- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Kesinlikle öyle ama bu sıradan bir akraba olsa bu söylediğiniz mümkündü ama aileden biri artık ve ben görüşmek istesem de istemesem de sürekli burnumun dibinde çoğu zaman ders çalışıyorum diye odamdan çıkmıyorum o geldiğinde fakat yan odadan bile bağıra bağıra konuşup beni rahatsız etmeyi basarabiliyorGörüşmek zorunda değilsiniz. Enerji sömürücü kötü niyetli insanlardan uzak durmak yapılması gereken en dogru şey.
Pasiflik değil yorgunluk zamanında çok tartıştım ama yok yani zamanla diyorum ya tartisacak biri bile olmadığının farkına vardım.Kendini zerrece haksiz bulmayan kaf dağında gören bir insanla ne tartışabilirim sürekli hır çıkarmak da benim edebime ters
Annesiz ve babadiz büyüdü demissinMerhaba kızlar erkek kardeşim yaklaşık 2 yıldır evli ve internetten tanıştığı biri ile evlendi.Gunumuz sanal ilişkileri olur ya öyle başladı birkaç ay konuştuktan sonra beni ekledi derken annemle konuşmaya başladı ve ailenin icine girdi.Her neyse kardeşim onu yüzyüze görmeye gittiğinde beğenmedi sonrasında noldu bilmiyorum ama çok iyi biriydi çok masumdu diyerek evlenme teklif etmiş sonrası tabi henüz ise başlamamıştı o zamanlar müstakbel gelinimiz ben hep destek olurdum üzülme olur ben inanıyorum diye derken kısmet nasip bu ya bizim yaşadığımız ile taini cıktı ve evlendiler.Ben hiçbir zaman ona görümce gibi davranmadım benim kızkardeşim olmadığı için onu kızkardeş kefesine koydum.Onun da beni aynı şekilde sevdiğini düşündüğünü düşünüyodum.Annesiz ve babasız büyüdüğü için biz ona kışın evlere siginan yaralı kuş misali sahip çıktık.Surekli size şunu bunu yapcam evlenince şöyle böyle olacak diye kaç ay boyunca bizi ayakta uyutmuş meğer köprüyü geçene kadarmış her şey.Daha evlenmeden 1 sene nişanlılık ve sevgililik döneminde bizim evimizde kaldı ben zaten uzaktaydım ona evdeki odamı vermiştim erkek kardeşim de uzaktaydı.Ona karşı ilk kırgınlığım düğüne bir hafta kala erkek kardeşimle fotoğraf atmistim instagramda telefonda erkek kardeşimle kavga ettiğini duydum sesi hoparlördeydi ve konu ben olunca ne kadar kin nefret dolu konuşmasına şahit oldum çok üzüldüm.Erkek kardeşim açık saçık giyinen kadınlardan hiç hoşlanmaz evlenmeden biliyodu bile bile kabul etti fakat ben çok fazla olmasa da açığım ailem kıyafetim konusunda hiçbir zaman karışmadı bana gelin hanımın da ailesi biraz mutaasıp bi aile evlenmeden kızardı hep açık giyinmesine babası.Kardesimle bir yere gittiğinde beni davet ederdi ben de giderdim sonra hep kıyafetimle ilgili doldururmuş o giyerse ben de giyerim diye kavga edermiş ve daha ne konuşmalarına şahit oldum benimle ilgili bir çok problem yaşadık fakat ben artık çok yoruldum mezunum ve iş sahibi olmak için didiniyorum herkes bu merhalelerden geçiyor kendisi de geçmesine rağmen şu anda sosyal.medyayı sırf bana laf sokmak için kullanıyor sürekli iş fotoğrafları altında laf sokucu sozler o kadar değişik bir karakteri var ki konuşmaya gelmez asla kendini eleştirmez eleştiriye kapalı ve işine gelmediği şeyleri söylediği şeyleri ben söylemedim der yani kısacası tartışmaya konuşmaya bile gelecek biri değil.Ben de ister istemez soğudum ve onunla aynı ortamda bulunmak işkence gibi geliyo çünkü her iki cümlesinden biri işiyle ilgili ve artık bu söylemlerinden midem bulandigi icin uzak durmaya çalışıyorum bu sefer de kıskandığımı ima edecek şeyler yaziyo.Ben ne kıyafet alırsam birebir aynısını bulup aliyo ve ben görünce de aldıktan sonra senin de aynısından vardı diye hatirladim diyor.Her şekilde taklit ediyo ama işine gelmeyince kıskanan ben oluyorum.Bu sene evde olduğum.icin ders çalışmamı engelleyecek her türlü şeyi yaptı bazen o kadar bunalıyorum ki hemen bitsin bu çile artık ailemi bile gozden çıkardım başımı alıp uzaklara gitmek istiyorum.Simdi siz söyleyin napabilirim her yolu denedim fakat hiçbir şey çözüm olmadı bütün güzel enerjimi çalıyor kendi içinde bulamadığı huzuru başkalarından çalarak tamamlamaya çalışmakla nereye kadar.
Ayrıca dipnot:kendisi benden 4 yaş büyük
Tamam da birincisi ben evli değilim evli olsam eşim sevmezse bu tür seyleri ben kıyafetime dikkat ederim veyahut evlenmem çok fazla gelirse baskı diyorum ya evlenmeden h3r şeyi gördü kabul etti beni örnek alması için bir neden yok ayrıca aynı evde yaşamıyoruz fakat çok yakınız
Bunun bi benzerini biz yasamistik. . kisaca bende anlatiyim canim. Ne kadar tanidik gelecek goreceksin.Merhaba kızlar erkek kardeşim yaklaşık 2 yıldır evli ve internetten tanıştığı biri ile evlendi.Gunumuz sanal ilişkileri olur ya öyle başladı birkaç ay konuştuktan sonra beni ekledi derken annemle konuşmaya başladı ve ailenin icine girdi.Her neyse kardeşim onu yüzyüze görmeye gittiğinde beğenmedi sonrasında noldu bilmiyorum ama çok iyi biriydi çok masumdu diyerek evlenme teklif etmiş sonrası tabi henüz ise başlamamıştı o zamanlar müstakbel gelinimiz ben hep destek olurdum üzülme olur ben inanıyorum diye derken kısmet nasip bu ya bizim yaşadığımız ile taini cıktı ve evlendiler.Ben hiçbir zaman ona görümce gibi davranmadım benim kızkardeşim olmadığı için onu kızkardeş kefesine koydum.Onun da beni aynı şekilde sevdiğini düşündüğünü düşünüyodum.Annesiz ve babasız büyüdüğü için biz ona kışın evlere siginan yaralı kuş misali sahip çıktık.Surekli size şunu bunu yapcam evlenince şöyle böyle olacak diye kaç ay boyunca bizi ayakta uyutmuş meğer köprüyü geçene kadarmış her şey.Daha evlenmeden 1 sene nişanlılık ve sevgililik döneminde bizim evimizde kaldı ben zaten uzaktaydım ona evdeki odamı vermiştim erkek kardeşim de uzaktaydı.Ona karşı ilk kırgınlığım düğüne bir hafta kala erkek kardeşimle fotoğraf atmistim instagramda telefonda erkek kardeşimle kavga ettiğini duydum sesi hoparlördeydi ve konu ben olunca ne kadar kin nefret dolu konuşmasına şahit oldum çok üzüldüm.Erkek kardeşim açık saçık giyinen kadınlardan hiç hoşlanmaz evlenmeden biliyodu bile bile kabul etti fakat ben çok fazla olmasa da açığım ailem kıyafetim konusunda hiçbir zaman karışmadı bana gelin hanımın da ailesi biraz mutaasıp bi aile evlenmeden kızardı hep açık giyinmesine babası.Kardesimle bir yere gittiğinde beni davet ederdi ben de giderdim sonra hep kıyafetimle ilgili doldururmuş o giyerse ben de giyerim diye kavga edermiş ve daha ne konuşmalarına şahit oldum benimle ilgili bir çok problem yaşadık fakat ben artık çok yoruldum mezunum ve iş sahibi olmak için didiniyorum herkes bu merhalelerden geçiyor kendisi de geçmesine rağmen şu anda sosyal.medyayı sırf bana laf sokmak için kullanıyor sürekli iş fotoğrafları altında laf sokucu sozler o kadar değişik bir karakteri var ki konuşmaya gelmez asla kendini eleştirmez eleştiriye kapalı ve işine gelmediği şeyleri söylediği şeyleri ben söylemedim der yani kısacası tartışmaya konuşmaya bile gelecek biri değil.Ben de ister istemez soğudum ve onunla aynı ortamda bulunmak işkence gibi geliyo çünkü her iki cümlesinden biri işiyle ilgili ve artık bu söylemlerinden midem bulandigi icin uzak durmaya çalışıyorum bu sefer de kıskandığımı ima edecek şeyler yaziyo.Ben ne kıyafet alırsam birebir aynısını bulup aliyo ve ben görünce de aldıktan sonra senin de aynısından vardı diye hatirladim diyor.Her şekilde taklit ediyo ama işine gelmeyince kıskanan ben oluyorum.Bu sene evde olduğum.icin ders çalışmamı engelleyecek her türlü şeyi yaptı bazen o kadar bunalıyorum ki hemen bitsin bu çile artık ailemi bile gozden çıkardım başımı alıp uzaklara gitmek istiyorum.Simdi siz söyleyin napabilirim her yolu denedim fakat hiçbir şey çözüm olmadı bütün güzel enerjimi çalıyor kendi içinde bulamadığı huzuru başkalarından çalarak tamamlamaya çalışmakla nereye kadar.
Ayrıca dipnot:kendisi benden 4 yaş büyük
Ne kadar iyi demişsiniz kesinlikle duygusal vampir. Ben de biraz araştırayım.Duygusal vampirlerin eylemlerini normal insanlar geç anlıyor. Çoğu zaman düşünceleri değişmiş oluyor ve beziyorlar hayattan. Çok araştırdım nette yazılar bulabilirsin. Onu kafaya takarsan asla kazanamazsın kardeşin boşanana kadar. Sana yapışan bir sülük gibi düşün beslenmesini engelledikçe daha da saldırganlaşacak. Fiziksel bir şeyler yapsa anlarsın ve hemen engellersin ama bu insanlar çok tehlikeli. Mesela bazı insanların yanında enerjinizin düştüğünü hissettiniz mi hiç? Mutsuzluğa kapılıp karamsarlaştığınızı. İçinizin bunaldığını. Çok iyi arkadaşınızdır ama kafanızda soru işaretleri vardır anlamlandıramadığınız. Neden sizde kötü hislere neden oluyor o insan? Kaçın arkanıza bakmadan.
+1 Bu mesele senin sahsinla alakali bir durum degil. Sen veya bir baskasi da olsa nisanlisina ablan/kardesin giyiyor ona karismiyorsun da niye bana karisiyorsun diyebilir. Yanlissa acik bir giyim tarzi sadece karisina mi yanlis? Diger konular da bu sekilde ise sen yanlis anlayip buluttan nem kapiyor olabilirsin.o giyerse ben de giyerim kısmında hak verdim kıza
neden? çünkü abin bence baskı yapıyor o konuda ki o da seni örnek gösteriyor..
Oha. Annenizin kardesinden hic geri kalmazsiniz bence.O ise 36yasina gelmis,evde kalmis,kuru bi kadindi.
Cok fesatti kisaca.
Bir de kufur etmis, hem milletin konusunu baltaliyor hem de agzi bozukOha. Annenizin kardesinden hic geri kalmazsiniz bence.
ayrıca 36 yaş kuru bir kadın ya da evde kalmış kadın yaşı değil benceOha. Annenizin kardesinden hic geri kalmazsiniz bence.
Bi gunde erkek kardesimin pipisine tekme atmis kaltak. Aklima geldikce nefret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?