Bu kıskançlık bu nefret neden?

Bence bayrams eyran dışında bıraraya gelmeyın bukadar bait bence size begatif enerjı veren ınsanlardan uzak olun nokta

bu tipleri bastırmazsan bir ömür çenelerini dinler durursun.. toplum içinde çok sağlam bir şekilde göm bir kere, bir daha adını anarken selavat getirsin, ortada tek bir sorun kalmaz..

O kadin icin konustum sadece. Gorseniz veya tanisaniz karakter ve kisiligi bu tabirlere cuk oturuyo. Sizleri tenzih ederim.
ben daha 36 değilim de
anladım ama evi dağıttığına göre epey sizi mutsuz etmiş
annene de yazık yahu kadın resmen herkesi reddedip için kapanmış
zor işler..

ben daha 36 değilim de
anladım ama evi dağıttığına göre epey sizi mutsuz etmiş
annene de yazık yahu kadın resmen herkesi reddedip için kapanmış
zor işler..
Hayatimdaki hicbir insandan bu kadar nefret etmedim ben. Okullarin devam ettigi bi surecte kardeslerimi evden kovdu. Suan kardeslerimin psikolojisi yerle yeksan. Kina yaksinlar artik aileyi dagittik diye.
Anneme gelince. Biz hep aldik karsimiza konustuk, anne bak boyle boyle konusuyo,kardeslerime siddet uyguluyo, kendi ailesine kendi yaptiklari gorunmesin diyr bizi kotuluyor gonder sunu diye ama yoooookkkkk. Gondermedi.
Simdi tek basina. Evden kovarken kiz kardesime tokat atmis, defolup gidin diye. Bu yapilir mi14yasinda bi genc kiza.

Senin ağzın çok bozuk ya .yorumların çok saldırgan .kişiliğinde böyle heralde .sürekli çevreyle bir disişme hali .yazık sana .hayat zor olmalı senin için .ayruca bir kaç yorumuna denk geldim feci kıskanç ve fesatsın.

Galiba sen de o bahsedilen teyzesin! Bu ne şiddet ne celal??

İnanin insanlarin ne dusundugu umrumda bile degil. Kiskanc bi kadinim, Kocami kiskanmam kadar normal birsey olamaz. Ki bu zaten kimseyide ilgilendirmez. Fesat misim, neye gore kime gore. ? Siz fesat olmayin arkadasim, 36yasinda evde kalmis kiz kurusu lafina takilmana sasridim, sizlere yazmadim halbuki. Hayatimda bi tek o kadina kullandim kelimeyi. Hayatimda ilk defa bu kadar nefret ettim bi insandan. Agzimi bozarim bozmam, yasadiklarimizi bilmeden yargilayan elleriniz dert gormesin.. Kismseye kendimi kanitlicak degilim cok rahatsiz olduysaniz soyleyin muneye bu kiz fesat diye engellesin bari. Allah'im ya. İki kelimede fesat ilan edildim.

Valla ne 36 yaşındayım nede kuruyum da .bu patates her konunun içine bir güzel ediyor.
Neden tanışayım anlamadım? O kişiyle tanış, umrum musun sandın? :)) bye.
Haha korktu hatun .
Kim olduğunu merak ettin ya o bakımdan dedim.!!umrunum ki yorumuma saldırdın.gel gör kuru muyum yaş mıyım
Patatatesim sinirlenme yoksa küfür yerim bende .

Arkadasim bu sitede tek bisiyle bile munakasam olmamis bu gune kadar, beni simdi kufurbaz ilan etme cabana hayran kaldim. Rahat ol kufur etmicem.
Aslinda kufur etmeyide sevmem ama konu cok derin, elimden kacmis. Af olsun dedim ama masallah yasindan midir nedir pek bi savundun o kadini. Benim icin fesat diyen bi kadinla alıntı bile yapamam. Hadi al voltani, muhattap olma ,alintida yapma.

Küfür yazan sensin .her yorumun küfürlü saldırgan problemli .dikkatimi çekti sadece .
Benim savunucak bir şeyim yok .kişisel birsey değil savunduğum .benim hayatımı nerden biliyorsun sen ?
Fesatlan ne diyeyim .hayat sana zor .
Hayır ben anlanıyorum bu ağzına geleni sayıyor banlanmıyor ben bunun gibi kere haddini bildirince ban alıyorum ya.

Konuyu linç ediyorum evet. Napsakki.
Bak simdi ya
Ya bi git laf olsun diye konusan insan iticiligi.
Kufurlerim icin af olsun dedik, hala sakız gibi uzatiyosun.
Mune bu konuya yorum yaptim, iki adet kufur 1adet de hafif kufur etmisim. Yazarken inan fark etmedim bile. Duzeltemiyorum da o kelimeleri. Sende gor, af olsun yazdiklarima.
Yinede az bile dedim o kadin icin.
Duzeltebiliyo musun o yorumu?

Katilmiyorum bu noktada size.
Herkes farkli dusunebilir, illa " esim isterse dikat ederim" demez herkes.
Yengende oyle demeyenlerden demekki.
Evlenmeden her dediğine boyun eğiyordu ama o neden evlendikten sonra değişmeye başladı ben onun düşüncesine kızmıyorum duruma göre strateji kullanmaya çalışmasına kiziyorum

Kimin haddini bildiriyosun sen? Akilli ol, olmayacaksan da cik git bu konudan. Seni ilgilendiren bi konu yoksada susacaksin. Takip etme arkadasim, dikkatinide cek ustumden. Rahatsiz oluyosan konusmazsin. Cok rahatsiz oluyosan yoneticiler var. Yaz mesajini anlat derdini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…