Bu kız tehlikeli ?

Hepiniz bi tuhafsınız yahu, ama şunu anladım kimse sır tutamıyor
Icime oturdu tehlikeli lafi haksizmiyim hicbirine saygida kusur etmedim geri cevap vermedim ters birseyim olmadi hep sicak iyi niyetle yaklastim tehlikeli lafi hayal kirikligina ugratti .

kv laf taşımış hiç gerek yok
siz de küçük çocukla ne diye muhattap olursunuz bu daha ilginç
evlenin bu adamla :) maşallah
Kucuk veya buyuk kim olursa olsun sormak.hakkim degilmiydi sus pus oturamadim ne yaptim ne tehlikeliligimi gordu bu kiz diye dusunup dusunup durdum

Bende sevgilimin olaya mudahale olmasini istemezdim ama kim olursa olsun ileride esim olacak insana kimse bir sey diyemez dedi agir konustu

Size söyleme denen birşeyi niye gidip söylüyorsunuz ki?
Kendimi tutamadim demicektim en basta baskasiyla ilgili bir sey denilse anlatilsa kisi veya kendisiyle ilgili dese susarim hatta zaman gectikce unuturum bile ama kuzeni cok sevdigimden sormadan duramadim

Ayy evet birde sen geldin ekip tam oldu
16 Yaşındaki kuzen, sevgilinin kayınvalidesi ( 16 yasındakı kızı oğlunun sevgilisine şikayet eden , o sana bunu dedi biliyo musuuuunn tarzında ) E bide askerde sevgili var ordan ahkam kesen. Ve asıl sorun ne biliyo musun ? Söylenip söylenmediği bile belli değil bu lafın. Sevgiline şikayet edip ortalığı bu derece kızıstırana kadar kıza mesaj atıp , ablacım bi problem mı oldu bugun sanırım bu tür bi laf soylenmıs dıyip olayın ne kadar gercek olduğunu arastırabilirdin. O onu dedi de bu bunu dedi bık bık. hepiniz gayette cocuk gibi davranmışssınız. Hadi kuzen çocukta !

Kadin bana cok iyi davraniyor o an ne oluyo ne bitiyo anlamiyorum ama eve gelip dusundugumde acaba sunu bunu derken bana ne demek istedi diye dusunup size soruyorum .

Profilin dogruysa daha 20 yasindasin ve lise mezunusun.

Universite okumak gibi bir hayalin yok mu?

Nisanli zannetmistim seni degilmissinde.

Daha ortada fol yok yumurta yokken sevgilin askerdeyken annesinin (Dikkat ettiysen kayinvaliden demiyorum cunku evli degilsin evleneceginde kesin degil) yanina gidip ben soyle dugun istiyorum soyle salon istiyorum demen cok yanlis.

Buyuk ihtimal erkek arkadasinin annesi kizi tembihledi sor diye sende oltaya geldin anlattin dusuncelerini ogrendi ve sonra sana ayar vermek icin kendi icinden geceni kuzenin demis gibi sana soyledi.

Yani sana unut o dugunu salonu demek istiyor.

Daha 20 yasinda boyle kayinvalidem diye dibinden ayrilmazsan seni boyle tongaya getirirler.

Canim benim bak ben evime geldim kiza sordum mesaj attim kiz hayir demedim ben senin icin oyle birsey asla demem tarzi konustu bana ben uzatmadim dedi veya demedi cocuktur diye gectim ve sevgilimle birbirimizin dogal olarak sosyal medya hesap sifrelerini biliyoruz okumus ben onun gorse bile kuzenins bu sekilde esip gurlucegini asla tahmin etmedim 3 senedir ilk defa boyle bi durum oldu onun akrabasiyla ilgili esip gurledi ben bilerek bu duruma sokmadim kimseyi.

Ne yanindan ayrilmamasi ? Ben bu kadinin kapisindami yatip kalkiyorum saniyosunuz ? Veya catkapi evine gidip cikmiyomuyum ? Benimde kendi ailem var onlarlayim simdiden onla 7 24 vakit gecirecek degilim istememde kadin kendisi cagrirsa bazen kibarca reddedip bazen kiramayip gidiyorum su zamana kadarda asla cagrilmadan gitmedim ben durduk yere pat diye soyle boyle dugun isterim mi dedim orda toplanilsa 2 cift laf ettim su salonu begenmiyorum x salon daha hos ve guzel demisimdir .

Hı pardon. Ben orayı kaçırmısım. Ne diyeyim, arayı yumuşatmaya çalış o zaman.

Ben o kizin annesi olsam gelir senin saci başi yolardim.
Sevgilininde mesaj yazan parmaklarini citir citir kirardim.

Ne hakla kiza yüklendiyseniz...?
Gücünüz ona yetdi galiba.

Bundan sonra gövde gösterisini KV'ye yapin bence
Ne govde gosterisi ? Kizin sacindanmi surukledim siz neyin muammelesini yapiyosunuz bana ? Ben alt tarafi kiza mesaj attim sordum hayir dedi ama soyle boyle denildi bile demedim konuyu kapattim sevgilim kuzenine hedef aldi sevgilimede aferin supersin diye gaz vermedim ki ona da kizdim biz kiz kiza aramizda hallederdik sen karismasaydin dedim olayi sacma sapan yerlere tasimayin .

hımm, o zaman ''en son izne gelmisti o geldigi gunden beri annesigille hic gorusememistim'' demek yerine, ''o tekrar askere döndüğünden beri ailesiyle görüşemedim'' demen daha doğru olurdu. senin söylediğin farklı manaya çıkıyor çünkü o şekilde anlamam normal :)

Daha basini okur okumaz kayinvalidenin uydurmasi oldugunu anladim. Anladim ama amaci ne onu anlayamadim.

Ben nasil ikinci oluyorum kizin yasi 16 dedim diye mi ufacik kiz masum olmus oldu simdi yasini demesem belkide cogunuz kiz icin neler yazacakti ki tehlikeli lafi ne demek mafya babasimiyim ben ? Sormanin neresi kotu ?

Sizin yerinizde olsam, bana bunu yetiştiren kayınvalideme asla güvenmem, biri hakkında yorum yapsam onu da ona yetiştirir.

Kayınvalide yerinde olsam, söyleme dediğim halde koşa koşa hesap soran ve beni zor durumda bırakan geline güvenmem.

Tehlikeli demiş mi dememiş mi açıklığa kavuştu mu bilmiyorum da, neresi kötü demişsiniz ya kötüden ziyade gereksiz, anlamsız.
Desin ne olacak? O tehlikeli bilsin, beriki çok iyi bilsin.
Yani bu ufak şey böyle büyüdüyse gerçek sorunlarda ne olacak?
Kriz yönetimi olmayan insanlar evliliklerinde mutlu olamıyor, hep bir sorunla karşılaşıyor, aklınızda bulunsun.

16 yasindaki kizi oz kardesimden farksiz tutmadim onun hakkimdan " x kisi cok tehlikeli neler neler ister yaptirir size vs vs " demis olmasi zoruma gitti ve ona sormakta bunu en dogal hakkim diye dusunmekteyim

Kardeşinizden ayrı tutmuyorsanız bir zahmet telefon numarası da vardır. Atardınız bir kısa mesaj sevgilinizin görmeyeceği şekilde öğrenirdiniz doğrusunu. Sevgilinizin göreceğini bile bile yazarsanız art niyetli gibi görünürsünüz. Sevgiliniz de o yaştaki kızı ağlatmış ya yani.. Benim kızıma böyle bişey yapacaklar dağıtırdım ortalığı. Kuzeni olacak adamın da ağzına eder bırakırdım ayarsız adam.

Senin okul soruna cevap gelmedi tabii ne gerek var uni okumaya? Evlenmek,kv ile kocakari sohbeti etmek varken

Valla bence cok iyi yapmışsın.Kv.adayı da bidaha gereksiz ve boş muhabbetlere girmemeyi öğrensin.Resmen seninle kızı kötü edicek.Bu nasıl kafa ya.

Sende kayınvalide adayın da tehlikelisiniz , yememiş içmemiş gidip kıza yazmışsın bide sevgilinin göreceği yerden saf kız ayağına yatma hiç . Sanki sevgilinin huyunu suyunu bilmiyorsun gördüğünde nasıl tepki vereceğini bilmiyorsun.
Gitme sıklığını arttır her gün gitmelisin ilerde daha çok konu açarsın buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…