- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 29
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Icime oturdu tehlikeli lafi haksizmiyim hicbirine saygida kusur etmedim geri cevap vermedim ters birseyim olmadi hep sicak iyi niyetle yaklastim tehlikeli lafi hayal kirikligina ugratti .Hepiniz bi tuhafsınız yahu, ama şunu anladım kimse sır tutamıyor
Kucuk veya buyuk kim olursa olsun sormak.hakkim degilmiydi sus pus oturamadim ne yaptim ne tehlikeliligimi gordu bu kiz diye dusunup dusunup durdumkv laf taşımış hiç gerek yok
siz de küçük çocukla ne diye muhattap olursunuz bu daha ilginç
evlenin bu adamla :) maşallah
Bende sevgilimin olaya mudahale olmasini istemezdim ama kim olursa olsun ileride esim olacak insana kimse bir sey diyemez dedi agir konustukaynanan rüya mı görüyor da gerçek sanıyor . tehlikeli kadın gerçekten. 16 yaşındaki kızın lafı olsa diyelim bu (tehlikeli)
bunu kayda değer bulup sana söylemesi yanlış. 16 yaşındaki kızın da moralini böyle bozmasaydı keşke sevgiliniz
Kendimi tutamadim demicektim en basta baskasiyla ilgili bir sey denilse anlatilsa kisi veya kendisiyle ilgili dese susarim hatta zaman gectikce unuturum bile ama kuzeni cok sevdigimden sormadan duramadimSize söyleme denen birşeyi niye gidip söylüyorsunuz ki?
16 Yaşındaki kuzen, sevgilinin kayınvalidesi ( 16 yasındakı kızı oğlunun sevgilisine şikayet eden , o sana bunu dedi biliyo musuuuunn tarzında ) E bide askerde sevgili var ordan ahkam kesen. Ve asıl sorun ne biliyo musun ? Söylenip söylenmediği bile belli değil bu lafın. Sevgiline şikayet edip ortalığı bu derece kızıstırana kadar kıza mesaj atıp , ablacım bi problem mı oldu bugun sanırım bu tür bi laf soylenmıs dıyip olayın ne kadar gercek olduğunu arastırabilirdin. O onu dedi de bu bunu dedi bık bık. hepiniz gayette cocuk gibi davranmışssınız. Hadi kuzen çocukta !Ayy evet birde sen geldin ekip tam oldu
Kadin bana cok iyi davraniyor o an ne oluyo ne bitiyo anlamiyorum ama eve gelip dusundugumde acaba sunu bunu derken bana ne demek istedi diye dusunup size soruyorum .Bi bana mı saçma geldi sevgilinin 16 yaşındaki kıza hesap sorması? Açıkçası biraz ergence. Yasin kaç bilmiyorum ama önemli olan sen ve erkek arkadaşın bence. 16 yaşındaki kız ne dedi ne demedi sallama. Kaldı ki ağzından duymadikca başkalarının gazıyla kimseye hesap da sorma. Sonuçta yanlış hatirlamiyosam kayinvaliden biraz sorunlu bir tipti.
Canim benim bak ben evime geldim kiza sordum mesaj attim kiz hayir demedim ben senin icin oyle birsey asla demem tarzi konustu bana ben uzatmadim dedi veya demedi cocuktur diye gectim ve sevgilimle birbirimizin dogal olarak sosyal medya hesap sifrelerini biliyoruz okumus ben onun gorse bile kuzenins bu sekilde esip gurlucegini asla tahmin etmedim 3 senedir ilk defa boyle bi durum oldu onun akrabasiyla ilgili esip gurledi ben bilerek bu duruma sokmadim kimseyi.16 Yaşındaki kuzen, sevgilinin kayınvalidesi ( 16 yasındakı kızı oğlunun sevgilisine şikayet eden , o sana bunu dedi biliyo musuuuunn tarzında ) E bide askerde sevgili var ordan ahkam kesen. Ve asıl sorun ne biliyo musun ? Söylenip söylenmediği bile belli değil bu lafın. Sevgiline şikayet edip ortalığı bu derece kızıstırana kadar kıza mesaj atıp , ablacım bi problem mı oldu bugun sanırım bu tür bi laf soylenmıs dıyip olayın ne kadar gercek olduğunu arastırabilirdin. O onu dedi de bu bunu dedi bık bık. hepiniz gayette cocuk gibi davranmışssınız. Hadi kuzen çocukta !
Ne yanindan ayrilmamasi ? Ben bu kadinin kapisindami yatip kalkiyorum saniyosunuz ? Veya catkapi evine gidip cikmiyomuyum ? Benimde kendi ailem var onlarlayim simdiden onla 7 24 vakit gecirecek degilim istememde kadin kendisi cagrirsa bazen kibarca reddedip bazen kiramayip gidiyorum su zamana kadarda asla cagrilmadan gitmedim ben durduk yere pat diye soyle boyle dugun isterim mi dedim orda toplanilsa 2 cift laf ettim su salonu begenmiyorum x salon daha hos ve guzel demisimdir .Profilin dogruysa daha 20 yasindasin ve lise mezunusun.
Universite okumak gibi bir hayalin yok mu?
Nisanli zannetmistim seni degilmissinde.
Daha ortada fol yok yumurta yokken sevgilin askerdeyken annesinin (Dikkat ettiysen kayinvaliden demiyorum cunku evli degilsin evleneceginde kesin degil) yanina gidip ben soyle dugun istiyorum soyle salon istiyorum demen cok yanlis.
Buyuk ihtimal erkek arkadasinin annesi kizi tembihledi sor diye sende oltaya geldin anlattin dusuncelerini ogrendi ve sonra sana ayar vermek icin kendi icinden geceni kuzenin demis gibi sana soyledi.
Yani sana unut o dugunu salonu demek istiyor.
Daha 20 yasinda boyle kayinvalidem diye dibinden ayrilmazsan seni boyle tongaya getirirler.
Hı pardon. Ben orayı kaçırmısım. Ne diyeyim, arayı yumuşatmaya çalış o zaman.Canim benim bak ben evime geldim kiza sordum mesaj attim kiz hayir demedim ben senin icin oyle birsey asla demem tarzi konustu bana ben uzatmadim dedi veya demedi cocuktur diye gectim ve sevgilimle birbirimizin dogal olarak sosyal medya hesap sifrelerini biliyoruz okumus ben onun gorse bile kuzenins bu sekilde esip gurlucegini asla tahmin etmedim 3 senedir ilk defa boyle bi durum oldu onun akrabasiyla ilgili esip gurledi ben bilerek bu duruma sokmadim kimseyi.
Ne govde gosterisi ? Kizin sacindanmi surukledim siz neyin muammelesini yapiyosunuz bana ? Ben alt tarafi kiza mesaj attim sordum hayir dedi ama soyle boyle denildi bile demedim konuyu kapattim sevgilim kuzenine hedef aldi sevgilimede aferin supersin diye gaz vermedim ki ona da kizdim biz kiz kiza aramizda hallederdik sen karismasaydin dedim olayi sacma sapan yerlere tasimayin .Ben o kizin annesi olsam gelir senin saci başi yolardim.
Sevgilininde mesaj yazan parmaklarini citir citir kirardim.
Ne hakla kiza yüklendiyseniz...?
Gücünüz ona yetdi galiba.
Bundan sonra gövde gösterisini KV'ye yapin bence
Sen yazdiklarimi eksik okumussun izne geldi 15 gun kaldi bazi gunleri arkadaslariyla vakit gecirmekten benim yanima gec saatlerde geldi gitmeden son gunu aksam 10 da geldi gec bi saatte yani ben o saatte kadar onlarin evinde bekledim.
1 subat olmasi lazim o gun gitti o gittiginden beri ben ailesigilin yanina hic gitmedim. Bi tek dun gittim simdi anlamissindir umarim.
Daha basini okur okumaz kayinvalidenin uydurmasi oldugunu anladim. Anladim ama amaci ne onu anlayamadim.sevgilim askerde,en son izne gelmisti o geldigi gunden beri annesigille hic gorusememistim kolum kırıldı cunku bugunde kendimi iyi hissettim oturmaya gittim sevgilimin kuzeni ordaydi (16 yasında kız) muhabbet ediyoduk gecmis olsun vs vs kuzeni sonra abla dugunu nasıl istersin hangi salonu begeniyosun gibi sorular sordu bende cevap verdim sevgilimin anneside yanimizda duyuyo tabi sonra bi ara lavaboya gittim geldim kuzeni kalkti kaldık bas basa kaynana adayimla dediki o kuzen icin senin icin tehlikeli ileride hala sunu isterim bunu isterim hep der size demis. Bende dedim ben tehlikeli biri olsam arkanizdan konusurdum burda sen yanimizdayken konustum dedim yakistiramadima ona dedim oda sen kimseye soyleme aramizda kalsin dedi ozellikle oglu icin ona soyleme dedi.
Bende o kiza kuzenine mesaj attim ne tehlikeli durumumu gordun hayirdir dedim kizda abla ne oldu ben oyle bir sey demedim dedi sevgilimde sifremi bildigi icin okumus gormus mesajlari kuzenine bi ton seyler yazmis neler neler hemde sen benim sevdigime nasil tehlikeli dersin yaziklar olsun sana madem tehlikeliyse tehlikeli sevgilimle muhattap olma uzak dur anlicaginiz baya kizin uzerine gitmis,kizda evde aglamis benimkine abi demedim yok oyle bisey demis kim dediyse karsima cikartin kim o kisi demedim demelere devam etmis bende sevgilime dedi veya demedi kapansin konu kucuk kiz agliyo bosver dedim,benimkide bana bagirmasinmi sessiz kalma sessiz kaldigin icin oluyo boyle sana biri ters konusur bir sey derse direk bana havale et yonlendir dedi annen beni uyarmisti bilmeni istemiyodu kadin bana kirildiginda kizdiginda ben ne dicem dedim kizamaz bir sey diyemez eger sen demeseydin ben sonradan duysam daha kotu olurdu dedi.
Arkadaslar ben ne yapiyim sizce kuzeni demis olabilirmi sevgilimde delirdi küplere bindi, annesi bana kimseye deme dedim niye dedin vs sordugunda ne yapacagim ben ? Cok kafama taktım ne bileyim..
NOT:
Arkadaslar onceki konum icin simdiden burda ozur diliyorum cevap atıp yazamadim bi kaza gecirdim kolum kırıldı alcıda suan bi kolla elle zar zor yazmama ragmen buna deger goruyorum cunku olayı yasiyan anlayamaz ama disaridaki insanlar daha net gorur yorumlar ve ben kabul ediyorum safım herkesi iyi niyetli sanıp cok kolayca guvenebiliyorum sizden ablalarimdan akranlarımdan yorumlar bekliyorum.
Ben nasil ikinci oluyorum kizin yasi 16 dedim diye mi ufacik kiz masum olmus oldu simdi yasini demesem belkide cogunuz kiz icin neler yazacakti ki tehlikeli lafi ne demek mafya babasimiyim ben ? Sormanin neresi kotu ?
16 yasindaki kizi oz kardesimden farksiz tutmadim onun hakkimdan " x kisi cok tehlikeli neler neler ister yaptirir size vs vs " demis olmasi zoruma gitti ve ona sormakta bunu en dogal hakkim diye dusunmekteyim
Senin okul soruna cevap gelmedi tabiiProfilin dogruysa daha 20 yasindasin ve lise mezunusun.
Universite okumak gibi bir hayalin yok mu?
Nisanli zannetmistim seni degilmissinde.
Daha ortada fol yok yumurta yokken sevgilin askerdeyken annesinin (Dikkat ettiysen kayinvaliden demiyorum cunku evli degilsin evleneceginde kesin degil) yanina gidip ben soyle dugun istiyorum soyle salon istiyorum demen cok yanlis.
Buyuk ihtimal erkek arkadasinin annesi kizi tembihledi sor diye sende oltaya geldin anlattin dusuncelerini ogrendi ve sonra sana ayar vermek icin kendi icinden geceni kuzenin demis gibi sana soyledi.
Yani sana unut o dugunu salonu demek istiyor.
Daha 20 yasinda boyle kayinvalidem diye dibinden ayrilmazsan seni boyle tongaya getirirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?