Bu Kadar mı Çirkindim?

Ben de internette tanışmaya kesinlikle bu gözle bakan biriydim. Nasıl düştüm nasıl bir yıldır biriyle konuşuyorum kendime şaşırıyorum.

İnternet dışında da çok seviyesiz aklı başka yerlerde adamlarla tanışıp şok olduğum için bu adam standartların üstünde bile diyebilirim. Ama tabii ki erkektir güvenilmez

Ladyhappy sanki yıllardır bu adamı bekliyormuş gibi hissettırdın bana.ablan olacak yaştayım eh az çokta tecrübeliyim:)hiç şu açıdan düşündünmü sen en başta yaş olarak adamdan baya gencsin 9 yaş kadar.nerden biliyon adam bellki dul çocuklu ne olduda mantık nereye uçtu .kesin doğrumu acaba smykedıkleri acaba kaç kızla görüştü.bulundugun şehirde nerede kalıyor?senle plan yapmıyorsa kımseyıde tanımıyor ise bi başka kızla görüşme ihtimalini düşün .36 yaşına gelmiş kazma hala bi sevgulu yapmsmışsa kızın biri onu kabul etmemiş ise bi b..kluk ararım ben.ha bu arada internetten bir yıla yakın yuzunu görmeden, facebook kullanmadan zaman ile gelişen bi baglanmadan sonra telefon numarasını aldım her sbh özelden aradım uyandırdım derken...... şuan ikinci çocugumu bekliyorum.ama bu bir şanstı .ve ben piyangoyu kazandım .yınede o dobemler hep çok yönlü düşünerek yaklaştım.ilişkide kendinden başladı ilk buluşmanın ardından zmn ile gelişti vs vs vs.internetten tanıştıgın adamı çok takma .zaten gercek hayattada bu boyle adamın bi tarafını kaldırırsan ilk sana terso yapıyor bi tarafları oynuyor.çirkin çirkin diyipde durma bi laf vardır çirkin şansı :)zorluyorum bi bayan ne kdr çirkin olabilir hayal edemiyorum.önce kendini sev adamda karta kaçmış acık sen genç sin açık ara fark var aranızda

ilgisi hosuna gitti oyuzden dustun ama dikkat et iyice bak okadar sevecegin kadar durust degildir emin ol

ilgisi hosuna gitti oyuzden dustun ama dikkat et iyice bak okadar sevecegin kadar durust degildir emin ol

Değil zaten.. Benim gibi eklediği birkaç kızı tespit ettim onu pek sallamazken buluşmam ben bunla diye düşünürken. Mantıklı bir açıklama sunamadı kem küm etti geçiştirdi. Ama şu an bunları bile olabilir, benden öncedir, beni çok sevmiştir günde on saatini ayırıyordu bana gibi düşüncelerle mantıklı hale getirmeye çalışıyorum. Çok zavallı ve ezik hissediyorum. Şu an o en iyi ihtimalle uyuyor ve ben ona dertlenip insanların başını ağrıtıyorum burada. Aptalım çok aptal

Ay yapma layd salla ya .tecrube edındın oldu bıttı.ilgini ve ona ayırdıgın zamanı kes.gercek gunluk hayatında gözune kestır bırını yada ıkı fındık fıstık kır (iki yemege cık birileri ile )sonra baktın sarmıyor salla.erkekler bunu hakedıyor.

10 saat bir insana ayirmak ne demek biliyomusun bu sana verilen deger degildir ben bir halt degilim okadar bosumki 10 saatimi bir insana ayirabiliyorum demek ben evliyim 5 ten sonra evde olan kocama bile 2 saat ayiramiyorum dusun ayni evdeyiz birde hicmi caliamaz hicmi isi olmaz ne is yapar bu adam 10 saat bir insana ayriliyosa baskalarinada ayrilabilir

Çok tatlı yazmışsınız gülümsettiniz beni :) İnanın bana da yıllarca onu beklemişim gibi geliyor. Adamın fotoğrafına bakarken telefonu yutucam nerdeyse.. Evli olup bekarım demek tarzı bi yalan söyleyemez biraz zeki ve hafiye hissediyorum kendimi ayıptır söylemesi. Ama benim gibi başkasıyla konuşmuş olabilir tabii. Onu bilemem. Ben onun yaşadığı şehirdeyim uzun bi süre burada olacağım.

Maşallah Allah mutluluğunuzu artırsın bebeğinizle birlikte. Umarım ben de sizin gibi olurum kart mart çok seviyorum

Yaptım dediklerinizi aslında. Erkeklere çok zalimce bakıyorum çünkü ben de. Hatta ilk canımı sıktığı an ertesi güne bir yemek teklifi kabul ettim. Hakkı bu bunların dedim. Ama eve geldim bu sefer yemekteki benden etkilendi mi boşuna ümit mi verdim diye bi de ona ağladım

Çalışırken fırsat buldukça birbirimize yazıyoruz demek istedim aslında. Hiç koparmadık yani bağlantıyı. Haftasonları sabahtan başlayıp ertesi sabaha sürdü konuşmalarımız işe uyumadan gitti off hatırlayınca bile sevgimin arttığını hissediyorum. Kurtulamıyorum şu kafadan

Eminim cok guzl bir kızssn zaten güzellik neye göre kime göre bunu acarssk birçok seklde sınıflandırabirz. Önce kndini sen sev canm bırak baskalarını ne dsnrse dsnsnler .

Görmek isteyen görür güzelliği mesela şuraya bi foto koysan her bir kk kadını bir güzelliğini bulur söyler sana. Beğenmediğin biyerin varsada yaptır gitsin imkanın varsa yanlış bişey değil bu. Ama erkeklerin bakış açısına aldanma sakın. Belki de seni kullanamayacağı için öyle demiştir.! Düzgün biri olarak görmüş ve bu kızla malum şeyi yaşayamam demiştir nabız ölçecektir. Ya sevgili gibi yaklaşacak ta da farklı amaçla ama önce seni bilmesi lazım. bence yüzde yüz böyle. Bir erkek için güzellik mi önemli olan sende? Bence asla.

Eminim cok guzl bir kızssn zaten güzellik neye göre kime göre bunu acarssk birçok seklde sınıflandırabirz. Önce kndini sen sev canm bırak baskalarını ne dsnrse dsnsnler .

Yok değilim :) İyi biri olmaya karakterimi arındırmaya çalışıyorum ama sürekli. Bunu da bir erkek hak ediyor mu bilmiyorum. Çok teşekkür ederim mesajınız için

Haklı olabilirsin. Ben de acaba beni cepte tutup hayatını yaşayıp geri mi dönecek diye düşünüyorum. Ki yaşamış birisi gayet daha ne yaşayacaksa artık

Bence bu kadar da takılmamak gerek bayan.
Yani karşısındaki insan, bir insanı kusurlarıyla, eksikleriyle, belki çirkinliği (!) ile de sevmeli, sevilebilmeli.
Acun'da hiçbir insan kusursuz değildir. Dört dörtlük değildir. Kendini topla, özgüvenini topla, evet belki zaman alır, ama zaman ve sabırla randevumuz var deyip, herşeyi, söylenenleri, yapılanları geride bırakıp, kendimizi olduğumuz gibi kabullenmeliyiz. Yeniden sevmeye belki o zaman başlayabiliriz. Ve asla, ama asla o kişinin yüzüne cebine bakma, kalbine karakterine bak. Çünkü elenmek için sınava tabi olan insanların kişilikleri kopya çekerek yükselmiştir.
Karakter beklemeyin boşuna bazılarından.

Şu "biz neyiz", "biz şimdi ne olduk" sorusu kadar itici bir soru yok üzgünüm ama... Yani kadın halimle adam bana sorsa bana bile itici gelir.
İlk kez görüşmüşsünüz, hemen bir şeye isim koymak için bu kadar acele edip adamı sıkıştırmaya gerek yok ki.

Bu cevabı ben yazabilirdim bu konu başkasının olsaydı. Yani o kadar aynı düşünüyorum sizinle. Nasıl yaptım nasıl dedim diye de kendimi yiyorum zaten. Bir yıllık konuşmaya güvenip hemen bana yüzük takıcak sandım heralde. Mesajlarda kurulan hayalleri hemen ayağıma serecek sandım. Adam da bi güzel çekti kendini. Bugün doğru düzgün yazmadı bile hatta. Adam olmam ben

Haklı olabilirsin. Ben de acaba beni cepte tutup hayatını yaşayıp geri mi dönecek diye düşünüyorum. Ki yaşamış birisi gayet daha ne yaşayacaksa artık
Başka biriyle alakalı değil ama seçici olmkta suç değil. Seni daha tanımıyor belki verdiğin izlenimle san kötü yaklaşacak belkide bu kız aradığım kız diyecek. Yeterince yaşamışsa cup diye atlamaz zaten

Biz neyiz diye bir soru yu sormak yanlis gorusmeniz nereye ne sekilde gidilecekse gider zaten evlilik dusunuyorum diye sizi kandirabikirde ya da basta soguk davranio sonra dan cok ta guzel olabilir sana bir erkek boyle bir soru sorsa ilk gorusmende ne derdin ki?kendini geri cek o senin pesine dussun kismetse gelir yemenden kismet degilse ne gelir elden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…