Komşuların ağzında ki bir dünya laf yok mu heleCahillik bu iyi günü varda kötü günümü olmayacak yazık o kişilere bence kendileri ucube
çok yalnız kaldım çokAllah akıl fikir versin. Sizde böylece bu türden bir zihniyete sahip etrafınızdaki gereksiz kadın-erkek kalabalığından kurtulursunuz. Ve sadece "insanlarla" konuşursunuz.
Aranızda ki mesele tam olarak nedir . Yani sebepsiz bir şekilde mi yoksa , evlilik sürecinde bu kişilerle tamamen bağı mı kopardınız?
Yalnız kalmak bu insanlara tahammül etmekten çok daha iyidir.çok yalnız kaldım çok
İnsanları anlamak zor , zaten zor zamanlar birazda insan elemek için değil mi ?Abla daha 2 aylık evliydim sebepsiz bir şekilde
senelerimi verdiğim insanlara yazıklar olsunİnsanları anlamak zor , zaten zor zamanlar birazda insan elemek için değil mi ?
Tam olarak anlamadım. Sadece boşanıyorsunuz diye mi konuşmuyorlar yoksa boşanma sebebiniz neyse anlatınız diye mi?
Tabi ne sebeple de olsa iyi gün dostlarıymış boşverin gitsin
Sebepleri bu gerçektenÇok şaşırdım. Böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. Başka bir sebep olmadığına emin misiniz? Ya da başka mazeretleri olmadığına?
Bizim de boşanan arkadaşlarımız oldu, yalnız bırakmayalım, az yüzü gülsün diye elimizden geleni yaptık. Başka türlüsünü hayal bile edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?