Bu kadin hep peşimde

Ayy aynen benimkide bi kaç saatliğine annesi gelmezse biz gidelim diyor hatta şimdide ben bebeğimle ilgileniyorum o annesinin yanında sabah ben uyuyordum kahvaltıyı orda yapmış daha gelmedi yukarıya
Hayret bişey bazi erkekler gerçekten büyümüyor evliliği hal etmiyor

Hayır dustaydim dedim.kestirip attim kapi acmamak yanlis belki ama benim kv hakediyor
E yani nihayet .
Bence hep yap çat kapı gelmesin
Kurs işini de hocaya sordum yer yokmuş de geç
Biraz dişli ol, geliyo napayım deme

E yani nihayet .
Bence hep yap çat kapı gelmesin
Kurs işini de hocaya sordum yer yokmuş de geç
Biraz dişli ol, geliyo napayım deme
Artik halim kalmamış demin kapida görünce anladım sinirim boşaliyor.
Fazla yüz vermedim o da fazla oturamadi giderken komşular bu kadın hergün geline geliyor derlermis benim agzimi yokluyor

Artik halim kalmamış demin kapida görünce anladım sinirim boşaliyor.
Fazla yüz vermedim o da fazla oturamadi giderken komşular bu kadın hergün geline geliyor derlermis benim agzimi yokluyor
Demek ki tepkiden anlıyo
Sen yeterince tepki vermemişsin diye son damlaya kadar sabrını zorluyo , ver tepkiyi gitsin

kıskanç kaynanan var...amacı seni huzursuz etmek...oğlu yani eşin yapıyor bence...

ben kayınvalidemle çok yakın oturuyorum
normalde çalışıyorum, ben doğum iznindeyken çat kapı gelirdi
sonra ben kapıyı açmamaya başladım, uyuyordum duştaydım bahanesiyle
bir geldiğinde kapı açıyorsam diğer iki sefer açmazdım, yalnız ben açmadıkça o da çıldırırdı , benim evim müstakil, tüm odaların camlarını yumruklardı uyuyorsam uyanayım diye, yine de açmadım. eşime şikayet etti, eşim de bana destek çıkınca umudunu kesti, hala çekinerek gelir evime
ben bunu yapmasaydım şimdi ne kadar yüz göz olmuştuk kim bilir
sizin de önce eşinizin desteğini almanız lazım bir şekilde

E="Cekirgee, post: 43599150, member: 478197"]Ben olsam iş arayışımı hızlandırırım, sizin işyerine de başvurabilir ama o yaştan sonra almazlar umarım
Sapık gibi ensende hep hohluyo gibi bi izlenimi var
Allah sabır versin[/QUOTE]

Akşam akşam güldüm, Allah ta sizi güldürsün..enseye hohlama süper di yaaa..

Ooo sizinki de ayri tuhaf cam yumruklamak nedir?
Eşimi biraz arkamda hissetsem zaten sinirim bu kadarlbozulmaz

Akşam akşam güldüm, Allah ta sizi güldürsün..enseye hohlama süper di yaaa..[/QUOTE]
Hay çok yaşa hiç gülecegim yoktu :) aynen öyle sapik ensemde

İyi ki eşin arkanda
Yoksa senin yumrukçu kaynana minnie 'nin kaynanasını sollar gibime geldi

Ooo sizinki de ayri tuhaf cam yumruklamak nedir?
Eşimi biraz arkamda hissetsem zaten sinirim bu kadarlbozulmaz
ya işte eşinize güzellikle yanınıza çekmek gerekiyor, gerçi yarı çıplakken yakalanmışsınız adam yine mesafe koymamış, biraz zor
İyi ki eşin arkanda
Yoksa senin yumrukçu kaynana minnie 'nin kaynanasını sollar gibime geldi
çok güldüm yumrukçu kaynana

Hayret bişey bazi erkekler gerçekten büyümüyor evliliği hal etmiyor
Canım bide benimki kapıyı anahtarla açıp giriyor evliliğimin ilk günlerinde yatakta yarı çıplaktım hiç unutmam başımda dikişmiş uyan diyordu kapıyı çalmışım açmamışsın korktum diyodu beterin beteri var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…