- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 29
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Sizce neden ki su kolu kırık halimle bunaldim gece geceBence kaynana tehlikeli
Aynen oldugu gibi dicem kadina okumus mesaji gormus diyede kadinda kimseye o kuzene kiza bile deme aramizda kalsin demistiVay be sevgilin ne güzel arkanda duruyor.olmuş bikere etliye sütlüye karışma çekil köşene.anneside sorarsa ben demedim telimden okumuş dersin bişey olmaz
Sebep kizi kendi oz kardesimden farksiz tutmazdim abla kardes gibiydik herzaman iyiydi aramiz asla beklemezdim zoruma gitti neden dedin diye sormak istedimVelev ki 16 yaşındaki bir çocuk bunu dedi , kvalide adayınız niçin bunu size söyledi .
Hadi kvalideyi geçtim siz niye kendinizi bir çocuğun lafıyla bir tuttunuz ki ?
Kizi oz kardesimden farksiz gormezdim iyiydi beklemezdim zoruma gittigi icin soema geregi duymustumKıza gidip nasıl söylediniz cidden anlamıyorum.kayınvalide adayının yaptığı hoş değil ama sizin yaptığınız hareket cok sacma olmuş
Bende anlamadim ilk siz gibi dusundum acaba kendi dusundugunu kizin agzindan dedimi diye onu diyen teyzesiydi hepsi bana cok iyi davraniyo aslinda ama anlam veremiyorumKaynanan içinden geçeni kız demiş gibi söylemiş sana, bunların ailede birisi de dobişko mu ne diyordu sana. Aile seni istemiyor bence; ama sen bilirsin.
Sizce neden ki su kolu kırık halimle bunaldim gece gece
Kadin bana ilk dediginde yuz yuzeydik ben tehlikeli biri olsam arkadan derdim burada sendd vardin yuzune demezdim kimsenin dedim kiz ufak oz kardesim gibi sever gorurdum zoruma gitti dedigi sorma geregi duydum sevgilim kismina gelince gorur veya gormez o an cok kirildigim icin gormesini takmadim gorsede o kizin ustune bu kadar gidecegini tahmin etmedimSaçma yere ortalığı karıştırmışsınız. Kayınvalide adayınız muhtemelen kendi fikirlerini döküp ağzınızı aradı o kızı kullanarak. Bari yüzyüze sorsaydınız. Sevgilinizin göreceğini bile bile yapmak bu biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?