- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi triskadan nagmeler
-
Size inanamıyorum. Sizin durumunuzda insan böyle bir eşi niye çeker? Tek bir açıklaması olur, aşktan sevgiden gözünüze perde inmesi. Bir erkekte olabilecek bütün kötü unsurlar (bencillik, tembellik, sorumsuzluk, ilgisizlik, yüzsüzlük) eşinizin bünyesinde toplanmış. Maalesef bence de düzelmez. Boşanmayacaksanız onu böyle kabul edin, beklentinizi minimuma indirin ve dert etmeyn lütfen. Rahatsızlığınızı tetiklemesin.Kocaman bir merhaba
işin içinden çıkamadığım bir problem var. Ünide okurken çalışmaya başladım. ailemin maddi durumu çok iyiydi amaç sadece tecrübe kazanmak mezun olduğumda oturup babamın işini yapmamaktı.
eşimle 13 yaşında tanıştım yani ilk aşk ilk heyecan. eşim benim tam alsim çalışmayı sevmez çalışmazdı birde beni engellemeye çalışırdı. benim zorumla 27 yaşında işe girdi sonrasında nişanlandık.
o ara çalıştığım yerden ayrılıp firma kurdum, eşimde ortak oldu tabi. birgün çalışmadı orada verdiği sözleri tutmadı. sonrasında evlendik ben hem ev hem iş kendimi paraladım çalışanları çıkarttım hani eşim mecbur kalsın çalışsın yokk çalışmadı.
İşte heryer burda başlıyo eşim meyaptı? arkadaşlarıyla bi işe girdi yaptığı iş karşılığında para alıcak aylık kazancı 600-700 lira oldu.
zaten evlilik süreci ve işyerinin tüm maddi yükünü tamamıyla sırtlanan ben kapattım işyerini.
eşim birsürü işdeğiştirdinerede rahat nerede makara oraya gitti. tabi bende çalıştım yine evin tüm yükü üstümde.
eşim eve enerken 10 da geliyo. gelip hemen duşa sonra yemek masadan kalkmamız 11 bende 5te kalkıp işe gidiyodum.
Nisan sonu işten ayrıldım. Çünkü artık kaldıramıyorum tekbaşıma sürdürdüğüm evliliği, maddi yükü ve birde lanet olası cilt kanserini. ben malign melanomum sürekli vücudumun farklı yerlerinde çıkıyo sürekli operasyon...
Bugün annem geldi ben seni tanıyamıyorum ? bukadar çalışmayı seven insan nasıl olurda evde oturuyo ? aylardır vaktini boşa harcıyosun eşin mi problem çıkartıyo ? dedi
halbu ki eşim çalışmam için göbek atıyo süreklide baskı...
ben çalışmazsam o hiç çalışmayacağını kendine harcayamadığını vs söylüyo. ama 2 yıl ben eve bakarken bunlar benim hiçç aklıma gelmedi.
ailemden hastalığımı saklıyorum sadece risk olduğunu korunmak amaçlı operasyon geçirdiğimi biliyolar. stres istemiyorum çok bitkinim çalışıcak ne bedensel ne ruhsal gücüm yok.
ben ne yapıyım şimdi ?
Kocaman bir merhaba
işin içinden çıkamadığım bir problem var. Ünide okurken çalışmaya başladım. ailemin maddi durumu çok iyiydi amaç sadece tecrübe kazanmak mezun olduğumda oturup babamın işini yapmamaktı.
eşimle 13 yaşında tanıştım yani ilk aşk ilk heyecan. eşim benim tam alsim çalışmayı sevmez çalışmazdı birde beni engellemeye çalışırdı. benim zorumla 27 yaşında işe girdi sonrasında nişanlandık.
o ara çalıştığım yerden ayrılıp firma kurdum, eşimde ortak oldu tabi. birgün çalışmadı orada verdiği sözleri tutmadı. sonrasında evlendik ben hem ev hem iş kendimi paraladım çalışanları çıkarttım hani eşim mecbur kalsın çalışsın yokk çalışmadı.
İşte heryer burda başlıyo eşim meyaptı? arkadaşlarıyla bi işe girdi yaptığı iş karşılığında para alıcak aylık kazancı 600-700 lira oldu.
zaten evlilik süreci ve işyerinin tüm maddi yükünü tamamıyla sırtlanan ben kapattım işyerini.
eşim birsürü işdeğiştirdinerede rahat nerede makara oraya gitti. tabi bende çalıştım yine evin tüm yükü üstümde.
eşim eve enerken 10 da geliyo. gelip hemen duşa sonra yemek masadan kalkmamız 11 bende 5te kalkıp işe gidiyodum.
Nisan sonu işten ayrıldım. Çünkü artık kaldıramıyorum tekbaşıma sürdürdüğüm evliliği, maddi yükü ve birde lanet olası cilt kanserini. ben malign melanomum sürekli vücudumun farklı yerlerinde çıkıyo sürekli operasyon...
Bugün annem geldi ben seni tanıyamıyorum ? bukadar çalışmayı seven insan nasıl olurda evde oturuyo ? aylardır vaktini boşa harcıyosun eşin mi problem çıkartıyo ? dedi
ben çalışmazsam o hiç çalışmayacağını kendine harcayamadığını vs söylüyo. ama 2 yıl ben eve bakarken bunlar benim hiçç aklıma gelmedi.
ailemden hastalığımı saklıyorum sadece risk olduğunu korunmak amaçlı operasyon geçirdiğimi biliyolar. stres istemiyorum çok bitkinim çalışıcak ne bedensel ne ruhsal gücüm yok.
ben ne yapıyım şimdi ?
eşimin önünde çalışan bi erkek bi baba profili yok.babası hep bedavadan konmuş bişeylere 13 yıldır tanırım adam çalışmıyo. diğerleride öyle. hanş bunu düşündüm hep. benim babam ise 6 yaşından beri çalışıyo yapmadığı iş kalmamış. şükür 30 yıldır herşeyi var fazlasıyla hala durmadan çalışır. kendine 1 kuruş harcamaz eşim çocuklarım ne istiyosa alsın der.
çtezat hayatlar
yaa güzelim ne olur kusura bakma ama sen aranmışsın.Bilebile lades demişsin.adam baştan belli etmiş kendini ben eşinize hiç kızmıyorum.Sizin kendinize gareziniz mi var. ben kanse gibi bir illete yakalanıcam çalışcam didincem ve ebakcam üstüne kocama bakcam olduuuu. başka.bak arkadaşım önce sen kendine deger vereceksin ki karşındakinin gözünde de degerli olasın.çooook yanlış yapmışsın.senin gibi bir tane ben bulsam cinsiyetimi değiştiririm vallaaaKocaman bir merhaba
ben ne yapıyım şimdi ?
ha şunu da eklemeden geçemeyeceğim,ailenizin duyunca çok üzülüceğeni düşünüyorsunuz ya(eşinizle olan durumlardan bahsediyorum,hastalığınızdan değil)inanın hiç bir şey sonradan duymaktan daha kötü değil.ilk başlarda size biraz kızarlar belki,niye bu adamı seçtin diye ama inanın bir kez anlatma cesareti bulursdanız,çok büyük bir hafifleme sağlarsınız.
anneniz yaşındayım.sizden büyük oğlum var.bu durumları yaşasa,ilk ben bilmek ve sıkıntılarının hepsini sırtlamak isterim.
bundan 1-2 sene kadar önce oğlum iş kurma bahanesiyle saçma sapan işlere girmiş.krediler,borçlar,para isteyen alacaklılar,aylarca bunaltmış.ailem duyunca,üzülür bana kızarlar diye bizden saklamış.sıkıntılarından,birşeylerin yolunda gitmediğini farkettik.gelen bir iki haciz ve icra belgelerinden sonra herşeyi itiraf etmek zorunda kaldı.ilk şoku atlattıktan sonra hemen bir ödeme planı çıkarttık.krediler çektik,bütün borçlarımızı ödeme planlarını uyguladık.biz birşeyleri yoluna koydukça,oğlum neden daha önce sizlere söylemedim diye çok pişman oldu.
ha ilk günler kızmadık mı,sitem etmedik mi?ama eşiminde,benimde söylediğimiz şey şu oldu.her borcu maddi olarak ödeyebilirdik ama onun çektiği sıkıntıları,bizimle paylaşmamasıydı.işte asıl kabul edemediğimiz buydu.anneler babalar,ocukları zor durumdaysa,bilmek ister inanın.ve sizin zannettiğinizden çok daha güçlüler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?