- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Halletsinde kadin aradiginda telefonlarina bakmicammi
Yalan borcummu var size ben solak degilim sol kolum kirildi sag elimi kullaniyorumHe birde geçmiş olsun maşallah tek kolla çok hızlı yazıyorsun :)
Yo ne rahatsız olucam peki çıkayım çünkü babanızın mali kkYalan borcummu var size ben solak degilim sol kolum kirildi sag elimi kullaniyoruminanmayip rahatsiz oluyorsan konumdan sayfamdan cik lutfen..
Cok tesekkur ederim kiza sormucaktim aslinda ama zoruma gitti sorma geregi duydum boyle olsun istemezdim sevgiliminde kuzenind boyle konusacagini hic dusunmedim o yuzden kiza rahat bi sekilde sordum olay buyumez kiza bu cumleleri sarfetmez sandim kizla tatliya bagladimda benimki kiza dusman kesildi suan tek kafama taktigim kadin beni yarin aricak kimseye deme dedim niye dedin dicekHiç sesini çıkarma ne güzel sevgilin arkanda sen sessizliğini bozmak ki her zaman arkanda dursun sen sesini çıkartırsan o sessiz kalır sen ezilirsin bırak o seni ezdirmesin ....kayınvalide adayın seni yollamış tatlım 16 yaşındaki kızın söylediğine inanıp sana söylememeliydi ..senin çok şey isteyip istemen konusunda seni denemiş sen her iki tarafa karşı dikkatli ol mesafeli ol tecrübe li biri olarak söylüyorum ..
Sizin bi aciniz var belli bos yere saldirmazsiniz yoksa cozemedim sizi cozmekte istemem ben o konuma aciklik getirdim sebebini acikladim ve munedan rica ettim konumu kapattim ve simdi ssni ilgilendiren tarafı ?Yo ne rahatsız olucam peki çıkayım çünkü babanızın mali kk
Dikkat kızlar istedi cevapları vermezseniz cevap vermez konuda kapanır gider kolay gelsin sizeinsanları salak yerine koyanları sevmiyorum
Evet acım var kocam benle ilgilenmiyorSizin bi aciniz var belli bos yere saldirmazsiniz yoksa cozemedim sizi cozmekte istemem ben o konuma aciklik getirdim sebebini acikladim ve munedan rica ettim konumu kapattim ve simdi ssni ilgilendiren tarafı ?
Benim amacim catma degildi kuzeni cidden demisse bile bana desin isterdim genede allah yukarida o kiza kotu olmazdim kadinda acik sozlu dobra biri aslinda pat pat lafini diyen biri kendi dusuncesiyse eger benim yuzume dahi soylerdi aslindaKaynana bence kendi ailesinden biri öyle birsey dese bile saklardi bence sizin hakkinizda ki fikirlerini alttan alttan kuzenle birlikte öne sürüyor gibi gibi.Hislerim bana kaynanayla ilgili sinyaller veriyor ama gidip çatma hemen bi baska attacrasyonu bekle ...
Nasil davranayim.ne diyeyimki bi yandan hakkimi savunmam iyi diyorum diger yandan utaniyorum niye sordum sormasaydim diyeBak tabiki ama sana hesap sormasına izin verme
Ben kizla tatli tatli konusup tatliya bagladimda benimki kiza dusman kizda abi kim dedi ben demedim diyo kimin dedigini ogrenme pesinde nasil toparlanacak durum bu kadin yarin aradiginda deme dedim niye dedin dediginde ben ne diyecegimÖyle der, ne diyecek "Git kızla yüzleş" diyecek hali yok, çünkü öyle bir şey yok. Kız öyle bir şey dese bile madem "sizi çok seviyor" sustursaymış, "Gelinim hakkında öyle konuşma" diye. Cidden sizi önemseyen insan size laf taşımadan susturmayı bilirdi. Bence ya sizi kötü gelin gibi, kavgacı gibi göstermeye çalışıyor ya da arkadaşların dediği gibi maddi bir talepte bulunmayın diye 16 yaşındaki kızın ağzından senaryo yazıyor. Bence kızcağızın bir suçu yok. "Canım kusura bakma ben yanlış anlamışım, seni kırmak istemezdim" diye konuşun bence.
Dimi haklisin of of nasil duzelticem ne yapayimBu tarz ilişkilerde politik olmak lazım.şuan sizin çok başınız agrıycak
Sonuçta kötü izlenim verdiysem ögrenmek istedim bu benim hakkim yüzüme gülüp arkamdan konusulmasini hazmedemedim herkes kartlarini açik oynasin sonucta aile olcaksak kim iyiliğimi kim kötülüğümü istiyor öğrenmem gerekti deyin sonuçta hakkini savunmamak hiç kimsenin içine sinmez.Dimi haklisin of of nasil duzelticem ne yapayim
Ben kizla tatli tatli konusup tatliya bagladimda benimki kiza dusman kizda abi kim dedi ben demedim diyo kimin dedigini ogrenme pesinde nasil toparlanacak durum bu kadin yarin aradiginda deme dedim niye dedin dediginde ben ne diyecegim
Bu durumda kim oluyo yani benmi anlamadimLaf tasiyan kisi herzaman daha tehlikelidir.
Sizin bi aciniz var belli bos yere saldirmazsiniz yoksa cozemedim sizi cozmekte istemem ben o konuma aciklik getirdim sebebini acikladim ve munedan rica ettim konumu kapattim ve simdi ssni ilgilendiren tarafı ?
Evet aynen boyle diyecegim icimden gecen bunlar ki dogrularda boyle tesekkur ederimSonuçta kötü izlenim verdiysem ögrenmek istedim bu benim hakkim yüzüme gülüp arkamdan konusulmasini hazmedemedim herkes kartlarini açik oynasin sonucta aile olcaksak kim iyiliğimi kim kötülüğümü istiyor öğrenmem gerekti deyin sonuçta hakkini savunmamak hiç kimsenin içine sinmez.
Icten ice boyle dusunuyorum sonra bi bakiyorum sicak iyi davraniyo anlam veremiyorumKayınvalidene mesafe koyman şart, çok tehlikeli bir kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?