bu internet daha kaç yuva yıkacak......

ama bu anlattığınız olay bir anlık hatadan kaynaklanmıyor ki... kadın tam 1 sene sevgilisiyle ilişki yaşamış. 1 sene... buna hata denmez ki artık. suç burda nette değil.

haklısınız öyle tabi...zaten internet suçlu demiyorum ben asla...tineti bozuksa internet napsın...
benim söylemek istediğim internetin bu tarz aldatma olaylarında ilk araç olarak kullanılması daha kolay erişilebiliyor olması...zaafları yakalayan reklamların, cezbedici sitelerin bulunması..aldatmaya dair şartların ve imkanların daha çabuk ve kolay elde edilmesinde internetin rol oynaması...ben bunu kastediyorum...
ama nedense birçok arkadaş internet suçlu kadın suçsuz demişim gibi algılıyor :)
hayır asla..kadın suçlu elbette...internette suç ortağı diyelim :)

Zaten hep internet, hep internet...

İnternet olmasa bu tür olayların yaşanmayacağını (hadi daha az yaşanacağını) iddia etmek için interneti kullanmak güzel bir ironi.

Benim fikrime göre kadın bir süre sonra geri dönecek,sonra eşi affedecekti etmicekti derken tekrar barışacaklarını düşünüyorum..

Son düzenleme:
Benim fikrime göre kadın bir süre sonra geri dönecek,sonra eşi affedecekti etmicekti derken tekrar barışacaklarını düşünüyorum..

kadın pişman olurmu olmazmı orasını bilemiyorum canım ama adam asla kabul etmez geriye....
o gittiği adamla yaşadıklarından sonra hangi erkek geri kabul eder ki...
zaten adam dava açtı yakında mahkemeleri var...

Ayrıca bu konu elif şafağın aşk kitabında özendirici şekilde bu durum anlatılmıştı,aynen kadın burdaki gibi mailleştiği birine aşık oluyor ve bir süre sonra evini bırakıp onun peşine gidiyordu(sonra adam kanserden ölüyordu ve kadın evine geri dönmüştü)..bunun büyük bir aşk olduğundan bahsediliyordu !!..allahım sen koru böyle durumlardan..

geri döndüğü için mi büyük aşkmış bunun adı...vay be...daha neler duyacaz...allahım korusun...

İnernet ile ne alakası var ki ? Kullanıma bağlı ve en önemlisi kişinin karakter yapısına evet ineternet üzerinde bulunan sosyal ağlar bu niyeti olan insanlara bal kaymak oluyor en büyük imkanı sağlıyor ama insanın içinde yok ie hiç bir şey sapıtamaz ha internet ha telefon...

Bu tür olaylarda suçu sadece internete,cep telefonuna bulmak her ne kadar doğru değilsede en büyük zemin hazırlayıcısı diyebiliriz aslında.
Aldatma yıllardır var olan bir olay olsada çağımızda çoğaldı çünkü iletişim kolaylaştı.
Bu tür eylemlerde suçu kadına yada erkeğe atarak mayasında var demek bana göre yanlış.
Aslında bunu yapan insanlara sorsanız nedeni neydi diye,bir çoğu mutsuzdum derken bazıları
''Herşey çok rutindi,sıkıldım heyecan aradım özlenilmek kıskanılmak hatırlanmak istedim.Oda bunları fazlasıyla bana verdi ''diyende çıkar.
Kimileri koca dayağından kaçar,kimileri ise karısının artık cilveli olmadığından kimisi eski görüntüsünden eser kalmadı çok kilo aldı der.
Çoook mutlu evliliklere baksanız imrenir belkide parmak ısırırsınız.Ama dıştan öyledir.Evet kavga gürültü yoktur ama aşk sevgi bitmiştir.Mecburiyetler yerini almıştır.Çocuk vardır sorumluluklar insanı bağlar.

Öyle an gelir ki karşıdaki insan o kadına özel olduğunu hissettirmiştir o anlık gaflet ve heyecan arayışı malesef kadın erkek farketmez artık geri dönüşü olmayan yollara doğru kapı aralar.

Belkide bu kadında öyledir.Kocası beyefendidir ama sadece dışarıya.Belki karısına senelerdir çiçek almamıştır,bir özel gün hatırlamamıştır,aynı evin içinde alışkanlıklardan dolayı sıradan bir evlilik hayatı hakimdir.

Bunlar kadın yada erkeğin karşısındakini aldatması için bahanemidir elbette değil.

Ama herkes bizim gibi düşünecek diyede bir kaide yok işte.Üzüldüm.Kadın şanslı ise gittiği adam sahip çıkar ama değilse hayatı artık onun için acıdan başka birşey vermez ona.Ortada bir evlat var.Ne bileyim ben öyle birşey yapacak olsam sanırım senelerce düşünürdüm.Allah korusun.2 evladım çok sevdiğim bir eşim var.Evlilik bana göre sürekli taze tutulması yeşertilmesi gereken bir kurum.Evliliklerde kadın ver erkek olabildiğince anlayışlı olmalı yeri geldiğinde kavgalar da olacak elbet işte o zaman saygı sınırını belirlemek çok önemli.Bir evlilikte hakaret kötü söz ve şiddet varsa olay bitmiştir.Çünkü bunların olduğu yede AŞK SEVGİ SAYGI zor bulunur.

Bu konuda tartışmıştık eşimle (iyice laçkalaştık ) İnt. bu sürece etkisi nedir şeklinde.. ben eskiden de aldatmanın çok olduğu ama ortaya çıkmadığını savunuyordum,int. sayesinde artık gizli kalamıyor dedim. Çünkü köylerde bile ne dedikodular duymuştum kimin eli kimin cebinde belli değil.. bebek babaya benzemesin evlerde kıyamet kopuyor.. adamlar zaten şunun çocuğu kimden diye muhabbetler iğrenç.. hele o gündüz programları..oradaki insanlar int bilmeyenler.....

o da eskiden dışarıdan gelen uyaran sayısı azdı, şimdi int.sayesinde uyaranlar arttı,irade daha sağlam olmalı, eminim o eski zamanlara göre şimdi nefsini koruyan daha büyük sevap alır..gibi bişey söyledi.. bende,bu mantıkta günahı da fazla olur dedim..gerçi bunun kararı,günahı sevabı bize düşmez ama insanda irade varsa her yerde korur dedim.. anlaşamadık yani...

şu da dikkatimi çekiyor.. bu haltı yiyen ve pişman olanlar genelde int. suçluyorlar..
kanı bozuk olmayacak insanın..

niyet bozuk olduktan sonra internetten olur,gittiği bi cafeden olur,bindiği otobüsten bile olur...
allah yardım etsin o adama..
evladını bırakacak kadar nasıl kör olmuş gözü,,
allah şaşırtmasın..

internet zemin falan hazırlamıyor
iletişimi artırdığı için daha çok duyuyoruz o kadar

kardeşim o reklamlar bizde çıkıyor
bize de mesajlar geliyor
biz neden yapmıyoruz
mesela o kadının karakteri
internet olmasa yoldan geçen adamın bakışına kanacaktı

İnternet yuva yıkmıyor ama aldatmaya meyilli insanların ekmeğine yağ sürüyor, o yüzden teknolojiyle birlikte aldatmalar arttı.

bakın söylediklerinizin her harfine katılıyorum tek tek....benim başından beri izah etmeye çalıştığım da bu zaten....
elbette aldatma eskiden de vardı....ama internet geleli bu sayı arttı....neden? çünkü;
- internet imkanları kolaylaştırdı...
-her an elin altında hazır bulunması,aldatmanın imkanlarını ve şartlarını basitleştirdi
-insanların en zayıf anında zaafları kullanacak derecede cazip gösteren davetkar siteler gözümüzün içine sokulurcasına önümüze sunuldu..
-normal şartlarda aldatmaya meyilli olsa bile kişi buna imkan bulamayıp yapmadığı anlarda, internetim gizli ve kolay oluşu sebebiyle buna çok çabuk erişir oldu..
bunun gibi daha çok şey sıralanabilir.....
en başından beri anlatmak istediğim buydu ama nedense ısrarla bazı arkadaşlar kişinin mayası bozuksa internet napsın gibi cevaplar yazdılar....
haklı yanları var ama internetin tamamen de masum olduğunu savunmak biraz basite almak değilmidir??

yöneticilerin beni uyardiklarini nerden biliyorsunuz?
icerde adamlariniz mi var?

ben nezakat kurallarini sizden ögreneceksem zaten bitmisim demektir

valla canım internet yokken hatta cep telefonları bile yokken ev telefonlarından millet rastgele birbirini ararmış hatırlıyorum ben teyzeme biri dadanmıştı rastgele arıyor sesini beğeniyo vs yüz bulsa görüşülecek kaçamak yapılacak

yuvayı internet yıkmaz, şrefsiz insanlar yıkar.internetse yalanlarını ortaya çıkarır sadece. internet yokken yalan söylemek daha kolay yakalanmak daha zordu.

Ihanet cogalmadi, yakalanma orani yükseldi. Ben sabah cocuklari okula esimi ise gönderiyorum. Ev islerini halledip hava güzelse disari yürüyüs yapmaya cikiyorum. Eve gelince de aciyorum bilgisayari gazetelere bakiyorum, üye oldugum forumlara göz atiyorum, seyahat yemek bloglarini okuyorum. Ciktigindan beri interneti kullaniyorum ve bir kez bile chat, online sohbet sayfalarina girmedim. Interneti tamamen iletisim ve bilgi kaynagi olarak gördüm. Facebok sayfam yok, sadece cocuklarin resimlerini görmek icin kardesim onlar adina acmis sayfa. Akli fikri oynasta olan birine birak interneti yasaklamayi kapinin önüne bile cikarmasan yine de aldatir. Rahmetli babaannem ..... olana kilit tutmazmis derdi.

Bir cocugu dogru yönlendirmezsen aksama kadar bilgisayarda oyun oynar. Ama faydali bilgiler, ders yapmasina yardimci olacak sayfalari okumasi karsiliginda interneti kullanabilecegini söylersen dogru yönde kullanmis olursun. Tanimadigim yerden kisiden gelen mailleri okumadan siliyorum. Online sohbet veya chat odalarina kayit olan tehlikeli isleri göze aliyor demektir.

Yapmayan niye yapmiyor? Internetin olmadigi yer mi kaldi? Internet yasaklansa ihanet mi bitecek? Aldatmaya meyli olani internetin olmamasi engeller mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…