- Konu Sahibi triskadan nagmeler
-
Yanlış anlamazsanız bir şey soracağım.
Nişandan önce belliymiş karı parası yiyen bir tip olduğu
Neden evlendiniz ?
Aşk demeyin bu aşk değil, aşık olan erkek karısı hastayken yataktan çıkarmaz onu, değil işe gir diye baskı yapmak.
Boşanın gitsin başkasını bulsun sömürecek
Size de yazık hayatınızda geçip gidiyor
Öncelikle geçmiş olsun. Herkesin dediği gibi, önce ailenle; nasıl bizi tanımadan paylaşıyorsun derdini, aynen öyle hatta daha da detaylı bir şekilde ailenle paylaşmalısın!! Aileni yanında bilmen bile psikolojik olarak büyük bir güç olacaktır sana.
2.adım olarak da, eşini karşına alıp, bizimle konuşman gibi konuşmalısın.
Kocaman bir merhaba
işin içinden çıkamadığım bir problem var. Ünide okurken çalışmaya başladım. ailemin maddi durumu çok iyiydi amaç sadece tecrübe kazanmak mezun olduğumda oturup babamın işini yapmamaktı.
eşimle 13 yaşında tanıştım yani ilk aşk ilk heyecan. eşim benim tam alsim çalışmayı sevmez çalışmazdı birde beni engellemeye çalışırdı. benim zorumla 27 yaşında işe girdi sonrasında nişanlandık.
o ara çalıştığım yerden ayrılıp firma kurdum, eşimde ortak oldu tabi. birgün çalışmadı orada verdiği sözleri tutmadı. sonrasında evlendik ben hem ev hem iş kendimi paraladım çalışanları çıkarttım hani eşim mecbur kalsın çalışsın yokk çalışmadı.
İşte heryer burda başlıyo eşim meyaptı? arkadaşlarıyla bi işe girdi yaptığı iş karşılığında para alıcak aylık kazancı 600-700 lira oldu.
zaten evlilik süreci ve işyerinin tüm maddi yükünü tamamıyla sırtlanan ben kapattım işyerini.
eşim birsürü işdeğiştirdinerede rahat nerede makara oraya gitti. tabi bende çalıştım yine evin tüm yükü üstümde.
eşim eve enerken 10 da geliyo. gelip hemen duşa sonra yemek masadan kalkmamız 11 bende 5te kalkıp işe gidiyodum.
Nisan sonu işten ayrıldım. Çünkü artık kaldıramıyorum tekbaşıma sürdürdüğüm evliliği, maddi yükü ve birde lanet olası cilt kanserini. ben malign melanomum sürekli vücudumun farklı yerlerinde çıkıyo sürekli operasyon...
Bugün annem geldi ben seni tanıyamıyorum ? bukadar çalışmayı seven insan nasıl olurda evde oturuyo ? aylardır vaktini boşa harcıyosun eşin mi problem çıkartıyo ? dedi
halbu ki eşim çalışmam için göbek atıyo süreklide baskı...
ben çalışmazsam o hiç çalışmayacağını kendine harcayamadığını vs söylüyo. ama 2 yıl ben eve bakarken bunlar benim hiçç aklıma gelmedi.
ailemden hastalığımı saklıyorum sadece risk olduğunu korunmak amaçlı operasyon geçirdiğimi biliyolar. stres istemiyorum çok bitkinim çalışıcak ne bedensel ne ruhsal gücüm yok.
ben ne yapıyım şimdi ?
aile bu demek değil mi zaten,ha farklı davranan aileler illa ki vardır ama size göre,bize göre aile bu demek.zor anında yanında olmak ve destek olmak.emiinim konu sahibinin de ailesi bilse nasıl yardımcı olurlar evletlarına,hele o kırılgan,hassas anne, nasıl bir pençelerini gösterip,yavrusuna kol kanat gerer,nasıl kaplan kesilir o damat bozuntusunun karşısında...ama konu sahibinin bunu anlaması lazım.
Eşiniz hastalığınızı biliyor mu? Bilip de mi çalıştırıyor sizi?
Nasıl bir bencillik bu böyle ya...
Buradaki herkes gibi ben de ayrılın diyeceğim maalesef...Ailenize anlatın durumu.
Eşiniz adam olmaz düzelmez yani
Allah yardımcın olsun.
Kolay değil, tahmin edebiliyorum!
Ben kendime söylüyorum öncelikle; Yanlış tercihlerimin esiri olmaktansa, 2.bir tercih hakkımı kullanmalıyım. Her zaman bir seçenek vardır. Bazı sıkıntıları gerçekten zaman hallederken bazılarını da kesinlikle konuşmak halleder (iletişim sıkıntısı varsa eğer).
Sadece sizin esiniz degil boyle olan. Cok var bu sekilde tanidigim.
Ama 60 yasinda da hala ayni. Hala kira odemesini bile yapamiyor. Bi gun orda calismis bi gun baska yerde. Esini,cocugunu hep magdur eder bunlar. Ben daha duzeleni gormedim.
kaç operasyon geçirdim ve hepsinde tabiki patoloji sonuçlarını göstermeye gittim birkere yanımda gelmedi. ki seni istiyorum dedim ya seni yok .
ama annesi babası veya herhangi birine bişey olucaksa koşa koşa gidiyo.
bana gelince izin alamıyo oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?