Merhabalar 27 yaşındayım. İkinci evliliğim. İlk eşimden kizimdan var kızım babasının yanında. Emeklerinin hiç karşılığı evlendiği kadına anne diyor hemde kucağına atlıyor vs. Ben ona kimsem yok diye sarılmıştım evladım oysaki.
Üzerine kötü giden bir evliliğin ardından boşanmak istedim. Annem evine almadı. Bende yakınıma sığındım. Sonra biriyle tanıştık eğlendik. Annem onu da istemedi. Ama ben beş tane erkeğin olduğu bir yakınıma sığındım orda çok kalamazdim. Halı hazırda bir sene kaldım.
Üstüne babam başka biriyle evlendi 5 sene önce. Bana evladım demiyor baba ben sana naptim diyorum benim tek oğlum var diyor. Şimdi ki eşimi çok seviyorum çok iyi biri. Maddi konuda sıfırız. Ben Tarot bakmaya başladım sonra pişman oldum yokluktan gidip çalışıcak yerde bilmiyorum evlenince şehir değiştirdim. Sonra tövbe ettim başımı kapattım Allah rızası için ama giyicek bir tane üstüm yok Alamiyoruz iş bakıyorum kendime ama yok herkes tanıdığını alıyor zaten vasfim da yok. Bir şal olmuş 100 TL Yarabbi kapan diyorsun da ekonomi ne halde dedim. Konu şu ki şu an ki eşimde dahil hepsine karşı kin ve nefret doluyum ve bunu iliklerime kadar yaşıyorum. Burnumdan kızgın boğa gibi resmen duman çıkıyor. Engel olamıyorum kendime. Psikiyatriye randevu aldım ama olumlu olucagini düşünmüyorum sanki. Ben neden böyle oldum ? Napicam her gün dua ediyorum çıkış kapısı ver Yarabbim Tarot yapmak istemiyorum diye ama yok
AA nedenKonuzu 2 kere okudum ama anlamadim.
Tek çare Tarot değil. Gündelik işlere gönderen insan kaynakları oluyor. Bu şekilde harçlığınızı çıkarabilirsiniz. Bir iş yerine çaycı olarak girebilirsiniz. İlla ki bir yer olur. Allah yardımcınız olsun. Sakin olun. İse girince hayatınız düzene girecek. O zaman öfkeniz de dinecek. Kendinize yettikce daha da güçleneceksin
BakicammKonuzu 2 kere okudum ama anlamadim.
Ailem veya arkadaşım yokki derdimi açayım Allah razı olsun kardeşimKardeşim herkes bazen sıkıntılar yaşar imtihan dünyasındayız sakın tarota geri dönme haramdan kazanılan paranın bereketimi olur zaten bir gelir bin gider senden farkında bile olmazsın Rabbime gönülden güven ve ibadetlerini en güzel şekilde yerine getir bak nasıl güzel kapılar açılıyor sana ummadığın yerden şaşırır kalırsın Allah sana kolaylık versin, selamete çıkarsın ,darlığını gidersin inşallah kardeşim
Çocuğumu yanıma aldım ama havuza gitmek istedi arkadaşlarını istedi ve üç gün sonra yaşadığı şehire götürmek zorunda kaldım babasının yanına. Babası boşandıktan 6 ay sonra evlendi. Bu sürede kızımla hiç gorusemedik ama eski eşimle bir kere telefonla konuşma şansım olmustu. Bir kaç aya kadar kızımı alicam demiştim. Bu sürede annen öldü vs diye çocuğa mezar göstermiş. Beni gördüğünde bana gelmemesi için elinden geleni yapmış. Çocuk haliyle çocuk olduğu için bir kaç ayda bu duruma alışmış. Sonra evimi ayarlayıp kızımı almak için kapasins gittiğimde kavga gürültü kızımı gostermedi bana. Ben velayeti vermedim zengin bir avukat tutup mahkemede işi yok gücü yok kendisi de sığıntı gibi milletin yanında kalıyor kızımı veremem diye bir ifade kullanınca hakim eski eşimin maddi durumu iyi diye ona verdi çocuğumu. Ve kızım ben alana kadar diğer kadına anne dedi. Sağ olsun o insaflı çıktı da kızımı bana getirdi ama kızım onunla geri dönmek istedi. Çocuk mutsuz olduğu yerde durmamalı. Kendimi düşünüp alamam yanıma bencillik olur dedim ama sık sık görüşmeye başladık sonra kızım artık hiç telefona gelmemeye başladı. Dediğim gibi maddi durumum yokki sürekli o şehire gideyim. Eski eşimin maddi durumu çok iyi ama çocuğu gene getirmedi bana. Eski eşimden beni sürekli aldattığı için en son yatağımda görünce ayrıldım. Annem bişey olmaz her erkek yapar dedi. Kimsesiz kalınca su an ki eşim yoluma yoldas oldu sağ olsun ama şu an da maddi sıkıntımız var. Çaresizim ve bu bende beni bu hale getiren insanlar da kin yaptiriyor.Ne desem bilemedim, demek kadın çocuğunuza çok iyi bakıyor sevgi gösteriyor ki kucağına atlıyormuş. En azından çocuk mutlu huzurlu. Ben yazınızda çocuğumu istiyorum gibi bir istek görmedim. Annem istemedi, oraya sığınamadım vs yazmışsınız ama çocuğunuzla kalsaydınız babası nafakasını ödeseydi olmaz mıydı, niye verdiniz velayeti?
Yalnız siz de sorunluymuşsunuz yanlış anlamadıysam. Adam çocuğun velayetini almış, yeniden evlenmiş ve üstüne çocuğuna da sahip çıkmış yeni eşi güzel bakıyormuş.
Öfkenizi biraz daha açarsanız daha iyi anlaşılır. Sadece eski eş mi, anneniz babanız mı, ekonomik şartlar mı?
Randevumu aldım dün gece. Asla biri icin evladımı terk etmem de yollamam da.Kızınızın üzerinde hakkı yok dediğiniz kadına sevgisi varsa karşılıklı sevgidendir emektendir eski eş çocuğuna annelik yapacak iyi bir eş bulduğu için bile içinizdeki öfkeyi söndürebilirsiniz.
Burada öyle konular var ki öz anne evladını yeni eşi için evden gönderiyor.
İş bulacağınız güzel hayırlı yerler karşınıza çıkacaktır araştırmaya devam edin
Son bir tavsiye destek alın devlet hastanesi psikiyatri bölümünden randevu alıp tedavi olun
En iyi dost ve yardımcı Allahtır kardeşim bu dünyadaki herkes geçici birtek baki olan Allah sen sıkıldığında daraldığında ona anlat ben bunu bizzat yaşadım hiç ummadığın anda ummadığın yerde sana öyle güzel kapılar aćılırki ama gönülden ve inanarakAilem veya arkadaşım yokki derdimi açayım Allah razı olsun kardeşim
Gidin ev temizleyin birsurü iş bulursunuz. Yasli bakimi olabilir. Çok sagliklı değilsiniz psikolojik olarak kesin tedavi alın. Kizinizin uvey annesini sevmesi çok iyi bence beraber yasiyor sevmese sorun. Küçücük çocuğa kin gutmeyin ve ona sarildım yalnizliktan deyio cocuğa büyük vasıf verip yük yüklemeyin çocuk yahu o. Tekrar cocuk yapmayın. Bir esarp alın örtün illa çeşit giyinmek zorunda değilsiniz xatenMerhabalar 27 yaşındayım. İkinci evliliğim. İlk eşimden kizimdan var kızım babasının yanında. Emeklerinin hiç karşılığı evlendiği kadına anne diyor hemde kucağına atlıyor vs. Ben ona kimsem yok diye sarılmıştım evladım oysaki.
Üzerine kötü giden bir evliliğin ardından boşanmak istedim. Annem evine almadı. Bende yakınıma sığındım. Sonra biriyle tanıştık eğlendik. Annem onu da istemedi. Ama ben beş tane erkeğin olduğu bir yakınıma sığındım orda çok kalamazdim. Halı hazırda bir sene kaldım.
Üstüne babam başka biriyle evlendi 5 sene önce. Bana evladım demiyor baba ben sana naptim diyorum benim tek oğlum var diyor. Şimdi ki eşimi çok seviyorum çok iyi biri. Maddi konuda sıfırız. Ben Tarot bakmaya başladım sonra pişman oldum yokluktan gidip çalışıcak yerde bilmiyorum evlenince şehir değiştirdim. Sonra tövbe ettim başımı kapattım Allah rızası için ama giyicek bir tane üstüm yok Alamiyoruz iş bakıyorum kendime ama yok herkes tanıdığını alıyor zaten vasfim da yok. Bir şal olmuş 100 TL Yarabbi kapan diyorsun da ekonomi ne halde dedim. Konu şu ki şu an ki eşimde dahil hepsine karşı kin ve nefret doluyum ve bunu iliklerime kadar yaşıyorum. Burnumdan kızgın boğa gibi resmen duman çıkıyor. Engel olamıyorum kendime. Psikiyatriye randevu aldım ama olumlu olucagini düşünmüyorum sanki. Ben neden böyle oldum ? Napicam her gün dua ediyorum çıkış kapısı ver Yarabbim Tarot yapmak istemiyorum diye ama yok
Çocuğumu yanıma aldım ama havuza gitmek istedi arkadaşlarını istedi ve üç gün sonra yaşadığı şehire götürmek zorunda kaldım babasının yanına. Babası boşandıktan 6 ay sonra evlendi. Bu sürede kızımla hiç gorusemedik ama eski eşimle bir kere telefonla konuşma şansım olmustu. Bir kaç aya kadar kızımı alicam demiştim. Bu sürede annen öldü vs diye çocuğa mezar göstermiş. Beni gördüğünde bana gelmemesi için elinden geleni yapmış. Çocuk haliyle çocuk olduğu için bir kaç ayda bu duruma alışmış. Sonra evimi ayarlayıp kızımı almak için kapasins gittiğimde kavga gürültü kızımı gostermedi bana. Ben velayeti vermedim zengin bir avukat tutup mahkemede işi yok gücü yok kendisi de sığıntı gibi milletin yanında kalıyor kızımı veremem diye bir ifade kullanınca hakim eski eşimin maddi durumu iyi diye ona verdi çocuğumu. Ve kızım ben alana kadar diğer kadına anne dedi. Sağ olsun o insaflı çıktı da kızımı bana getirdi ama kızım onunla geri dönmek istedi. Çocuk mutsuz olduğu yerde durmamalı. Kendimi düşünüp alamam yanıma bencillik olur dedim ama sık sık görüşmeye başladık sonra kızım artık hiç telefona gelmemeye başladı. Dediğim gibi maddi durumum yokki sürekli o şehire gideyim. Eski eşimin maddi durumu çok iyi ama çocuğu gene getirmedi bana. Eski eşimden beni sürekli aldattığı için en son yatağımda görünce ayrıldım. Annem bişey olmaz her erkek yapar dedi. Kimsesiz kalınca su an ki eşim yoluma yoldas oldu sağ olsun ama şu an da maddi sıkıntımız var. Çaresizim ve bu bende beni bu hale getiren insanlar da kin yaptiriyor.
Merhabalar 27 yaşındayım. İkinci evliliğim. İlk eşimden kizimdan var kızım babasının yanında. Emeklerinin hiç karşılığı evlendiği kadına anne diyor hemde kucağına atlıyor vs. Ben ona kimsem yok diye sarılmıştım evladım oysaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?