Bu kız tehlikeli ?

Yalan borcummu var size ben solak degilim sol kolum kirildi sag elimi kullaniyorum inanmayip rahatsiz oluyorsan konumdan sayfamdan cik lutfen..
Yo ne rahatsız olucam peki çıkayım çünkü babanızın mali kk
Dikkat kızlar istediği cevapları vermezseniz cevap vermez konuda kapanır gider kolay gelsin size insanları salak yerine koyanları sevmiyorum

Cok tesekkur ederim kiza sormucaktim aslinda ama zoruma gitti sorma geregi duydum boyle olsun istemezdim sevgiliminde kuzenind boyle konusacagini hic dusunmedim o yuzden kiza rahat bi sekilde sordum olay buyumez kiza bu cumleleri sarfetmez sandim kizla tatliya bagladimda benimki kiza dusman kesildi suan tek kafama taktigim kadin beni yarin aricak kimseye deme dedim niye dedin dicek

Yo ne rahatsız olucam peki çıkayım çünkü babanızın mali kk
Dikkat kızlar istedi cevapları vermezseniz cevap vermez konuda kapanır gider kolay gelsin size insanları salak yerine koyanları sevmiyorum
Sizin bi aciniz var belli bos yere saldirmazsiniz yoksa cozemedim sizi cozmekte istemem ben o konuma aciklik getirdim sebebini acikladim ve munedan rica ettim konumu kapattim ve simdi ssni ilgilendiren tarafı ?

Benim amacim catma degildi kuzeni cidden demisse bile bana desin isterdim genede allah yukarida o kiza kotu olmazdim kadinda acik sozlu dobra biri aslinda pat pat lafini diyen biri kendi dusuncesiyse eger benim yuzume dahi soylerdi aslinda

Ben kizla tatli tatli konusup tatliya bagladimda benimki kiza dusman kizda abi kim dedi ben demedim diyo kimin dedigini ogrenme pesinde nasil toparlanacak durum bu kadin yarin aradiginda deme dedim niye dedin dediginde ben ne diyecegim

Dimi haklisin of of nasil duzelticem ne yapayim
Sonuçta kötü izlenim verdiysem ögrenmek istedim bu benim hakkim yüzüme gülüp arkamdan konusulmasini hazmedemedim herkes kartlarini açik oynasin sonucta aile olcaksak kim iyiliğimi kim kötülüğümü istiyor öğrenmem gerekti deyin sonuçta hakkini savunmamak hiç kimsenin içine sinmez.

16 yasındaki cocugun dedıgını ne dıye kaale aldınız anlamadım demiş dememiş bilemiycem hiç mesaj atmaya gerek yoktu bence..

Ben kizla tatli tatli konusup tatliya bagladimda benimki kiza dusman kizda abi kim dedi ben demedim diyo kimin dedigini ogrenme pesinde nasil toparlanacak durum bu kadin yarin aradiginda deme dedim niye dedin dediginde ben ne diyecegim

Sevgilinize kuzeninin öyle laflar taşıdığına inanmadığınızı söylersiniz ya da "Ben yanlış anlamışım" falan dersiniz, isteseniz ikna edebileceğinizi düşünüyorum. Kayınvalideniz de öyle bir şey derse "Ağzımdan kaçtı istemsiz sonra toparladım aramızda sorun yok." der geçersiniz ama bana kalırsa kayınvalideye pek güvenmeyin, gazlarsa falan gazına gelmeyin.

Sizin bi aciniz var belli bos yere saldirmazsiniz yoksa cozemedim sizi cozmekte istemem ben o konuma aciklik getirdim sebebini acikladim ve munedan rica ettim konumu kapattim ve simdi ssni ilgilendiren tarafı ?

Yoo insanlar size bir sürü tavsiyede bulundu o konuda ama siz sevgilinizi uğurlamaya gidip gitmeyeceğinizi bile söylemediniz. Birkaç gün etiketleyip cevap bekleyenler olmuştu hatta.

Evet aynen boyle diyecegim icimden gecen bunlar ki dogrularda boyle tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…