Bu kıskançlık bu nefret neden?

Görüşmek zorunda değilsiniz. Enerji sömürücü kötü niyetli insanlardan uzak durmak yapılması gereken en dogru şey.
Kesinlikle öyle ama bu sıradan bir akraba olsa bu söylediğiniz mümkündü ama aileden biri artık ve ben görüşmek istesem de istemesem de sürekli burnumun dibinde çoğu zaman ders çalışıyorum diye odamdan çıkmıyorum o geldiğinde fakat yan odadan bile bağıra bağıra konuşup beni rahatsız etmeyi basarabiliyor

telefondan da engeleyebilirsin.

Böyle insanlara duygusal vampir deniyor. İnsanların enerjilerini alarak mutlu oluyorlar ve resmen bu enerji ile hayata tutunuyorlar. Oldukça tehlikeliler aslına bakarsan çünkü senin yapabileceğin şeylere engel olup hayatının olumsuz yönde gitmesine neden oluyorlar. Hayatımızın her yerinde olabilir bu insanlar ve oldukça fazlalar. Böyle insanlar laftan anlamaz üzgünüm ama bu böyle. Başkasının mutsuzluğu ile mutlu olan bir insanı değiştiremezsin. Sadece uzak durabilirsin. İş hayatında istediğin amacı elde edene kadar sosyal medya hesaplarını kapa. Sınav ve iş bahanesiyle kardeşinden uzaklaş. Çok çalışmam gerekiyor kusura bakmayın de. Kardeşinle kavga ediyorlarsa kardeşin sana anlatmasın. Dinleme. Bana anlatma sizin sorununuz beni ilgilendirmiyor de. Sana ulaşmaya çalışacak buna izin verme. Aynı ortamda fazla kalma hep uygun bir bahanen olsun. Saldırılarına devam edecek çünkü bıkmayacak. Kendine odaklan lütfen. Böyle bir insanla baş etmeye uğraşırsan sürekli kendini kavga ve stres içerisinde bulursun. Sen işini bul sonra ne yapıyorsan yaparsın.
O geldiğinde mesela kulaklık tak klasik müzikle hafif konuları çalış.

Ya kardeşiniz üzülmesin die herşeyi sineye çekip susacaksınız (şuan böyle yapıyorsunuz çünkü belli) yada resti çekip herşeyi açık açık konuşacaksınız.Neler yaptığını onun hangi hareketlerinden rahatsız olduğunuzunu falan.Kardeşinizin eşi bile olsa sizin enerjinizi düşürmeye sınava hazırlanmanıza engel olamaz.Böyle kendini bilmezlerin her yaptıklarına susmayın.Sonra kendilerini bi halt sanıyorlar.Cvplarını verip susturmak lazım

Duygusal vampirlerin eylemlerini normal insanlar geç anlıyor. Çoğu zaman düşünceleri değişmiş oluyor ve beziyorlar hayattan. Çok araştırdım nette yazılar bulabilirsin. Onu kafaya takarsan asla kazanamazsın kardeşin boşanana kadar. Sana yapışan bir sülük gibi düşün beslenmesini engelledikçe daha da saldırganlaşacak. Fiziksel bir şeyler yapsa anlarsın ve hemen engellersin ama bu insanlar çok tehlikeli. Mesela bazı insanların yanında enerjinizin düştüğünü hissettiniz mi hiç? Mutsuzluğa kapılıp karamsarlaştığınızı. İçinizin bunaldığını. Çok iyi arkadaşınızdır ama kafanızda soru işaretleri vardır anlamlandıramadığınız. Neden sizde kötü hislere neden oluyor o insan? Kaçın arkanıza bakmadan.

Annesiz ve babadiz büyüdü demissin

Sonra ailesi mutasipti babasi karisirdi kiyafetlerine

Hangisi gerçek

Canım böylelerine söykenecek tek bi laf var oda dün b.....ktu bugün koktu. Sen hiç canını sıkıp onun seviyesine inme umursama bu ona en büyük ders

Katilmiyorum bu noktada size.
Herkes farkli dusunebilir, illa " esim isterse dikat ederim" demez herkes.
Yengende oyle demeyenlerden demekki.

Seninle durumlarımız tam tersi sana yapılanı görümcem bana yaptı zamanında. Surekli laf sokmalı paylaşımlar, tahrik edici mesajlar falan valla engelledim geçtim. Kim olursa olsun huzurumu bozuyosa çıkarırım hayatımdan. Eşimde ablasıyla hala görüşür konuşur umrumda olmaz bana bulaşmasında ne yaparsa yapsın. Sende engelle canım abinin eşi olması seni huzursuz edebileceği anlamına gelmez. Engelle kes görüşmeyi huzura kavuş.

Hiç dert edilecek bi durum yok.
Sosyal medyada engelle gitsin telefondan mesajlara asla cevap verme bir atar iki atar.
Bayram seyran harici bi araya gelme kardeşinle dışarda ayrı görüş.
O sizin eve gelirse git kütüphane de çalış.
Sen de fazla pasifsin ve fazla takiyorsun.

Bunun bi benzerini biz yasamistik. . kisaca bende anlatiyim canim. Ne kadar tanidik gelecek goreceksin.
Annemin kiz kardesi var, 36yasinda. 3sene once bize geldi. Kendi ailesinin yaninda yasiyordu. Bi geldk pir geldi. Biz ne zaman gidecek diye beklerken resmen iş buldu calismaya basladi ve yerlesti bize. Bu sure icinde seninde yasadigin gibi 1sene falan canim cicim ayi . herseyi sorar bizden akil alir, dertlesir cart curt iste. O bize geldiginde ben yeni evlenmistim. Annemlerde kaliyodum bazen. Sonra bu 1seneden sonra (4kardesiz biz) bizimle ilgili tuhaf seyler anlattigini duyduk. Bize gelip aaaa,ne kadar guzel bi elbise cok yakismis,fizigin harika supersiniz diyip, anneme de bu kizlarin yolu yol degil diyomus. Sonra bu bizim giydigimiz elbiselerden almaya basladi hicde yakismiyodu. 10erkek kardesim,14 kiz kardesim,19ben, 20ablam.yaslarimiz buydu o bize geldiginde. Biz sporcu oldugumuz icin vucudumuz gercekten guzel ve duzgundur.
O ise 36yasina gelmis,evde kalmis,kuru bi kadindi.
Cok fesatti kisaca. Masada yemek yerdik, biz tabaklarimizi bitirirdik, o iki lokma alir şiştim der kalkardi sofradan, 1saat sonra falanda kilo alirsiniz boyle falan derdi. Yillardir boyle beslendik ve gayette iyidir kilomuz. Neyse.
Sonra bi gun ogrendik ki, benim ve eşim hakkinda ailesine agza alinmicak laflar etmis, kardeslerimle ilgili o. bunlar falan demis. Ablam ne zaman watsup resmini degistirse, elbiseli resim atsa ailesini arayip dolduruyomus bizi.
Bi gunde erkek kardesimin pipisine tekme atmis kaltak. Aklima geldikce nefret ediyorum.
Kendi evde kaldi guzel degil, bedenen de hicbirseyi yokk diye bizi hep kiskandi. Ama bu kiskancligini ortmek icin siz cok iyisiniz, disardaki butun kadinlardan guzelsiniz, sizin yerinizdr olsam giyerim elbisemi şöyle bi disari cikarim vs.
Bi gun yine annemi dolduruyo, bu kizlarin bu elbiseleri giyip nereye gidiyo ,kimin yanina gidiyo diye. Sonra bi baktim giymis kisa şortu, asagiya inmis resim cekiyo. Bu arada da ablam elbise giyer, oda arkadaslariyla disari cikarken. Ozel bi durum yok yani. Ben zaten eşimle disari cikarken giyerim elbiseyi. Kiz kardesim hic elbise giymez, kot yada uzun etek. Buna ragmen agza alinmicak laflar ediyodu. Sonra bi gun annemin yaninda bagira bagira siz gidersiniz bu evden ben gitmem dedi serefsiz..
Kardeslerimin odasina yerlesti zorla. Benim esyalarimi karistirirdi. Hicbirimiz yaptiklrinin altinda kalmadik o ayri ama sana dicem sudur. O kadin cok yakin bi tarihte aileni ve kardesini sana dusman edecek. Tecrubelerimi yabana atma.
Annemin kiz kardesi 4kardesi birbirine doldurmaya calisti ama bizim armizdaki bag sandigindan daha guclu oldugu icin ve onu zaten cozdugumuz icin tiye bile almadik bize gelip anlattigi seyleri.
Sana tavsiyem biran once ailenle ve kardesinle konus bu konuyu. Simdi konusmazsan 1sene sonra bi bakmissin ailen senden nefret etmis, seni basit bi kadin olarak gormus ve dislamis.
O kadinin sizin evden cikip kendi evine cikmasi lazim biran once
Annemin kizkardesine gelecek olursak. Annem hepimizi evden kovdu,
Ben kardeslerimin zor gunler yasadigini duyduktan sonra annemde kaldim bi sure evimi birakip. Ama sonuc hepimizi kovdu annem. Simdi babamla kaliyo kardeslerim, ben yenjden evime gectim, simdi annem tek basina yasiyor.
Kiz kardeside ailesine gitti ama bizi yikti oyle gitti.
Hicbirisine hakkimizi helal etmiyoruz. Gorusmuyoruzda.
Ve isin garibi de ne biliyo musun?
Ablami arayip kardeslerimin paraya ihtiyaci varmi diye sormus.*bu kadin sadece 1gun 5+5tl kardeslerime okul harcligi verdigi icin ikinci gun laf arasinda istedigi birsey olmayinca "yarin benden bok harclik alirsiniz" diyen bi kadindir.*
Dikkatli ol derim. Ezdirme kendini. Engeller heryerden yada arkadassan cikar arkadasligindan. Bunlardan ,bu gibi pisliklerden kurtulmak cok zor oluyor.

Aynı benim eltim. Her yerden engelledim, sosyal medya telefon aklınıza gelecek her yerden, sırf kocasından akrabasından ulaşamasın diye kaynımı ve onun akrabalarını da engelledim. Ne oldu şimdi de beni ara servisinden ulaşmaya çalışıyor. En sonunda beddua edeceğim sabır deyip geçiyorum. Eşim artık konuşacak bozacak, kadın psikolojimi bozdu. Anlıyorum seni gerçekten, ne yapsan da insan kurtulamıyor. Allah sabır versin.

Ne kadar iyi demişsiniz kesinlikle duygusal vampir. Ben de biraz araştırayım.

o giyerse ben de giyerim kısmında hak verdim kıza
neden? çünkü abin bence baskı yapıyor o konuda ki o da seni örnek gösteriyor..
+1 Bu mesele senin sahsinla alakali bir durum degil. Sen veya bir baskasi da olsa nisanlisina ablan/kardesin giyiyor ona karismiyorsun da niye bana karisiyorsun diyebilir. Yanlissa acik bir giyim tarzi sadece karisina mi yanlis? Diger konular da bu sekilde ise sen yanlis anlayip buluttan nem kapiyor olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…