- 28 Ocak 2009
- 34.479
- 57.979
- 1.123
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Merhaba arkadaşım;
anlattıklarınıza gerçekten üzüldüm,bir yuvanın yıkılmış olması çok kötü..
İnternet aldatmanın sebebi değil tabiki de sadece en temel aracı bana göre..Niyeti bozuk olan her yerde her şekilde yapar bu kesin.
Yalnız benim anlayamadığım ne biliyor musunuz,siz de böyle düşündüğünüz halde neden çoğu yorumda sanki siz kadının hiç suçu yoktu internet yaptı herşeyi demişsiniz gibi yansıltılmış.
Tabiki bundan on bin yıl öncede aldatma vardı şimdide ama şuan istatistiksel olarakta iletişim araçlarının adlatma oranını hele hele bayanlardaki aldatma oranını yükselttiği açık.
geri döndüğü için mi büyük aşkmış bunun adı...vay be...daha neler duyacaz...allahım korusun...
ne yazık ki bende internetin yayılmasıyla birlikte bu tür olayların yayıldığı fikrindeyim
tabi bunu yapanlar kimler
aciz haysiyetsiz yaratıklar
ellerine geçen teknolojiyi bile kötü emellerine alet edenler
Allah herkese akıl fikir versin
insanlarda artık deli cesareti var gerçekten
bu işin erkeği kadını falanda kalmamış
vicdanda mı yok anlamıyorum
kadın olsun erkek olsun nedendir bu aldatma
nedendr bu kaçış
varsa bir derdin bir sorunun hayatındaki insanı çıkar önce hayatından
ne yapıosan o zaman yap
anlamıyorumki nedir bu
Geri dönmesi değil..kaçtığı adamla arasındaki aşk büyük yüce bir aşk gibi gösterilmişti..
aynen canım, bazı insanlar bazı imkanları cılkını çıkarma şeklinde kullanıyor....
bi ara tv de izlemiştim çok eskiden ama 10 sene olmuştur..bi karı koca...adam seyehate gidiyor, kadın evden geceleri chat yapıyor, adam da gittiği yerden chat odalarında fink atıyor...derken bunlar bilmeden sohbet ediyorlar...sonra foto görelim diyorlar bi bakıyor adam karısı....
o zamanlar ağzımız açık dinledik bu haberi hatta çok programa çıktılar kimliklerini gizleyerek, kafalarına kese kağıdı geçirmişlerdi tanınmamak için boşandılar zaten....
ama şimdi bu tür aldatma mevzularını duyunca allah bildiği gibi yapsın deyip geçiyoruz çünkü artık alıştık mı diyelim yoksa eskisi kadar şaşırmıyoruz mu diyelim bilemiyorum...
şimdi ufacık çocukların bile face hesaplarında yüzlerce arkadaşı dolu....
evet teknoloji çok faydalı ama zararlı yanlarıda yabana atılmayacak kadar çok...iddiam budur...
Geri dönmesi değil..kaçtığı adamla arasındaki aşk büyük yüce bir aşk gibi gösterilmişti..
Allah yardımcısı olsun o çocuğun. Çok küçük ve anne sevgisine çok ihtiyacı vardır. Eşi için de zor ama çocuğa çok üzüldüm.
amin canım hepimiz çocuğa çok üzldük zaten....
babası da çok çökmüş üzüntüden ortalığa pek çıkmıyor..utancından sanırım...
allahım hayırlısını nasip etsin...alllah şeytana uydurmasın...
Utanması gereken kişi adam degil ki canım eşini çogunu bırakıp giden dir utanması gereken kişi hadi eşini sevmiyorsun diyelim bir anne çocugunu nasıl bırakır.
Bende en çok çocuga üzülüyorum umarım bu yaşadıgı olayı çabuk atlatır ama babası şöyle birşey yapabilir.Çocuguna annesinin başka bir adamla kaçtıgını hiç söylemesin anlaşamadıklarını boşandıklarını söylesin annesinden nefret ederek büyümesin sonuçta annesi atsan atılmaz satsan satılmaz.Hem annesinden nefret ederek büyüyen bir çocuk ileriki yaşlarında bütün kadınlardan nefret ederek büyür o yüzden babası bu olayı hiç anlatmasın çevresindeki insanlarıda uyarsın çocuguna hiçbirşey belli etmesin burada önemli olan çocugun ruh hali onu düşünerek adım atması gerek burada en büyük görevde babaya düşüyor.evet canım utanması gereken adam değil ama bir erkek için çok zor olsa gerek karısının başka bi erkeğe kaçması..kadın erkek farketmez, kime kaldırabilirki böyle bişeyi rabbim muhafaza etsin şeytana uymaktan...çocuk zaten hepimizi yaralayan da o...
yavrunun ne günahı var ilerde annesini böyle hatırlayacak ömür boyu nefret edecek...
Ben çocuğun durumunu anlayabiliyorum çünkü oğlum da aynı durumda. Ben kocasını anlayabiliyorum çünkü benim de başıma geldi. Terkedilmeyi, aldatılmayı ben de yaşadım. İnternetten olmasa da... O duyguyu Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi onlar çok mutlular. Ama sıra elbet bize de gelecek. Oğlumun, benim hayallerimizi yıktılar. Düzenimizi bozdular. Herşeyde bir hayır vardır. Allah çocuğun ve o eşin yardımcısı olsun.
Bende en çok çocuga üzülüyorum umarım bu yaşadıgı olayı çabuk atlatır ama babası şöyle birşey yapabilir.Çocuguna annesinin başka bir adamla kaçtıgını hiç söylemesin anlaşamadıklarını boşandıklarını söylesin annesinden nefret ederek büyümesin sonuçta annesi atsan atılmaz satsan satılmaz.Hem annesinden nefret ederek büyüyen bir çocuk ileriki yaşlarında bütün kadınlardan nefret ederek büyür o yüzden babası bu olayı hiç anlatmasın çevresindeki insanlarıda uyarsın çocuguna hiçbirşey belli etmesin burada önemli olan çocugun ruh hali onu düşünerek adım atması gerek burada en büyük görevde babaya düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?