herkese selaammm :)) benimki aslında sıkıntı değil sadece paylaşmak istiyorum fikirleriniz önemli bildiğiniz gibi boşanıyorum diye konu açmıştım 2 gün önce o konu içinde yorumlarınız için teşekkür ederim :)
Eşimle severek kaçarsk evlendik çok zorluklar çektik maddi yönde dğil benim ailem olsun kaçarak evlendiğim için işlaki oldu problemler .. Eşim sürekli bana destek oldu bende ölümüne sevdim ama oda öyleydi hiç belli etmezdi ama sorduğum zaman salak mısın yani seviyorum sizden başka kimim var siz benim herşeyimsiniz derdi birde 4 aylık bebeğimiz var bi prenses..eşim işten geldiğinde kapı açılırken hemen kapıya koşardım montunu çıkarırdım sorardım soruştururdum naptın neettin bugün diye , el ele göz gözeydik yani hiç bi problemimiz yoktu..boşanmaya karar vermem eşimin sürekli içki içmesinden dolayı sabah eve gelmesinden dolayı oldu dayanamadımbu yüzden sevgimde kalmadı .. Tükendim .. Sinirden üzüntüden miğdem balım hergün ağrıyodu .. Mutluyduk işte bilmiyorum .. 19 mayısta okullar yok diye kardeşim evde diye annemlere geldim oturdum oturdum annemle konuşmamız filan oldu ben gitmek istemiyorum dedim ağlama aldı beni sinirden üzüntüden annem ben gittiğinden beri mutsuz olduğunu biliyodum yapamıycağını biliuodum ..kaçarak evlendiğim için babam küstü bu yüzden geleniyordum annemede anlattım babam beni istemiyo nasıl geliyim filan annem seni yollamam dedi kaldım gittim kaynanamgile ben gelmiycem boşanıcam dedim ağladım anlattım , tabi beni suçladılar filan .. Eşimi aradık geldi gidersen git dedi
İlk gece geçti telefonumu almışlardı amcamdaydı msj atmış seni sormuyorum senle işim olmaz ben kuzumu soruyorum kuzum nasıl diye ..
Şimdi nasıl sevgi anlamadım
Ben içkili geldiğinden sabah geldiğinden korktuğumdan soğudum ..
Peki ya o ? Kendime bakıyorum kadınlığımı yapıyodum , yemeğimi , evimi , işimi gücümü yapıyodum ..
Bilmiyorum anlam veremedim ..
Konuşmadım da konuşmam da konuşulcak biri değil n herşeyi dalgaydı..
herkese selaammm :)) benimki aslında sıkıntı değil sadece paylaşmak istiyorum fikirleriniz önemli bildiğiniz gibi boşanıyorum diye konu açmıştım 2 gün önce o konu içinde yorumlarınız için teşekkür ederim :)
Eşimle severek kaçarsk evlendik çok zorluklar çektik maddi yönde dğil benim ailem olsun kaçarak evlendiğim için işlaki oldu problemler .. Eşim sürekli bana destek oldu bende ölümüne sevdim ama oda öyleydi hiç belli etmezdi ama sorduğum zaman salak mısın yani seviyorum sizden başka kimim var siz benim herşeyimsiniz derdi birde 4 aylık bebeğimiz var bi prenses..eşim işten geldiğinde kapı açılırken hemen kapıya koşardım montunu çıkarırdım sorardım soruştururdum naptın neettin bugün diye , el ele göz gözeydik yani hiç bi problemimiz yoktu..boşanmaya karar vermem eşimin sürekli içki içmesinden dolayı sabah eve gelmesinden dolayı oldu dayanamadımbu yüzden sevgimde kalmadı .. Tükendim .. Sinirden üzüntüden miğdem balım hergün ağrıyodu .. Mutluyduk işte bilmiyorum .. 19 mayısta okullar yok diye kardeşim evde diye annemlere geldim oturdum oturdum annemle konuşmamız filan oldu ben gitmek istemiyorum dedim ağlama aldı beni sinirden üzüntüden annem ben gittiğinden beri mutsuz olduğunu biliyodum yapamıycağını biliuodum ..kaçarak evlendiğim için babam küstü bu yüzden geleniyordum annemede anlattım babam beni istemiyo nasıl geliyim filan annem seni yollamam dedi kaldım gittim kaynanamgile ben gelmiycem boşanıcam dedim ağladım anlattım , tabi beni suçladılar filan .. Eşimi aradık geldi gidersen git dedi
İlk gece geçti telefonumu almışlardı amcamdaydı msj atmış seni sormuyorum senle işim olmaz ben kuzumu soruyorum kuzum nasıl diye ..
Şimdi nasıl sevgi anlamadım
Ben içkili geldiğinden sabah geldiğinden korktuğumdan soğudum ..
Peki ya o ? Kendime bakıyorum kadınlığımı yapıyodum , yemeğimi , evimi , işimi gücümü yapıyodum ..
Bilmiyorum anlam veremedim ..
Konuşmadım da konuşmam da konuşulcak biri değil n herşeyi dalgaydı..
evet erken gelcem diyodu ertesi gün erken gelşyosa ertesi gün yine aynı ..Daha önce eşinizle içki meselesi ve eve sabah gelme meselesini hiç konuşmuş muydunuz?
öncelikle Allah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah ..Ahh konus konus yine ayni seyi yapıyorlar sabah gelme olayi yok ama alkole olan hevesini bi türlü yenemiyorum.. arkadaslarida hep ariyo ama bi süre hastanede yattik hamileym ben bebegimle beni üzme deyince biraz düzeldi sanki...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben evli değilim pek anlayamam ama bu biraz terkedilmiş gibi olmayı gururuna yediremediğinden söylenmiş gibi, al sana daha âlâsı daha acısı der gibi yani; sallamıyorum imajı vermek. Bence oturup konuşmadan karar vermeyin ama ya .. Sonuçta herkesi arkada bırakmış evlenmişsiniz, elbet bunu da geride bırakırsınız
Kolay olmasa napacaksın.Boşanıcaksın sonuçta önemlimi ne düşündüğü ne hissettiği yani mücadele etse seni seviyorum dese boşanmaktanmı vazgeçeceksin?
Canım unutmamıştır tabi, bu kadar kolay unutur mu insan... Şimdi olayın şokunda, zamanla yokluğun daha çok dokunacak ona. O zaman tekrar birleşmek isteyebilir.
Bir de ne kadar suçlu da olsa, terk eden taraf sen olduğun için, bunu gurur meselesi yapması, özlese de belli etmemesi, aksine iğneleyici olması da çok doğal aslında.
İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur.
.
O zaman senin tabirinle salak olmayacak kanmayacaksın.Kolay olsa ne olmasa ne.O daha işin ciddiyetinin farkında değil.Seni yine kandırırım gözüyle bakıyor.Unutamıyorum acı çekiyorum dese ne olacak ki.Bırakmadan düzelmdikten sonra.Sorumluluk sahibi olsa çoluğu çocuğu var.Bırakır içkiyi,adam gibi düzebini kurardı.Ailesi bir de seni ne diye suçluyor ki?.Sen dünyanın en suçlu insanı da olsan,adam içki içiyor sabahlıyor.salağım ben kanıveririm.. Ondan korkuyorum zatenasla vazgeçmiycemmm ..
Doğrusun kolay olmasa naapcaksın kii? Yinede insan üzülüyor işte..
O zaman senin tabirinle salak olmayacak kanmayacaksın.Kolay olsa ne olmasa ne.O daha işin ciddiyetinin farkında değil.Seni yine kandırırım gözüyle bakıyor.Unutamıyorum acı çekiyorum dese ne olacak ki.Bırakmadan düzelmdikten sonra.Sorumluluk sahibi olsa çoluğu çocuğu var.Bırakır içkiyi,adam gibi düzebini kurardı.Ailesi bir de seni ne diye suçluyor ki?.Sen dünyanın en suçlu insanı da olsan,adam içki içiyor sabahlıyor.
Bence seçimin doğru. Üzülmemeye çalış çünkü zaten iyi olsaydı sen boşanmayı düşünmezdin.Eğer bir kadın boşanmayı düşünöüyorsa o evlilikte ciddi sorunlar var demektir.Bundan sonra kendine ve çocuğuna bak .
kararınızı vermişsiniz zaten Allah yardımcınız olsun inş bundan sonra yüzünüz güler. eşiniz bence gurur yaptı. seni sormuyorum kuzumu soruyorum bile demesi aslında seni önesediğini ama kuzusunu bahane ettiğini açık açık gösteriyor. ama bence siz artık bunlara takılmayın sonuçta kararınzı vermişsiniz eşiniz üzülse nee ağlasa nee. bundan sonra siz mutlu olmaya bakin
Ay şu eski kafalı cahil insanlar.Ne sanıyorlar evliliği,karın doyurmak mı.Bak tatlım.İnsan ömrünü bir defa yaşar.Bugün gençsin.Bugün kaldırabildiğin acılar,yarın yaşın ilerledikçe,çocukta büyüdükçe tahammül sınırlarını zorlar.Gençtin,cahildin,toydun anlamadın kaçtın evlendin.Ayıp değil,kusur,değil namıussuzluk değil.Allah ın izniyle evlendin,Allah ın izniyle boşanırsın.Sevgi bir yere kadar.Dik dur,ezilme ki,herkes anlasın kendi suçunu.İlk boşanan da sen olmayacaksın çocuğunla.Allah büyük.Seni senin çocuğunla nasıl tehdit edebilirler ki.Çok biliyorlarsa alsın baksınlar bakalım.Öyle kolay mı?kayınbabamda içkiciymiş günlerce eve gelmediği oluyor uş sürekli bana onu örnek gösteriyolar, bunların dediği aç değilsin açıkda değilsin ne diye boşanıyosun öocuk var .. Beni çocukla tehtid ediyolar .. Ben açlığında tokluğunda değilim ki .. Kayınbaba diyor bana gel bizde kal biraz tek başına kalma diye orayı bekledikten sonra kocam olmadıktan sonra ben babamın evini beklerin ne anladım ..
Bhn size kaçmadım ki ben oğlunuza kaçtım .. O benim başımı bekliycek ..
Ay şu eski kafalı cahil insanlar.Ne sanıyorlar evliliği,karın doyurmak mı.Bak tatlım.İnsan ömrünü bir defa yaşar.Bugün gençsin.Bugün kaldırabildiğin acılar,yarın yaşın ilerledikçe,çocukta büyüdükçe tahammül sınırlarını zorlar.Gençtin,cahildin,toydun anlamadın kaçtın evlendin.Ayıp değil,kusur,değil namıussuzluk değil.Allah ın izniyle evlendin,Allah ın izniyle boşanırsın.Sevgi bir yere kadar.Dik dur,ezilme ki,herkes anlasın kendi suçunu.İlk boşanan da sen olmayacaksın çocuğunla.Allah büyük.Seni senin çocuğunla nasıl tehdit edebilirler ki.Çok biliyorlarsa alsın baksınlar bakalım.Öyle kolay mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?