bu kadını gören var mı ?

hemen arayın arkadaşınızı,hatta anlatabileceğiniz başka yakınınız varsa onlara da anlatın.2,3 kişi.inanın ,paylaştıkça çok hafifleyeceksiniz.ve dediğim gibi maalesef eşinizden boşanmanız lazım en azında,kendinizi için bunu yapın.aileniz de durumu anlatın.inanın zannettiğiniz kadar yıkılmazlar.

keşke söylemleri dert edecek olabilsem nasıl sevinirdim
Siz benim dert edindiğim şeyi küçümsemiş olabilirsiniz belki çünkü sorunla uğraşan kişi sizsiniz.Ancak bu söylemleri şimdi değil de bu sorun ortaya çıkmadan önce dert edinseydiniz şu an sizin de hayatınız farklı olurdu belki.
Dert edindiğim şey kadınlar arasında bile kadın cinsinin aşağılanma için kullanılması.

O zaman ilk iş ne var ne yok ailene anlatacaksın. Evet ilk duyduklarında kızacaklar bunları göre göre nasıl kabul ettin bunca yükü tek başına nasıl yüklendin diye ama yanında olacaklar ve emin ol tüm sorunlar çözülecek. Anlatinca hafifleyeceksin el ele verince tüm problemler çözülür. Belki eşine ailenin vereceği bir gözdağı her şeyi değiştirecek. Denemeye değmez mi? Yapma böyle aileler yavruları çamura batsa cikarirlar senin çok aşırı odun vermekten başka bir suçun yok ki. Arkadaşlık konusunda da ciddiyim. Özelden yazacağım.

kusura bakmayın,sürekli yazıyorum konunuza ama bu konu beni çok etkiledi.keşke aileniz ben olsaydım da ,sıkıntılarınızın bir kısmını yüklenseydim.annenizin yerine koyun beni,düşünün,ben bir anne olarak bilmek isterdim ve çocuğum yükünü hafifletmek isterdim diyorum.eminim sizin aileniz de böyle düşünecek.aile yapılarımızı benzettim çünkü.

13 yaşında evlenmedim :)
ama keşke diyorum ogün orda olmasaydım şimdi herşey başka olurdu teşekkürler

13 yaşında evlenmediğinizi biliyorum ama evliliğinizi 13 yaşındaki duygularınızla kapıldığınız kişiyle yaptınız.
Hem de göstere göstere ben işe yaramz bir adamım demesine rağmen.

tebrik ederim sizi taktir edilecek bi anne bi baba olmuşsunuz.

benim annem kelebek gibidir okadar hassas ki . eşim birgün ailemin yanında saçma sapan şaka yapılan bişey için bana sanane dedi bağırarak. günlerce ağladı kadın ben bununiçin mi evlendirdim bunun için mi getirdim dünyaya diye. bunca şeyi bilse ben atıyım kendimi.

ödün kopuyo zaten onlara biley okucak diye. sanmıyorumki sırtlayabilelim birlikte bişeyleri.

abim deseniz sebepsiz evliliğime karşı çıktı gelinlikle bile yanlış yapıyosun bi aynaya baksan ah dedi. ben aptal görsel olarak yakıştırmıyo tek sebep bu dedim. şimdi gidip döver mi karakoldan mı topları z 3. sayfada mı okuruz bilemiyorum

aynen sizin gibi düşünüyorum.o aile sonrada duyunca,nasıl içleri yanar.yavruma yardım edemedim diye.

Niye çekilir böyle adamlar , niye taşınmaya çalışılır tükeninceyr kadar anlamıyorum
Rahatsızlığında bile yanında yok bu adam sen neden hala onun yanındasın
Lütfen at sırtındaki kamburu
Ne sevgi böyle birşey ne de evlilik

olur mu öyle şey. yazın tabiki sizin gibi iyi niyetli olgun birinden tek bir tavsiye benim için ödüldür

kırılıcak tek bir dalım bile kalmadığı için okurken tebessüm ettim.

dediğiniz gibi küçük sorunlarımın olmasını nasıl isterdim.

kadınları kimse aşağılamıyo. kadın gibi erkek diyince kadın aşağılanmıyo.
sonuçta 2 farklı cinsiz.

Bencil bir insanla hayatı beraber yaşamak çok zor. Stres sıkıntı olmayacak hayatınızda kanser için ama en başta sıkıntı stres eşiniz görünüyor. Bir erkekte gurur olmalı

ah canım tam da bunu yazacaktım.oğlumda sivilce çıksa,paniklerim,çok hassas ve pimpirikliyim.gelinimin suratını azıcık
asık görsem ,günlerce kafaya takarım.ilk günler ben de ağladım sızladım,çok kırıldım ama 2-3 günde kendime geldim.çocuğuma nasıl yardım ederimin derdine düştüm.mevzu evlatlarımız olunca,dünyaları yıkarız.her ne kadar kırılgan ve hassas gözüksek te...

aynen sizin gibi düşünüyorum.o aile sonrada duyunca,nasıl içleri yanar.yavruma yardım edemedim diye.
Evet yanmaz mi hem de nasıl yanar. Bundan seneler önce evimize girip çıkan evli bir adam ki karısı da yedi yirmi dört bizdeydi musallat oldu bana. Yaşlarımız yakındı kadınla da arkadaş olmuştuk ailem de evlatları bildi onları ailecek görüşmeye başladık. Benim tek bir yanlış yönüm yoktu adam sapıkmış ilk magdur da ben değilmişim neyse. Metresi olmamı teklif etti bana 18 yaşındayım o zaman. Bunalıma girdim adamı payladim ama evimize girmeye devam ediyor. Babam da çok sert bir adamdır. Nasıl söylerim yıkılır beni öldürür diye düşünüyorum anneme de söyleyemiyorum. Ergenlik işte. En son bir sınır kriziyle patlak verdi. Benim ailem beni öyle bir sahiplendi ki dedim ki neden içime atmışım neden daha önce anlatmamışım. Annem bana sen bir hata yapmadın ama yapsaydın ya kusura bakmayın o.pu da olsan çeker çıkarırım seni sen bunca şeyi tek basina nasıl göğüsledin demişti. Babam nasıl üzerime titredi anlatamam. Velhasıl geçti hepsi psikolojik tedavi bile gördüm bu olay yüzünden. Azıcık aklı başında biri olmasam ergenlik kafasıyla kandiradabilirdi beni. İyi ki var ailelerimiz bizi karşılıksız sevip koruyup kollayacak bir tek onlar var. Allah sizden de razı olsun oğlunuza desteğiniz için.

Öncelikle cok geçmiş olsun. Kocan hakkında ne diyeceğimi şaşırdım. Ama bu hastalık tek basına atlanir mi? Manevi destek lazım sana.ailen çok üzülür diye belki soylemiyorsun ama mutlaka yakınından birisinin sana destek olması lazım.

aile bu demek değil mi zaten,ha farklı davranan aileler illa ki vardır ama size göre,bize göre aile bu demek.zor anında yanında olmak ve destek olmak.emiinim konu sahibinin de ailesi bilse nasıl yardımcı olurlar evletlarına,hele o kırılgan,hassas anne, nasıl bir pençelerini gösterip,yavrusuna kol kanat gerer,nasıl kaplan kesilir o damat bozuntusunun karşısında...ama konu sahibinin bunu anlaması lazım.

Neden yapamiyorsun? At şu üstündeki ölü toprağını bi aynada kendine bak. Gerçekten görmek istediğin bu yüz mü? Gözlerine bak! Bir ömür boyu bu uyuşuk bu tatsız hayatı mı yaşamak istiyorsun! Haa eğer evetse cevabın devam et. Ama hayır diyorsan bi silkelen yenilen kendine gel. Düşünsene gelmişsin altmışına ve geriye baktığında kocaman bir hiç! Mutsuzluk atalet uyuşukluk. Ben biliyorum ki güçsüz biri değilsin sen . Kendi kendini düşünmezsen hiçkimse seni düşünmez en başta eşin. Ayrıca hiçbir baba anne kızının mutsuz bir hayat sürmesini istemez. Benimde kızım var. Böylesi mutsuz olduğunu bilsem çeker çıkarırım o hayattan onu.

hemde süper erkek :)
benim maddi olarak yaptığım herşeyi kendisinin yaptığını söylüyo birde.
başkalarına benim paramla bana hava atıyo yani

Yanlış anlamazsanız bir şey soracağım.
Nişandan önce belliymiş karı parası yiyen bir tip olduğu
Neden evlendiniz ?
Aşk demeyin bu aşk değil, aşık olan erkek karısı hastayken yataktan çıkarmaz onu, değil işe gir diye baskı yapmak.
Boşanın gitsin başkasını bulsun sömürecek
Size de yazık hayatınızda geçip gidiyor

Öncelikle geçmiş olsun. Herkesin dediği gibi, önce ailenle; nasıl bizi tanımadan paylaşıyorsun derdini, aynen öyle hatta daha da detaylı bir şekilde ailenle paylaşmalısın!! Aileni yanında bilmen bile psikolojik olarak büyük bir güç olacaktır sana.
2.adım olarak da, eşini karşına alıp, bizimle konuşman gibi konuşmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…