- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Düğün salon muhabbetini açtığı için kıza bilenmiş olabilir, sizi gelini olarak görmeyi istemiyor olabilir, kuzenle senin aran iyi olursa kv hakkında size olumsuz durumları anlatacağını düşünmüş olabilir. Sıkı sıkıya oğluma söyleme kimseye söyleme diye tembihleyip size anlattığına göre kuzenle aranızın açılmasını istiyor olabilir, yada kendi düşüncesini direk kuzen söyledi diye söylemiş olabilir.Peki bu kadin ne niyetle dusunceyle laf tasiyor ? Seni kendime yakin gordugum icin soyluyorum sana demisti kuzenin dedigini yani
Böyle boş şeylerle uğraşmak tarzım değildir. iyi gecelerKisi kendinden bilir isi cumlesi size cuk diye oturdu tesekkurler iyi geceler sizeee
Ben sevgilimin gorcegini evet dusundum ama kiz kiza muhabbete karismaz mudahale olmaz sandim ilk defa oda boyle bi tepki verdi kuzenine saldiris moduna gecmesini bende istemezdim
Nasil yani bana kimden duydun diye sordu annen dedi dedim bende bunumu sormak istemistinizPeki sevgiliniz bu lafı asıl söyleyenin annesi olduğunu biliyor mu şu an?
Nasil yani bana kimden duydun diye sordu annen dedi dedim bende bunumu sormak istemistiniz
kv de de dumur olmuştur aslında iyi olmuş onun adınaKucuk veya buyuk kim olursa olsun sormak.hakkim degilmiydi sus pus oturamadim ne yaptim ne tehlikeliligimi gordu bu kiz diye dusunup dusunup durdum
Kendimi tutamadim demicektim en basta baskasiyla ilgili bir sey denilse anlatilsa kisi veya kendisiyle ilgili dese susarim hatta zaman gectikce unuturum bile ama kuzeni cok sevdigimden sormadan duramadim
Benzer durumlar benim başımdan geçti kaynanam diyemedigi şeyleri baskadinin ağzıyla derdi teyze şunu dedi amca şunu dedi sana gibi bence kaynana dikkat et o kuzenin kullanarak kendi düşüncelerini söylemiş olabilir birsey derse sus sevgilini seviyorsan köprüyü geçene kadar
Kiz dedi veya kadin icin hangisi dogru soyluyo belli degil acikcasi pek umrumdada degil,olan oldu sonucta ben durmadan kadina da gitmek zorunda degilimde kadin durmadan ogluna ben icin bizi hic aramiyo gelmiyo biz bi kotulukmu yaptik nettik de bizi hic aramiyo gelmiyo diyip diyip duruyo sıktı iyice bu durum.Ergenusu bosver kvye dikkat et :))
Kiz dedi veya kadin icin hangisi dogru soyluyo belli degil acikcasi pek umrumdada degil,olan oldu sonucta ben durmadan kadina da gitmek zorunda degilimde kadin durmadan ogluna ben icin bizi hic aramiyo gelmiyo biz bi kotulukmu yaptik nettik de bizi hic aramiyo gelmiyo diyip diyip duruyo sıktı iyice bu durum.
Bazen sevgilimede bir sey soylerken kadin yuzunden cekinir oldum,askerdeki insana her sey söylenmez diyip duruyo bana kafinin yaninada eve gidesim icimdende hic gelmiyorAnlayışsız insanin hali de baska oluyor iste. Gitsen birseyler soyleyip canını sıkar gitmesen laf eder. Sen mesafeni koy yeter. Nişanlina da gerektigi kadar anlatacaksin tabiki seni ona kötülediklerinde. Cok sıkma canini alisir o da zamanla. Nisanlin yanında olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?