Bu Kadar mı Çirkindim?

Bunun çirkinlikle falan bi alakası yok ki canım. Önce sen kendine güvenmelisin bence.
Biraz akışına bırak ve ne olursa olsun kendini ağırdan al.
Kötü bişeyde söylememiş hem doğru olan zaten zamana bırakmak.
Zaten eğer gerçekten sevicekse, değer vericekse bırak kalbini sevsin.
Güzellik iki makyaj yapmaya bakar o fotoğraflarda ki kızların hepsinin güzelliğini bi ıslak mendil yok edebilir :)

Kotu bırsey dememıs bence sozlere degıl ıcraata bak .bakalım nasıl davranacak sana soguk davranırsa gerı çekerseın kendını.sonuçta netten bulmussun hersey olabılır çok kaptırma kendını

eşininiz çirkin demesi çok saçma.o sankı çok mu yakısıklı valla kızdım ona.

Diğer mesajlarınızı okumadığım için eğer bir gelişme olduysa lütfen affedin.
Bence "biz şimdi neyiz" bi ilişkide sorulabilecek en saçma soru. Ne olduğunu ya da olmadığını zaman gösterir, böyle şeyler konuşulmaz. Ben bu soruyu sadece esimin erkek kardeşine sordum şimdiye kadar, o da "bilmem kayın diyorlar heralde" dedi, güldük filan, ancak bu soru böyle bi konseptte sorulabilir bence.
Dolayısıyla adam haklı. Kötü bi cevap da vermemiş. Belki size böyle bi soru gelse siz de bunu yazacaktınız, akıl var mantık var. Buna "sen benim bebegimsin, ben de senin sevgilinim şu günden itibaren" yazan kişi ya 3 yaşındadır ya da ağır barzodur kanımca.
Adam tipinizle ilgili en ufak bir imada da bulunmamış. Siz de kesin çirkin değilsinizdir, herkes taş gibi olacak diye bi zorunluluk yok, elinize yüzünüze azıcık bakımla fıstık gibi olursunuz zaten.
Sonuç olarak, hakikaten de zamana bırakın. Kendinizle ilgili olumsuz düşünmeyin. Adama sarmayın. Bugün cumartesi, güzel bi kahvaltı yapıp hayata akın.
Sevgiler,

Adam kötü bi şey dememiş. Öncelikle senin özgüvene sahip olman lazım. Özgüvensiz kadınlar erkekler tarafından harcanıyor ne yazık ki. Ona karşı çok ilgili olduğunu belli etme. Hem madem bu kadar önem veriyosun görünüşüne kendine bakım yap. Paraya biraz kıyıp iyi markaların iyi ürünlerini al. Bende de maalesef böyle bi sorun vardı. Bakımını yap,doğru ürünü kullan bi şey kalmaz. Da şu ciddiyet olayını anlamadım ne ciddiyeti? Adam ilk buluşmadan sonra hemen evlilik istediğini mi getirsin allah aşkına kızlar biraz çıkın şu kafadan

Bence de adam kötü bişey dememiş, doğruyu söylemiş zamanla bakalım nasıl gelişecek demiş , normali de bu
asıl sana bayıldım öldüm bittim dese dürüst olmazdı , bence en önemlisi dürüstlük
Burda hergün okuyoruz senin için ölüyorum bitiyorum diyip karısını aldatan adamları

önce nasıl davranıyorsan aynen o şekilde davranmalısın. Ne bir eksik ne bir fazla. Zamanla birşeyler olacaksa olur zaten. Birde bu işler hadi sevgili olalım deyince hoppp sevgili olduk demekle olmuyor. Kendiliğinden gelişiyor. Eskidendi o benimle çıkar mısın diye sorular? Zaten ciddiyse yakın zaman da belli olur. Ama ne kendini geri çek, ne de çok üstüne düş.

Duygularını anlamaya çalış.Kisinin kendisine baglanmiyor insanlar ona hissettirdiklerine bağlanıyor ve on kişi sevse biri sevmese o birinden onay aldigimizi hissedene kadar pesinnde oluruz.suan seni ozguvensiz hissettirdi(aslında sen öyle hissetmesen kimse hissettiremezdi) ve sen ondan onay alana kadar kafaya takicaksin.İnsanlarla değil duygularla ugrasiyoruz aslında duygularını gozlemleyebilsen neyi neden hissettiğini bileceksin.ve ne hikmetse mesajlasmadan sonra bi anda aşık olmadigini aslında onay alma peşinde olduğunu anlayacaksın ve takmycaksin.

Etkileyici..Bu yorum bence noktayı koymuş.Aynen budur...

Böyle olmaz ama. Yarın bigün sevgili olursanız bu özgüvensizlik size çok şey kaybettirebilir.

Hayirlisi olsun.internetten mesaj atanlara ben de guvenemiyorum doktorum diyor oto tamircisi cikiyor muhendisim diyor issiz gucduz cikiyor.dikkatli olun derim.

kendine çok yüklenmişsin ve kendine haksızlık ediyorsun. bu psikolojiden çıkmalısın. güzel kızları takip ediyor ben ağlıyorum demek ne demek ya

mesafe ve sanal aşkın sonu olmaz hayal kırıklıgı yınede basındasın bişey yasamadın engelle gecsin

Ben de eskisi kadar az önemsesem aman görüşüyoruz işte sevgili olursak olur olmazsa biter derdim ama aklımı devre dışı bıraktım bir anda saçmaladım. Çünkü başkasıyla görüşemiyorum aklımda o varken en azından arkadaş mı kalmak istedi benle onu öğrenmeye çalıştım.

Evet cumartesi ama yataktan çıkacak gücü bile bulamadım daha. Uyanıp uyanıp telefona bakmaktan dinlenmiş bile hissedemiyorum kendimi

Gelişmeleri aktar canim

Gelişme şu ki iki kız keşfettim listesinde ve benimle buluşmadan önce yoktu bunlar. Arkadaşı olmadığına da eminim. Sormaya da çekiniyorum iyice sarmış aptal kız izlenimi vermemek için. (Ki gerçek bu) Beni görür görmez farklı arayışlara girdi heralde hemen. Çok kötü hissediyorum. Dün ve bugün hiçbir şekilde iletişime de girmedik. Buradaki iyimser görüşlerin aksine adam mantıklı cevap vermek için değil seni istemiyorum diyemediği için öyle demiş sanırım bana. Zırıl zırıl ağlıyorum çocuk gibi ya kendime çok kızgınım. Nefret ediyorum kendimden

Ne saçının rengi, ne kaşın ne de gözün. Senin yüreğine dokunamayan insana verecek bir sevgin olmamalı.

Açıkçası, beyninde tasarladığı bir profil çizerek, onu arayan insan dünyanın her yerinde var sayıları da oldukça çok. Bana biraz ne istediğini bilmeyen, maksat gözüm gönlüm doysun modunda insanlar gibi geliyorlar. Henüz büyüyememiş gibi daha ziyade. Bundan ötürü bir şey kaybetme, hele ki özgüvenini asla! Saçın sarı değil siyahsa, yüzün bembeyaz değil, sivilceliyse, burnun okka gibi değil de kemerliyse, bu sana değil Allah'ın yarattığına burun kıvırmaktır.

Hepsinden ziyade, seni kaşına gözüne değil kalbine göre seven insanlar olsun hayatında. Hiç değilse yaşayacağın mutluluğun ömrü daha uzun olur.

Sen bunları hesaplayacak kadar ince düşünüyorsan, zaten o güzel kalbine göre birisi mutlaka yolunu kesip ''ben geldim'' der ve kalbine bileti alıverir :)

Yazmasın, bu saatten sonra yazması da biraz komik olur. Kaç yaşındasınız bu arada?

Yolun açık olsun canım, güzellikler seninle olsun.

-Sevgiler.

Bence durust adammis. Kandirayim diye ciddi konulara girmeye yeltenmemis. Kafasinda netlik yok demek ki. Hehh iste budur dememis sizin icin. Bu begenmedigi anlamina gelmiyor. Oyle olsa eve geldiginizde de mesaj atmazdi. Veya 2. Bulusmadan bahsetmezdi.

Özgüvenim yok hiç yoktu maalesef. Çok gerçekçi biriyim ve kendime bakınca daha fazlasını göremiyorum gaza getiremiyorum süslenip püslensem bile kendimi. Bunu yansıtmamaya çalışıyorum erkeklere ama onu da huysuzlaşarak tersleyerek yanlış bir şekilde yapıyorum tamamen.

İncecik dudaklarım geçmeyen sivilcelerim ve izleri en iyi ürünlerle bile düzelmedi hiç. üç yıl tel tedavisine rağmen dişlerim hala sorunlu. Belki aşık olmasaydım bunlar gözüme batmazdı bu kadar. Çok şükür der otururdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…