- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
eşi sabah gidip gece gelen bir işte çalışıyor... kontrol etmek gibi bir düşüncesi olup olmadığını bilemiyorum ama adam hala şokda...nasıl sezemedim diye...
belki konduramadı belki de kadın iyi rol yaptı...
allah muhafaza beddua bile etmiyorum diyor....çok zor allah korusun...
çok enteresan gerçekten, bence aralarındaki her şey kopmuş
yoksa eş azcık olsun bişiler sezerdi...
1 yıl az bir zaman değil, insan hareketlerınden bıle sezer.
vay bee, beddua bile etmıyor adam öyle mi? bence bu adam eşini sevmıyormus zaten
insan sevdiği tarafından canı acıtılırsa o anlık sinirle hem beddualar eder, hem de neler neler düşünür.
valla bilemiyorum bizde şaşırdık, ama ben olsam allah muhafaza, beddua edermiydim, ederdim...
can acısıyla insan neler neler söyler...
ama aralarındaki herşeyin kopmuş olmasını düşünmüyorum, çünkü dediğim gibi çok sevgi doluydular...son bir sene kadın koptuysa onu bilemiyorum işte..ama adamın nekadar karısına değer verdiğine herkes şahit...o yüzden herkes şaşkın nasıl olabilir diye...kimse konduramıyor.....
allah yardımcısı olsun adamın ve eşini unutsun artık bence.
adam anlamadığına göre karısı rolunu iyi oynamıs
bu çok arkadan vuran bir hareket, sevmediği halde seviyormuş gibi gözüken ve bu tarz bir konuda soğuk kanlı olup belli etmeyen bir insan, çok tehlikeli bir insandır.
( bu arada, kimse kimsenin aile içinde ne yaşadıgını bılemez, her zaman dışarıdan görünüşe aldanmamalı insan )
doğru işin o boyutu da var tabi...kimse dört duvar arasını bilemez...dışardan imrenilesi bir evlilikleri vardı ama içeriyi kimse bilemez...
allah adamın yardımcısı olsun...yavrusu için de hakkında ne hayırlıysa o olsun...
bu arada, 1 yıldır görüştüğü birisi oldugunu eşi nerden öğrenmiş?
kadın mı demiş?
eşi söylemiş telefonda..adam sinirden yarısını duymuş yarısını duyamamış ama 1 yıl dediğini net duydum diyor...
birde görüşme geçmişlerini falan çıkartmışlar, hem telefondan hem görüştüğü siteden..bi sosyal paylaşım sitesi isim vermiyim...
herşey ortaya dökülünce ayan beyan çıkmış hepsi...adam öyle bir yıkılmış ki çökmüş resmen gördüğümde çok şaşırdım, o adam bu adammı diye...yazık...
internetten tanışıp, 1 yıl boyunca konuşmuş ve telde muhabbetlerıne devam edip, reelde de görüşmüşler.
ve bu kadın her şeyi bir kenara attım, evladından bıle vazgeçmiş:26:
kadının diğer adama güvenmesi de büyük cesaret, biraz birlikte yaşarlar ve adam kadını bırakır
sonra kadın ağlak ağlak dolanır ortalarda: yavrumu istiyorum
diye.
allahından bulsun kadın, bu konuda asla ayrımım yok
gelen gideni aratır derler, bin beterıne denk gelsin...
aldatmak yerine kocasını terk edebılırdı, bu yöntemle asla.
çok haklısın ayrıma gerek yok bu tinette olan her erkek her kadın aynı vasıflardadır benim gözümde....
adam diyor ki, birgün yanıma gelse ben boşanmak istiyorum ayrılalım dese zorla tutacak değildim....yeminle kabul ederdim sevgisinin bittiğini anladığım an diyor...
ama bu şekilde bırakıp gitmesi canımı yakıyor, insan içine çıkacak yüzüm kalmadı falan diye anlattı, bu olayı öğrendiğimiz gün eşimle çok etkilendik uyuyamadık bile...allah vermesin hep duyardık orda burda bu tarz mevzuları ama tanıdık biri olunca insan daha bi üzülüyor....
kadın heyecan aramış sanırım. hani karşısındaki adam zorba olsa kadın kaçtı, adam bir türlü kadını boşamamış dicem.
keşke boşandıktan sonra devam ettırseydı ve eşinin bunlardan haberı olmasaydı, en azından yavrusunu istediği zaman görebılırdı.
zor gerçekten allah yardımcısı olsun adamın.
amin canım inşallah yardımcısı olsun...
güzel yorumların için teşekkür ederim :) bir nebze olsun üzüntümü paylaştığın için...çok sağol..
maalesef insanda Alalh korkusu olmayinca herseyi yapiyor
e$imin bi arkada$inin karisi 2 çocukluyken sanalda aldatmi$ ama onlarda durum daha avhimmi$, ev pis çocuklar peri$an,kadinsa butun gun pc ba$inda ..
ayrildilar çocuklarini gormek bile istemedi, buyukde iki koca oglan
adam bi daha evlendi, çocuklara uvey anne geldi,kadin ya$i kuçuk oldugu halde çocugu hemen yapti, onun olmayan çocuklara nasil davraniyor orasini Allah biliyor ..
hatta e$im onu duydugunda beni kisitlamak Istemi$ti net konusunda, gerçekten zo durum ba$ina gelemdigi halde benim e$im bile çok etkilendi ,ya$ayan insan ne halde olur kimbilir ..
zamanla unutuldu tabi geçti ama o zamanlar beni bunaltiyordu
insanin içindede olacak, ben tv sevmiyorum dizilerimi bile netden izlerim daha rahat oluyor
gazeteler, ali$veri$,telefon rehberi,adres arama , akliniza ne geliyorsa, yemegi tatlisi vs si herseyi internetle hallederim..
ama bu koca sanalda erkek sinege yazmi$ligim yokdur kazen ve doktorlar di$inda
çok haklısın maralcım...kapılmak an meselesi allah şeytana uydurmasın...ufacık bir zaaf ne bedeller ödetir...
bizde ilk öğrendiğimizde eşimle eve döndüğümüz zaman kaldıralım bu neti kapatalım falan dedik :)
insan etkileniyor haliyle...
şükür bilinçli kullanıyoruz ama şeytan bu bi anlık gaflet nelere düşürür insanı, beşer şaşar demişler allah şaşırtmasın yolumuzdan...
hakkaten meseleyi öğrenip interneti kapatsak mı diye konuştunuz mu yav? ne dediniz? ne olur ne olmaz şeytana uyar birbirimizi aldatırız en iyisi interneti kapatalım mı dediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?