Bu Kadar mı Çirkindim?

Teşekkür ederim umarım böyledir gerçekten. Hislerim güçlü değildir pek ama ben bu şekilde hissedemiyorum nedense

Teşekkür ederim. Ben de onu çok beğendiğim için kendimi eleştiriyorum zaten. Başta pek beğenmemişken davranış şeklim tamamen değişti çünkü. Belki ben de o dediğiniz büyümemişlerdenim hala. O yakışıklı ben sıradanım diye dertlendim belki sadece..

Yazmazsa şu olur ben yıllar sonra ilk kez birine aşık olup reddedilmiş olurum ve yine yataklara yapışırım. Bir haftada beş kilo verdim çünkü lokma yemek istemiyorum. Maalesef 27 yaşındayım her ne kadar yaşıma uygun davranamasam da

Teşekkür ederim umarım böyledir gerçekten. Hislerim güçlü değildir pek ama ben bu şekilde hissedemiyorum nedense

Karsiniza daha neler cikar. Sizi tanimadan sadece dis gorusunuze bakip karar veren biriyse zaten olmamasi daha hayirli olmus. Guzellik bi butundur bence. Karakter, huy, zeka, fizik, kultur yuz vs vs.. kimisinin yuzu guzel olmaz ama cok alimlidir kimisinin yuzu guzel olur fizigi cirkin olur vs dort dortluk insan mi var? Ayrica insan taniyinca sevince sevdiginin kusurlari bile sevimli gelir. Tanimak icin firsat vermemis o onun nsipsizligi. Kendinizi prenses gibi hissettircek bi adam cikar umarim yakinda :)

İyi misin her şey yolunda mı memnun kaldın mı seni rahatsız eden bir şey oldu mu şeklinde gayet çok istiyormuş gibi sorular sordu. Ta ki ben biz neyiz salaklığını yapana dek..
Oyle dediyse belki acele etmek istememis ama yanlis cumlelerle ifade etmis olabilir.

Canım benim ne alakası var çirkinlikle.Seni gördüğünde beğenmese bir sonraki buluşmanın planını yaparmıydı?Sadece sorduğun soru hatalı biraz.Çok istekli görünmemekte fayda var.Sen biraz geri dur bu aralar.O yazsın o arasın.

adam dünyanın en mantıklı cümlesini söylemiş. evet bugun de kadınlara yaranamadılar çok şükür.

Yaranması değil mesele sadece uzun süredir nasıl konuştuğunu nasıl tepkiler verdiğini bildiğim birisi. Sanki istese daha farklı konuşabilirdi gibi geldi, kırıldım. Sonuçta bir yıl boyunca bu mantıkla paylaştık bir şeyleri. Bu buluşmada da artık bir karar alınabileceğini düşünmüştüm

Hızlı davranirsam korkup kacar diye düşünmüştür. Zaten zorla görüşmeyi kabul ettirmis cocukcagiz. Soylediginde kotu birsey yok o kadar cirkin olsan sohbet ederken sana bakislarindan anlardin seni begenmedigini. Hem zaten hersey guzellikle de olmuyor. Belli ki anlasiyorsunuz. Takma sen ayni cizginde devam et

Yok tövbe ettim. Artık o yazsa bile uzun süre cevap yazamam yazsam da soğuk davranırım. Bir haftadır ağlaya ağlaya kafamda bitirdim gibi oldu zaten. Kendimi daha başlamadan ayrılmış gibi hissediyorum

Evet zorla kabul ettim ama bir yıl ikna etmeye çalıştığı buluşmaya bir saat geç geldi trafiği bahane ederek.. En başta zaten sallanan özgüvenimi bu yıktı biraz. Demek ki o buluşma günü kalkıp erkenden hazırlanılıp beklenilecek kız değilim gözünde diyerek başladım beğenmediğini düşünmeye.

Bakışlara hiç değinmeyeyim zaten. Nereme baksa oramdaki kusura odaklanmış gibiydi. Hayran hayran bi bakış sezmedim hiç. Eciş bücüş oldum iyice oramı buramı saklayıp düzgün göstermeye çalışmaktan

ayrıca çocuk güzellikle çirkinlikle ilgili bişey dememiş. yanyana da gayet iyiymişsiniz. bence komplekse girmeyin. olacağı varsa da oldurmuyosunuz böyle yaparak.

ayrıca çocuk güzellikle çirkinlikle ilgili bişey dememiş. yanyana da gayet iyiymişsiniz. bence komplekse girmeyin. olacağı varsa da oldurmuyosunuz böyle yaparak.

Haklısınız belki de.. Ama ne diyecekti ki "fotoğraflarda shop mu var bu nasıl tip" demezdi bence zaten. Yaram var gocunuyorum galiba ben

Haklısınız belki de.. Ama ne diyecekti ki "fotoğraflarda shop mu var bu nasıl tip" demezdi bence zaten. Yaram var gocunuyorum galiba ben

yani kendinizi güzel bulmuyosanız ona bişey diyemiycem ama karşı tarafta bi sorun göremedim ben. biraz akışına bırakın, rahat olun.

Evet haklısın ama aksaklıklar olabiliyor. Ben de cok gec kalmisimdir istemeden. Sen öyle düşünme kusura falan odaklanmaz kimse.... seni ilk defa görüyor sonuçta incelemek tanimak istiyordur. Arkadasliktan öte seyler dusunuyor adam cunku... sen kendini nasıl görürsen insanlar da seni öyle görürler. Kimin kusurları yok ki? Sen kendini begen olduğun gibisin degistiremezsin. Üzme kendini böyle düşünüp yoksa etrafindakiler uzaklasir

Şimdi biz neyiz sorusu çok kötü olmuş ya. Bodoslama dalmışsın. Çirkinlikle alakası yok.

@ Ladyhappy,
Bu kadar hassas olmayin.
Bosverin! Yazildigi gibi, konunun guzellikle alakasi yok, bosuna uzmeyin kendinizi ama bana kalirsa bu kisiyle de bir gelecek zor gibi gorunuyor. Dilerim en kisa surede toparlanir yolunuza yeni kisilerle devam edersiniz...

WTF 7 yillik internet flortu mu????

Konu sahibi: Deneyiminiz kisitli oldugu icin heyacanlamis ve endislenmissiniz. Bu gayet normal!

Bu konuda youtube'da cok guzel videolar var. Eger Ingilizce anlayabiliyorsaniz, bir adama ne mesaj atilir ne atilmaz konusunu cok guzel isleyen cok sevimli ve yakisikli bir Ingiliz adam var, Matt Hussy, tavsiye derim.

Mesaj atarken asla ozguven yoksunlugunuzu ortaya cikaran bir sey yazmayin ve toplumun sizi sartlandirdigi statulere gore (evlilik , sevgililik, nisanlilik) hareket etmeyin. Herseyden once arkadas olmaniz gerekiyor. Su anda arkadas bile degilsiniz. Once onun temelleri atilsin, sonra...

Merak etmeyin sizin telasiniz ve endiseniz, eger adam saglam materyalse, ona cok sevimli gelmistir. Simdi, kendinizi toparlayin ve deyin ki, ben sevgi dolu bir insanim, insanlarim beni seviyor ve ben bu sevgiyi onlarla paylasmayi da seviyorum. Bunu defalarca tekrarlayin her gun.

Onunla konusurken keyifli ve oyuncu seylerden bahsedin. Negatif hic bir seyden bahsetmeyin ve mumkun oldugunca gulumseyin.

Sonra da bize anlatin sonucu!

Yıllarca içinde tasidigin düşünceyle yuzlestin diye dusunuyorum bunun verdiği acıyla uzuluyosun o adamin kasına gözüne yandığın için degil

Hey Ladyhappy bakin ne guzel nickiniz varmis ustelik neden agliyorsunuz?
Onun arayisi degil onemli olan, sizin kendinize guveniniz.
Bir erkek kadinda goruntu aramaya sartlansa bile onu superman gibi hissettirecek GERCEK kadini arar.
Ona erkek oldugunu hatirlatan, ona saygi duyan, onu hayatin zorluklarinda, zor gunlerinde bir numarali destekleycisi olan neseli, guclu, pozitif , gulec yuzlu kadinlari severler.
Erkeklerin en cok istedigi sayilmaktir. Sonra sevilmek isterler. Sayginlik bir numaradir. Kadinin onemli bir ihtiyacini giderebildigini hissederse, mesela siz ona fikir danisirsaniz ya da yapamadiginiz bir seyi tamir etmesiniz isterseniz, sirti yere gelmez ve size asik olur. Sizin ona guvendiginizi hissederse dunyalar onun olur.
Hadi bakalim aglamak yok , simdi guzel bir bakim yapiyor ve ona cok neseli bir mesaj atiyorsunuz! Bosverin diger yarismacilari, siz bu yukaridaki noktalari uygulayinca cok sasiracaksiniz eminim.

Unutmayin. Negatife gecis yok! Hep pozitif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…