Arkadaşlar bu ara yine bunalıma giriyorum sanırım .Aslında sürekli aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım .Çocukluğumdan beri gerek akrabalarım gerekse arkadaşlarımın kıskançlıklarından bıktım .Okulda çok başarılı bir öğrenciydim hep arkadaşlarım kıskanıyordu sürekli iyi not alıyordum kız arkadaşlarım bir kere düşük not olsam seviniyolardı .Sonunda istediğim okula giremedim yine kazandım bir yeri ama tabi istediğim hayal ettiğim birşey olmadı .Okul yıllarımda hiç sevgilim olmadı hoşlanan insanalrı hep uzak ttuum kendimden sonra biri çıktı karşıma onu sevdim körü körüne bağlandım .23 yaşına kadar hiç erkek arkadaşım olmamıştı .Tabi gördüğüm ilk erkeğe bağlandım ama nasıl aşk anlatamam .Sonra ne oldu o eski sevgilisiyle şu an bunu öğrendim bıraktım oda ihanet etti bana .Bütün hayallerim yıkıldı.Kuzenlerim ,yengelerim tabi hepsi değil yani çoğunluktan bahsediyorum bir hata yapsam seviniyorlar anlamıyorum ben kimseyi kıskanmıyorum herkesin iyilği için uğraşıyorum ama kimse bana iyi değil .Kimseye güvenmiyorum birine güvensem mahvedip gidiyor hayatımı .İyice evime kapandım kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum çok yalnızım yalnız oluncada bunalıma giriyorum ağlama krizlerim oluyor nasıl düzelicek bilmiyorum çok sıkıldım .
canım seni anlıyorum fakat evde yalnız oturma.Dışarıya çık tek başına gez dolaş kendini keşfet git bir cafede otur bir kahve iç spor yap sabahları yada yürü vs. Olumsuz şeyler düşünmemeye çalış.Kimseyide tkma bırak kıskanan kıskkansın
Off sanki beni anlatmışsın. Sadece senin değil herkesin hayatında var böyle gereksiz ama var olan insanlar. O yüzden neden benim çevrem böyle deme çoğu insanın çevresi böyle diyerek olumlu düşün. Biraz karamsarsın doğal olarak ama zamanla aşacağına inanıyorum
hep böyleydi canım ya çocukluğumdan beri annem bile ben mutfağa girince hemen sen birşey yapma sen yapamazsın diyor bir yemek bile yapamıyorum kendi evimde istedğim şeyi bıraksa öğreneceğim ama koca kız oldum yemek pişirmeyi bilemiyorum sonra bana kızıyor neden bilmiyorsun e bırakmıyor ki öğreneyim bayramda seyranda toplansak giydiklerime karışırlar yok açık yok bilmem ne hiçde açık giyinmem ama güzel giyinmeyi bakımlı olmayı seviyorum suç mu okuldaykende topuklu ayakkabı giyiyorum diye arkadaşımın biri kenara çekti bak canım okulda giyme dikkat çekiyorsun herkes yanlış anlar seni dedi biraz mini etkek giydim diye sonra bir baktım kız kendisi giymiş vs vs bir sürü şeyler var valla arkadaş olmaktan korkuyorum biriyle .
yapıyorum canım işten çıktım iyice kendimle yalnız kaldım bide yine başka yere başlayacağım nasipse inşş ama bu ara evdeyim işte saçma sapan yorumlardan bıktım milletin valla buraya giriyim vakit geçireyeim diye üye oldum yeni buraya .
yıldızın düşük olabilir ben de böyleyim ordan bilirim
Arkadaşlar bu ara yine bunalıma giriyorum sanırım .Aslında sürekli aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım .Çocukluğumdan beri gerek akrabalarım gerekse arkadaşlarımın kıskançlıklarından bıktım .Okulda çok başarılı bir öğrenciydim hep arkadaşlarım kıskanıyordu sürekli iyi not alıyordum kız arkadaşlarım bir kere düşük not olsam seviniyolardı .Sonunda istediğim okula giremedim yine kazandım bir yeri ama tabi istediğim hayal ettiğim birşey olmadı .Okul yıllarımda hiç sevgilim olmadı hoşlanan insanalrı hep uzak ttuum kendimden sonra biri çıktı karşıma onu sevdim körü körüne bağlandım .23 yaşına kadar hiç erkek arkadaşım olmamıştı .Tabi gördüğüm ilk erkeğe bağlandım ama nasıl aşk anlatamam .Sonra ne oldu o eski sevgilisiyle şu an bunu öğrendim bıraktım oda ihanet etti bana .Bütün hayallerim yıkıldı.Kuzenlerim ,yengelerim tabi hepsi değil yani çoğunluktan bahsediyorum bir hata yapsam seviniyorlar anlamıyorum ben kimseyi kıskanmıyorum herkesin iyilği için uğraşıyorum ama kimse bana iyi değil .Kimseye güvenmiyorum birine güvensem mahvedip gidiyor hayatımı .İyice evime kapandım kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum çok yalnızım yalnız oluncada bunalıma giriyorum ağlama krizlerim oluyor nasıl düzelicek bilmiyorum çok sıkıldım .
buna kesınlıkle ınanıyorum .cok ıyı nıyetlı olabılırsın ama ınsanlar uzerınde bıraktıgın elektırıgın negatıftır.
rehabilitasyon merkezlerınde olcuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?