bu internet daha kaç yuva yıkacak......

toplumun kanayan yarası bence bu kimisi netten tanıştığıyla kaçıyor kimisi nette gizli heyecanlar kaçamaklar yaşıyor, bazı kadınlar/adamlar internetin başından kalkmıyor, bende çok duydum eşini karısını bırakıp kaçan, aldatma olayları internet yaygınlaşmadan öncede vardı, internet gece hayatı sosyal hayatı olmayanlara fırsat oldu gerek sanal gerek gerçek aldatanlar cahil kişilikleri oturmamış değerleri olmayan yetinmeyi bilmeyen empati yapamayan düşünce yapısı gelişmemiş insanlardır bu insanlardan hepsinin de görülecek hesapları duruyor bir kenarda,ilahi adalete güvenin..

Ben 18 yaşımdayken üst katımıza taşınan bir karı koca vardı. Tabii sonradan öğreniyoruz ki ; taşındıklarında karı koca değillermiş. Kadının iki erkek çocuğuyla başbaşa bırakıp, bizim üst komşuya kaçtığı kocası " lanet olsun " deyip boşandıktan sonra evlenmişler.

Tam 18 yıl öncesinden bahsediyorum; internet evlere girmiş miydi ?

internettenmi dir zaten içten içe çürümüş bir evliliktenmidir bilmiyorum ama çok zor bi durum yaşamadan hüküm vermek anlamsız rabbim kimseyede yaşatmasın zaten. Allahım o çocuklarına yardım etsin masum günahı yokk zavallının

Evet bu olayın en masumu o çocuk. Çocuğu bırakmak şerefsizliktir. Olayın irdelenmesi gereken boyutu bu. Yoksa iki eş ayrılır hatta arada sevgi saygı yoksa ayrılmalidirlar çünkü o yuva içinde büyüyen çocuğa iyilik yapmış olmuyorsunuz aksine huzursuz bir ortamda büyüttüğünüz için kötülük bile yapmış olabilirsiniz. Keşke tartısı olsa yada metresi olsa da ölçüm yapsak. Sevgi saygı olmayan bir yuvada çocuk büyütmek mi daha kötü yoksa boşanıp yeni bir yuvada üvey babayla büyütmek mi daha kötü. Bunu değerlendirmek zor iş o yüzden bence çocuk için devam etmek yerine boşanmak hayırli olacaktır. Ama böyle serefsizce değil

Son düzenleme:
bunun aslında tamamen internetin suçu olmadığını düşünüyorum. herhangi başka bir ortamda da tanışabilirdi. internetin buradaki tek rolü tanışmalarına vesile olması. bu bir cafe, bir ev, bir okul, bir durak bile olabilirdi. yeter ki insanın içinde olsun, yeter ki başka birine ilgi duyacak durumda olsun. yeter ki gönlünde bazı şeyler gelişsin. burada olay eşinin attığı kazık bence, internetin bir oyunu, bir kurbanı yok burada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…