Bu insanlar neden böyle ?

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Düğünüme gelen arkadaşlarım , hatta düğünden önce aramın iyi olduğu insanlar şimdi bana ucube gözüyle bakıyorlar .. Boşanma kararımı açıkladığım konuştuğum insanların bazılarıyla yüz yüze görüşmek istedim ama bana resmen hayır dediler niye böyle yapıyor biz boşanmak isteyenler ucubemiyiz

Cahillik bu iyi günü varda kötü günümü olmayacak yazık o kişilere bence kendileri ucube

Allah akıl fikir versin. Sizde böylece bu türden bir zihniyete sahip etrafınızdaki gereksiz kadın-erkek kalabalığından kurtulursunuz. Ve sadece "insanlarla" konuşursunuz.

Allah akıl fikir versin. Sizde böylece bu türden bir zihniyete sahip etrafınızdaki gereksiz kadın-erkek kalabalığından kurtulursunuz. Ve sadece "insanlarla" konuşursunuz.
çok yalnız kaldım çok

Aranızda ki mesele tam olarak nedir . Yani sebepsiz bir şekilde mi yoksa , evlilik sürecinde bu kişilerle tamamen bağı mı kopardınız?

Maalesef herkesin bakış açısı bir değil.
Bakış açınıza uymayan insanlarla görüşmemek sanırım en makulü .

Cevrenizle alakali olsa gerek.ben bosandigimda hic farkli hissetmedim iliskim bitti diyede ne yakin ne uzak cevremden farklilik gormedim.

Tam olarak anlamadım. Sadece boşanıyorsunuz diye mi konuşmuyorlar yoksa boşanma sebebiniz neyse anlatınız diye mi?
Tabi ne sebeple de olsa iyi gün dostlarıymış boşverin gitsin

Çok şaşırdım. Böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. Başka bir sebep olmadığına emin misiniz? Ya da başka mazeretleri olmadığına?

Bizim de boşanan arkadaşlarımız oldu, yalnız bırakmayalım, az yüzü gülsün diye elimizden geleni yaptık. Başka türlüsünü hayal bile edemedim.

Tam olarak anlamadım. Sadece boşanıyorsunuz diye mi konuşmuyorlar yoksa boşanma sebebiniz neyse anlatınız diye mi?
Tabi ne sebeple de olsa iyi gün dostlarıymış boşverin gitsin

Sebepleri bu gerçekten

Böylelikle kötü zamanınızda yanınızda olmayanları görüyorsunuz.. Hatta sevinin ya daha kötü durumda olsaydınız..Çocuk olmadan boşanmışsınız yapamadığınız bir ilişkide. Toparlanmak sizin için daha kolay. Onlar giderr yenileri gelir üzülmeyin.

Her şerde bir hayır vardır, çevrenizdekilerin iyi gün dostu olduklarını acı bir tecrübeyle öğrenmişsiniz.. üzülmeyin yalnızlık bazen herkesten iyi dost oluyor insana: siz istemeden gitmez, size hiçbir zaman sırtını dönmez eğer onu dost olarak görürseniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…