Bu Kadar mı Çirkindim?


Hayır neden kızayım bence de son derece dalga geçilecek bir soru. Artık hayatta şunu yapmam demem zaten. Yani sadece görüşülmez belki sözünü kaldıramam ben hemen bu ihtimali düşünebildi benimle ilgili. Bu beni çok kırdı. Dalga geçse " kezban mıydın sen hiç çaktırmadın bu nasıl soru ya" falan dese belki şu an burada konum olmayacaktı.

Şu an dediğinizi yapıp yataktan kurtulup kendimi dışarı atmaya çalışıyorum. Kendi eksikliğimi tamamladığımda böyle sözler bu kadar ağır gelmez belki
 
Neden cekiniyorsunuz? Muhtemelen o "guzel" dediginiz kizlardan alamadiginiz sizdenaliyordur. Cool, egosu tavan yapmamis guzel mi iyi yoksa agzindan bal akan, tavirlari sig Barbie bebek guzeli mi/ Onemli olan o da degil. Onemli olan sizin ne istediginiz. Siz bu adamadan hoslaniyorsniz onunla iliskiyi o "dur"" diyene kadar kesmeyeceksiniz.
 

Haklısın. Çok kendi açımdan anlatmışım. Çok etkileyiciydi adam yani kriter fark etmez her kadının dönüp bakacağı biri gibiydi, özgüveni yüksekti. Bir ara dans falan etmeye başladı hatta :) Hayalimdeki adam mıydı? Aslında hayır. Zaten başta cevap yazmama ısrarımın sebebi de buydu. Bu benim tipim demedim hiçbir zaman. Arada ay bu napıyo bu nasıl ses tonu bu nasıl cevap dediğim de oldu sanki içimden ama sen sorunca aklıma geldi. Resmen onun beni beğenmeyişine odaklanmışım bunları geri atmışım kafamda.

Aşk değil ama hoşlantı bazı gelecek planları falan konuşuldu tabii. Hafif kıskançlıklar da vardı ama erkek egosuna bağlayıp pek önemsememiştim.
 

Çok tatlısın ve çok güzel yazmışsın :) Umarım böyle saçma durumlarla karşılaşmazsın içindeki kocaman güzelliği keşfedecek biri çıkar karşına
 
Bence asıl sorun adamin surekli baska kizlari takip etmesi. Iletisiminiz nasıl peki gorusmenizden sonra?
 

Sizi okudukça tırnaklarımı çıkarıyorum. Müthiş gaz vericisiniz iyi yönde tabii ki. Şimdilik hala iyi konuşuyor, buluşma teklifi hala yok
 
Sizi okudukça tırnaklarımı çıkarıyorum. Müthiş gaz vericisiniz iyi yönde tabii ki. Şimdilik hala iyi konuşuyor, buluşma teklifi hala yok
O zaman siz onereceksinz canim! Ama baski yapmadan! Konu arasinda " seninle bir boy sohbet ede ede yurumek isterdim!" ya da yahu su maca gidecek adam bulamadim benimle takilir misin?? herhangi bir bahane yeterli!
Oylekendini koyvermek yok. Sizinle konusmasinin cok onemli bir nedeni var, birseyi karsiliyorsunuz onun icin, arkadasliginizdan hoslaniyor.
Ipleri elinize alin. Zayifsa kopsun ki siz gonul islerinizi ve hayatinizi yeni ufuklara yoneltebilesiniz.
 
Erkekler illa güzel kızları seçmiyor anlattıklarıyla beraberler
 
Bence asıl sorun adamin surekli baska kizlari takip etmesi. Iletisiminiz nasıl peki gorusmenizden sonra?

Benim o salak sorumdan sonra biraz azaldı gibi oldu ama buluştuktan sonra eskisi gibiydik konuşmalarda. Hala da yazmaya devam ediyor. Uyumadan bi bakayım dedim bi kız samimi bi yorum yazmış fotoğrafının altına. Adam cevap yazmamış ama demek ki bu samimiyeti vermiş kıza. Tüm sinyaller kart bir zampayala gönlümü kaptırdığımı gösteriyor. En az hasarla çıkarım bu işten umarım
 

Onu yapamam reddedilirsem şu halimden beter olurum içime kapanırım iyice. Bir yıldır sohbet geyik dertleşme ihtiyacını karşılıyorum zaten yani karşılıklı olarak. O nedenle bence artık he should better made up his mind. Türkçesi kafayı topayıp sadece beni seçmesi demek oluyo sanırım :)
 
Tum erkekler kizlari takip ederler. Cunku onlari SAHIPlenecek kadini ararlar. Birakin etsinler. Onlar avci cunku.

Bir kere bu konuyla ilgili feci bir arıza çıkarmıştım. İstersen kapatırım dondururum sosyal medyayla hiç alakam kalmaz ama bu önemli değil, senin bunları sadece zaman geçirme amaçlı kullandığımı anlaman önemli demişti. Şifrelerimi de al telefonumu da karıştır dedi buluştuğumuzda ama yapmadım. Hem gerçekten o kız değilim hem de kaldıramayacağım şeyler görmekten korktum. Ki zaten akıllı bi adam resetleyip gelmiştir hafızasını telefonun :)
 
Erkekler illa güzel kızları seçmiyor anlattıklarıyla beraberler

Bu erkek sanırım önce güzel kızları sonra anlaştığı kızı tercih edecek ve bu uzun bir zaman alacak :) Benim ise ne kimseye zamparalığı bıraktıracak gücüm ne de kimseyi bekleyecek zamanım var. Kafamda bitirmek üzereyim
 
Korkularinizi anliyorum. bir yil ayni sehirde yasiyorsaniz uzun bir sure. Ama eger o yapmiyorsa siz de sonucu kesinlestirmek istiyorsaniz yapmaniz gerekiyor. Ama eger arkadas kalmayi istiyorsaniz ve kaybetmekten korkuyorsaniz onu da anlarim. Eger sizin sectiginiz yol daha guvenli gidiyor ve sohbet devam ediyorsa sorun yok!
Gidecegi yere kadar goturun. ama ondan birseyler isteyin. Onun yapabilecegi. Bakalim yapacak mi!
Sanslisiniz, ayni ulkede yasiyorsunuz... benim durumuma bakarsaniz nasil sansli oldugunuz anlarsiniz.
 

Merak ediyorum durumunuzu tecrübeleriniz konuşuyor çünkü hemen bakıcam. Kaybetmekten korkuyorum sanırım. Birden biterse ilgisi konuşması zorlanırım azalarak bitirmek en azından şok etkisi yaratmaz bende.

Arkadaş kalmak da isterim aslında ama nikahına gidecek kadar arkadaş da değil. Bilemiyorum ya aşığım ve bunu burada bile itiraf etmek istemiyorum. Bir yıldır uzak şehirlerdeydik ama artık aynı yerdeyiz. İstese iş çıkışı bile yüzümü görüp sohbet edebilir yarım saat. Hafta sonunu iple çekip bir buluşma teklifi alamadım ama ben :)

Nasılsa sonu hepsinin hüsran biraz daha onunla vakit geçirebileyim, biraz daha konuşalım istiyorum belki.
 
Cidden kart mi adam?
Su an ne konusuyorsunuz ki?
Bence kendini fazla yeriyorsun sanki hic yuzune bakilmiycak gibi biri anlatmıssin. adam hala yaziyor dedigin kadar kotu olsaydin inan engellenmis olurdun su an.
 
Eger siz bitirmezseniz bitmez. Mesela ben de haddimi asarak ondan "yanlis" bir sey istemekten cekiniyorum. Su ana kadar gittigi konserlerden benim sevdigi sarkilarin klibini cekti ve yukledi. Evet, sirf benim icin, uzun bir sarkiyi telefon kamerasiyla ozenerek cekti ki adamin kollari agrimistir havada tutmaktan eminim. Bu bile beni nasil mutlu etti.

Ama ben simarik bir kiz moduna girip ondan cok sey bilemiyorum asla. Onu cok dusunuyor ve kolluyorum. sizin kisliginize uyarsa siz de oyle deneyin. ve ondan bir sey (yardim fikir her neyse) mutlaka isteyin! sakin iliskinizle ilgili olmasin, bir tamirat, bir sey danisma, gunluk yasamla ilgili olabilir. Amac onu tam erkek gibi hissetirmeniz "bak ben bu kadincagiza yardim edebiliyor ihtiyacina karsilik verebiliyorum" dedirtmeniz...
 
Beğenmedi diyemezsin ki bu söyledikleri için. Evet tek hata sorman olmuş. Mantıklıda cevap vermiş m ışte böyle zamanlarda gerçekler acı oluyor. Öyle bir soru sormuşsun adamda öyle bir cevap vermişki kıvıracak alan kalmamış be canım. Bundan sonra ne yaparsın bilmem ama gelecek için buda sana önemli bir ders olmuş
 
Buna niye bu kadar anlam yükledin bir daha gelirse görüşürsün
Başkası çıkana kadar oyalan
Her bulduğumuzla evlenseydik oooo
 
en sondakı pek guzel değilize koptum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…