Bu kız tehlikeli ?

Bende anlamadim ilk siz gibi dusundum acaba kendi dusundugunu kizin agzindan dedimi diye onu diyen teyzesiydi hepsi bana cok iyi davraniyo aslinda ama anlam veremiyorum
Sevgilin baskın bir karakter mi? Ailesi laf geçiremiyorsa sana mecburen iyi davranıyorlardır; ama bence sizle ilgili iyi düşünceleri yok. Sanırım sizin bir şekilde ayrılmanızı bekliyorlar, içlerinden geçen düşünceleri de bu şekilde dile getiriyorlar.

Gece gece su kolu kirik halimle su dertlerle ugrasiyorum kafama takiyorum dedi veya demedi gunahi boynuna artik kadininda gunahini almak istemiyorum kizinda kadin kimseye deme aramizda kalsin dedi bende tutamadim kendimi kiza sordum kucuk kiz kardesim gibi seviyodum cunku simdi icim icimi yiyo demesemiydim diye

Öyle der, ne diyecek "Git kızla yüzleş" diyecek hali yok, çünkü öyle bir şey yok. Kız öyle bir şey dese bile madem "sizi çok seviyor" sustursaymış, "Gelinim hakkında öyle konuşma" diye. Cidden sizi önemseyen insan size laf taşımadan susturmayı bilirdi. Bence ya sizi kötü gelin gibi, kavgacı gibi göstermeye çalışıyor ya da arkadaşların dediği gibi maddi bir talepte bulunmayın diye 16 yaşındaki kızın ağzından senaryo yazıyor. Bence kızcağızın bir suçu yok. "Canım kusura bakma ben yanlış anlamışım, seni kırmak istemezdim" diye konuşun bence.

Samimi olmak iyi olalim istedim ben bir sey yapmadim hicbir zaman ama bu olaylar dondu benimde sormak kimseye deme dedi ama en dogal hakkim degilmi severdim kizi beklemezdim asla ondan bi yandan kendims kiziyorum kadini dinleyip sussamiydim acaba diye sevgilimle hayirlisi olur insallah tesekkur ederim bu arada

Evet fazlasiyla baskin bi karakter annesi dahi oglundan biraz cekinir o yuzden haberi olmasin bilmesin istedi galiba bana hep iyi davrandilar zaten ailemle yillardir arkadas tanislar ben sevgilimle hep tartistigimda annesi bizi baristirmaya calisirdi

Kadın bir de "kimseye söyleme" diye tembihlemiş, e foyası çıkacak ortaya
Yaman kadınmış hehee
Kızda kimin dedigini ogrenicem kim dedi beni bu duruma soktu aglattilar diyo benimkide kuzenine dusman oldu ee bende benimkine kuzeninin sucu yok annen kafasinda kurduda diyemem kuzenine dusman olarak kaldi simdi

Kayınvalide adayın içinden geçirdiklerini küçücük kızın ağzıyla sana söylemiş sen de saf saf kıza hesap sormuşsun.
Olan kıza olmuş yazık la kimin kızıysa
Dayisinin kizi kendisi ee nasil duzelir bu durum benimki kuzenine dusman oldu kizda kim dedi ogrencem diyo benimkinede annen dedi kizin agzindan soylemis gibi yaptida diyemem

Çünkü kendi düşüncesini küçük kızın üstünden size iletmiş
Ee peki oyle yapti kuzeni kim dedi ogrencem diyo benimkine abi kim dedi diye baski kuruyo benimkide kuzenine dusman oldu adeta annen dusundugunu kizin agzindan diyoda diyemiyorum nasil duzelir bu durum kadin beni yadin aricak ben sana kimseye deme dedim niye dedin dicek ben ne dicem sastim kaldim

Bence dememis de velev ki dedi ne olacak kucucuk kiz cok buyutmussunuz.
Buyutme degil aslinda cok sevdigim icin sormak istedim zaten kiza ablacim dedin veya demedin sorun yok dedim kiz abim bana inanmiyo diye yanip yakiniyo benimkine kucucuk kiz bosver sorun yok benim icin diyorum benimkide sessiz kalip susmucaksin diye kiza demedigi kalmadi

Bence sen hiç bişeye cvp verme sevgilin halletsin

Hiç sesini çıkarma ne güzel sevgilin arkanda sen sessizliğini bozmak ki her zaman arkanda dursun sen sesini çıkartırsan o sessiz kalır sen ezilirsin bırak o seni ezdirmesin ....kayınvalide adayın seni yollamış tatlım 16 yaşındaki kızın söylediğine inanıp sana söylememeliydi ..senin çok şey isteyip istemen konusunda seni denemiş sen her iki tarafa karşı dikkatli ol mesafeli ol tecrübe li biri olarak söylüyorum ..

Kaynana bence kendi ailesinden biri öyle birsey dese bile saklardi bence sizin hakkinizda ki fikirlerini alttan alttan kuzenle birlikte öne sürüyor gibi gibi.Hislerim bana kaynanayla ilgili sinyaller veriyor ama gidip çatma hemen bi baska attacrasyonu bekle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…