Bence durust adammis. Kandirayim diye ciddi konulara girmeye yeltenmemis. Kafasinda netlik yok demek ki. Hehh iste budur dememis sizin icin. Bu begenmedigi anlamina gelmiyor. Oyle olsa eve geldiginizde de mesaj atmazdi. Veya 2. Bulusmadan bahsetmezdi.
Ne saçının rengi, ne kaşın ne de gözün. Senin yüreğine dokunamayan insana verecek bir sevgin olmamalı.
Açıkçası, beyninde tasarladığı bir profil çizerek, onu arayan insan dünyanın her yerinde var sayıları da oldukça çok. Bana biraz ne istediğini bilmeyen, maksat gözüm gönlüm doysun modunda insanlar gibi geliyorlar. Henüz büyüyememiş gibi daha ziyade. Bundan ötürü bir şey kaybetme, hele ki özgüvenini asla! Saçın sarı değil siyahsa, yüzün bembeyaz değil, sivilceliyse, burnun okka gibi değil de kemerliyse, bu sana değil Allah'ın yarattığına burun kıvırmaktır.
Hepsinden ziyade, seni kaşına gözüne değil kalbine göre seven insanlar olsun hayatında. Hiç değilse yaşayacağın mutluluğun ömrü daha uzun olur.
Sen bunları hesaplayacak kadar ince düşünüyorsan, zaten o güzel kalbine göre birisi mutlaka yolunu kesip ''ben geldim'' der ve kalbine bileti alıverir :)
Yazmasın, bu saatten sonra yazması da biraz komik olur. Kaç yaşındasınız bu arada?
Yolun açık olsun canım, güzellikler seninle olsun.
-Sevgiler.
Teşekkür ederim umarım böyledir gerçekten. Hislerim güçlü değildir pek ama ben bu şekilde hissedemiyorum nedense
Oyle dediyse belki acele etmek istememis ama yanlis cumlelerle ifade etmis olabilir.İyi misin her şey yolunda mı memnun kaldın mı seni rahatsız eden bir şey oldu mu şeklinde gayet çok istiyormuş gibi sorular sordu. Ta ki ben biz neyiz salaklığını yapana dek..
adam dünyanın en mantıklı cümlesini söylemiş. evet bugun de kadınlara yaranamadılar çok şükür.
Canım benim ne alakası var çirkinlikle.Seni gördüğünde beğenmese bir sonraki buluşmanın planını yaparmıydı?Sadece sorduğun soru hatalı biraz.Çok istekli görünmemekte fayda var.Sen biraz geri dur bu aralar.O yazsın o arasın.
Hızlı davranirsam korkup kacar diye düşünmüştür. Zaten zorla görüşmeyi kabul ettirmis cocukcagiz. Soylediginde kotu birsey yok o kadar cirkin olsan sohbet ederken sana bakislarindan anlardin seni begenmedigini. Hem zaten hersey guzellikle de olmuyor. Belli ki anlasiyorsunuz. Takma sen ayni cizginde devam et
Yaranması değil mesele sadece uzun süredir nasıl konuştuğunu nasıl tepkiler verdiğini bildiğim birisi. Sanki istese daha farklı konuşabilirdi gibi geldi, kırıldım. Sonuçta bir yıl boyunca bu mantıkla paylaştık bir şeyleri. Bu buluşmada da artık bir karar alınabileceğini düşünmüştüm
ayrıca çocuk güzellikle çirkinlikle ilgili bişey dememiş. yanyana da gayet iyiymişsiniz. bence komplekse girmeyin. olacağı varsa da oldurmuyosunuz böyle yaparak.
Haklısınız belki de.. Ama ne diyecekti ki "fotoğraflarda shop mu var bu nasıl tip" demezdi bence zaten. Yaram var gocunuyorum galiba ben
Evet zorla kabul ettim ama bir yıl ikna etmeye çalıştığı buluşmaya bir saat geç geldi trafiği bahane ederek.. En başta zaten sallanan özgüvenimi bu yıktı biraz. Demek ki o buluşma günü kalkıp erkenden hazırlanılıp beklenilecek kız değilim gözünde diyerek başladım beğenmediğini düşünmeye.
Bakışlara hiç değinmeyeyim zaten. Nereme baksa oramdaki kusura odaklanmış gibiydi. Hayran hayran bi bakış sezmedim hiç. Eciş bücüş oldum iyice oramı buramı saklayıp düzgün göstermeye çalışmaktan
WTF 7 yillik internet flortu mu????Cani. Cirkinim diye niye uzuyorsun kendini.? Kime gore cirkinsin neye gore cirkinsin. Bu bakis acisina gore degisir. Sen sana gore cirkon olabilir ama baskasinin gozune gore guzelsindir.
Esimle ben dalga geceriz. Co uk yapmayalim biz biDen cok cirkin cocuk olur diye. Esim de bende guzel degiliz (hos gordum yaradandan otururu) :))) inan bana fistik gibi kiz olsun bazen erkekler onu degil senin gozunde cirkin buldugin bir kizo daha guzel ve daha cekici bulabiliyorlar. Bende internetten tanistim evlendim. Ilk mesajinda ne gormus ne yazismisiz. Sen benim.kaderimsin ben senle evlenicem dedi. 7 yıllık internet flortlugunden sonra evlendik. Demekki dua yerine geçmiş.
Benim bekarken herzaman ettigim bir dua vardi. Tavsiye ederim.
ALLAHim Sen esim olacak kisiye beni guzel goster, onuda bana guzel goster.ufak tefek kotu huylarimi gormemezlikten gelmesini sagla benimde onun ufak tefek kusurlarini gormememi sagla.
Beni onun gozunde sevimli kil. Sevgimizi kör düğüm sevgisi olmasini nasip eyle ayni Peygamber efendimiz MUHAMMED MUSTAFA sav ve HZ. Aişe anamizin Kördüğüm aski gibi... diye dua ederdm surekli...
ALLAHA sukur sorunsuz denilebilecek evliligim var.
Sende aynalara kusmek yerine kendine güven sen kendine guvenip deger vermezsen inan bana kimse deger vermez... ha kendin hakkinda boyle dusunurken belki guvenemez yada guzel bulamazsin kendini ama kendine guvenmiyorsanda kendine guceniyormussun gibindavran. Ozguvenli olmasanda oyleymissin gibi davrab. Guzel bulmuyorsanda guzel buluyormussin gibi davrabn. Aslinda davranmaktan ote güven ve sev kendini. Hic kims3 senden daha onemli degil. Sne kendine onem ve deger verdigin muddetce baskasimdan deger ve oenm gorursun.
Bak bazi kizlar nasil cadi. Nasil koclari siniyor. Neden? Cunku kendilerini seviyorlar ve ezirrmiyorlar. Kendine güvenen kadini erkek ezemez.
Yıllarca içinde tasidigin düşünceyle yuzlestin diye dusunuyorum bunun verdiği acıyla uzuluyosun o adamin kasına gözüne yandığın için degilGelişme şu ki iki kız keşfettim listesinde ve benimle buluşmadan önce yoktu bunlar. Arkadaşı olmadığına da eminim. Sormaya da çekiniyorum iyice sarmış aptal kız izlenimi vermemek için. (Ki gerçek bu) Beni görür görmez farklı arayışlara girdi heralde hemen. Çok kötü hissediyorum. Dün ve bugün hiçbir şekilde iletişime de girmedik. Buradaki iyimser görüşlerin aksine adam mantıklı cevap vermek için değil seni istemiyorum diyemediği için öyle demiş sanırım bana. Zırıl zırıl ağlıyorum çocuk gibi ya kendime çok kızgınım. Nefret ediyorum kendimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?