- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.918
- 798
- Konu Sahibi triskadan nagmeler
-
Sadece sizin esiniz degil boyle olan. Cok var bu sekilde tanidigim.canım konuyu açarken aslında eşimi nasıl düzeltirimdi amaç . ama sanırım soyadımı nasıl alırımdı altta yatan
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum öncelikle.
Nereden başlamanız konusunda şunu söyleyebilirim,ilk olarak ailenizle durumunuzu paylaşarak başlayın işe,sonra herşeyi geçtim zor gününüzde yanınızda olmayan erkek müsvettesi eşinizi kapı dışarı ederek hayatınıza devam edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Adam hem tembel,hem sorumsuz,hem umursamaz,hem düşüncesiz,size faydası yok,zararı çok
Belli farkında belki farkında olmayasak bu raddeye kadar gelmişsiniz. Eşinizin sorumsuzluklari yüzünden üzerinize aldığınız fazla sorumluluk, herkese mükemmel göstermeye çalıştığınız hayatınız yüzünden oluşan stres ve kimseye anlatamamak hastalığa sebep olmuş. Sizin hastalığınız önemsemeyen, sırtınıza kambur olmuş bir insanın hayatınızda olmasına gerek var mı? Salın ipini gitsin. Ve lütfen hastalığınizi ve eşinizin yaptıklarıni ailenize anlatın. Dertler paylaştıkca azalir. Ailenize söylemek yukarıda yazdığım her şeyin son bulmasını sağlayacak. Belki o vakit esiniz ne kadar büyük hata yaptığını anlar.
Bir de merak ettiğim şey siz çalışmıyorsunuz esiniz çalışmıyor ne yiip ne içiyorsunuz?
ilk önce hastalığınızla mücadele etmeniz için çervrenizde pozitif,sizi üzmeyecek inasanlara ihtiyacınız var.bu yüzden eşinizden ve onun ailesinden bir an önce kurtulun.
hastalığınızdan,ailenizden,güçlü insanlara,size yardımcı ve moral destek olacak insanlara bahsedin.(kardeş,yeğen,kuzen ya da çok yakın bir dost)hatta birden fazla kişi olursa,çok daha iyi olur.
sizi diğer konulara yaptığınız yorumlardan az,çok tanıyorum.güçlü bir kadınsınız,maddi imkanlarınız da varmış.eminim,bu hastalığı en kısa sürede atlatıp,çok güzel günler yaşayacaksınız.ama sırtınızdaki yüklerden kurtulmak için azıcık cesaret,ha gayret.
Sadece sizin esiniz degil boyle olan. Cok var bu sekilde tanidigim.
Ama 60 yasinda da hala ayni. Hala kira odemesini bile yapamiyor. Bi gun orda calismis bi gun baska yerde. Esini,cocugunu hep magdur eder bunlar. Ben daha duzeleni gormedim.
Neden çalışmayı sevmeyen erkekler için cinsiyet değiştirsin, bunu kadın yapacaksın gibi ifadeler kullanılıyor.Kadınlar gayet de güzel çalışıyorlar hem evde hem iş hayatında.Buradaki kadınlar söylemlerini değiştirmezlerse toplumsal hayatta nasıl değişecek.Gerçekten rahatsız oluyorum bu durumdan.Biri kocam dedikodu yapıyor dese hemen aaa kadın gibi.
Aileniz sizin kişisel ihtiyaçlarinizi karşıladiysa borçların üzerinize yıkıldığından ve düğünü kendinizin yaptığından haberleri var o zaman. Bu konuda size kızamazlar haberleri varsa. Az buçuk eşinizin sorumsuzlugundan da haberleri var o zaman. Hastalık için de belki korkarlar ama kızacakları tek nokta neden bu güne kadar söylemedin bu yükü tek başına taşıdın olacaktır. Morale size pozitif enerji verecek insanların varlığına ihtiyacınız var sizin bu hastalığın tek çaresi tedavi + moral. Şöyle ailene canim. Arkadaşım yok demiştin ya ben senin arkadaşın olurum :) gel bana anlat sıkıntılarıni içine atmasondan başlıyım. maddi yükü evlilik ve işyeri ben aldım. eşimin babası kredi çekti artı kredi kartları sadece onların 30-35 bin borcu üstüme kaldı 1 yıkda hem evi geçindirdin hem bu borçları ödedim.
benim ailem benim maddi ihtiyaçlarımı karşıladı tüm reddedişlerime rağmen. işte kozmetik giyim ve mutfak .
eşim birsürü işdeğiştirdi son 1 yıldır aynı yerde mayıstan beri o ödüyo kira fatura .
o kadar borca ailemin bana harcadığı pata kadarda kenara attım işte bi ay 800 biay 1000 ne atabildiysem . o paradan kullandık şimdi para bitti.
sadece eşimin masşı var .
aileme anlatamıyorum yiyeceğim fırça çok büyük duyacağım laflarda. üzülmeşeride canası
13 yaşında verilen karar ancak bı kadar olur.
Rahatsızlığınıza üzüldüm geçmiş olsun Rabbim şifa versin.
Aileniz sizin kişisel ihtiyaçlarinizi karşıladiysa borçların üzerinize yıkıldığından ve düğünü kendinizin yaptığından haberleri var o zaman. Bu konuda size kızamazlar haberleri varsa. Az buçuk eşinizin sorumsuzlugundan da haberleri var o zaman. Hastalık için de belki korkarlar ama kızacakları tek nokta neden bu güne kadar söylemedin bu yükü tek başına taşıdın olacaktır. Morale size pozitif enerji verecek insanların varlığına ihtiyacınız var sizin bu hastalığın tek çaresi tedavi + moral. Şöyle ailene canim. Arkadaşım yok demiştin ya ben senin arkadaşın olurum :) gel bana anlat sıkıntılarıni içine atma
yani maddi durumlar bozulur düzelir ona söyleyecek çok bişeyim yok
ama ben en çok eşinin senin hastalığını önemsemeyişine takıldım
her şey normalmiş gibi davranarak hastalığını yok saymaya çalışıyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?