenip bağırmasına çıldırıyorum.....hani ufak bir konu ben biraz üstüne gitsemm bağırıyo hemen kalbimi kırıyo sonrada barışmak istiyo ama ben bu sefer geçtim yatak odasına çıkmadım çay yaptım aldım kendime bir kupa koydum önüne çaydanlığı kendisi döktü içti ben öbür odadaydım normalde çok güzel çay keyfimiz vardır... ama tepki geç kalmadı oda meyve tabağı yaptı bana yok dedimya adam kendini haklı bile çıkarıyorrr
Bak en büyük hatan çaydanlığı önüne koymuş olman.Bırak kendi getirsin çaydanlığı işte böyle yüz buluyor bunlar.Hıhhh yeme işte getirdiği meyveyide
kesinlikle katılıyorummumutsuz ev kadınlarını izleyelim bariiiiD
haklısın aslında çaydanlığı geirmişken kafasına fırlatsaydım keşkeee
Bizde kavgalıyız, içine öküz kaçtı, çıksın diye bekliyorum
kafasına mııı fırlatma napıyorsun sen yahaklısın aslında çaydanlığı geirmişken kafasına fırlatsaydım keşkeee
boşuna bekleme hayatım ben 22 yıldır bekliyorum öküzler çıkmıyor malesef(((
kafasına mııı fırlatma napıyorsun sen ya
kafasına fırlatsan ne olacak
fırlattın mı başka bir tarafına fırlatacaksın ki bi işe yarasın
kafasına mııı fırlatma napıyorsun sen ya
kafasına fırlatsan ne olacak
fırlattın mı başka bir tarafına fırlatacaksın ki bi işe yarasın
Valla canım bunun tek bir yolu var denenmiş ve tarafımcada onaylanmıştır
Mesela ben eşimle kavga ettiğim zaman asla ve asla barışmak için çaba harcamıyorum tek yaptığım şey evde onu yok saymak.Mecbur olmadıkça konuşmuyorum ve ben konuşmadıkça oda sinirinden deli oluyor ardından başlıyo yalakalıklar ee tabi biraz naza çekiyorum kendimi öyle hemen barışmak yokKararlı ve kendimden emin olarak dururum karşısında birşeyi yapıcam dedimmi yapacağımıda bilir.İşte böyle canım asla ezdirmem kendimi
Diğer ikinci taktiğide aklıma gelmişken vereyim
Gün içerisinde ben onu eve bir şey lazım olmadıkça aramam hep arayan o oluyor günde 7 kez diyebilirim.Çünkü ben onu ararsam kıymetli ve değerli olduğunu bilir.Fazla yüz vermemek gerekHer zaman derim cicim kaçan kovalanır gerçektende çok doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?