Bu kız tehlikeli ?

Hayirlisiyla sonucta o gunlerde gelicek kizin dusuncesini okuma yetenegim yok sonucta sordu dedim kizi seviyodum sorma geregi duydum yarin gidip salon tutuyoruz demedik ya. Bende sevgilimin hesabina girer mesajlari okurum aramizda gizlimiz saklimiz yok. Ozel bi durum oldugunda kizsal arkadasim beni arar veya ben onu.

Yanlis anlasilma diyelim o halde pardon

Ben sevgilimin gorcegini evet dusundum ama kiz kiza muhabbete karismaz mudahale olmaz sandim ilk defa oda boyle bi tepki verdi kuzenine saldiris moduna gecmesini bende istemezdim

Haklisiniz bi an bosluga dustum cok cok kafama taktim sormak istedim ama kiza cephe almadim gene teselli bile ettim ya uzulme diye

Senin okul soruna cevap gelmedi tabii ne gerek var uni okumaya? Evlenmek,kv ile kocakari sohbeti etmek varken
Benim hayatim benim kararlarim seni ilgilendiren tarafi ? 3 4 ay calismayi biraktim yazdim zaten konu benim okulum da degil konu disina cikacak yorumlar atmazsan sevinirim

Ne bilipte konusuyosun sevgilime acik acik soylerdim kiza bagirmasini istesem ilk defa boyle bi durumla karsilastik onun ben dahil olacagini tahmin etmedim ki kendisini azarlayan kizan bendim kiz kiza muhabbetimize dahil olma diye

Benim hayatim benim kararlarim seni ilgilendiren tarafi ? 3 4 ay calismayi biraktim yazdim zaten konu benim okulum da degil konu disina cikacak yorumlar atmazsan sevinirim
Aslinda konu disi degil, gayet de konu ici bu durum da sen su anda anlayabilecek yasta degilsin, 20 yas cok cok kucuk bunu kavramak icin. Okusan su anda universite 2. Sinif olurdun ,hayata bakis acin cok farkli olurdu, derdin evlenmek olmazdi, olsa bile emin ol bu adamla evlenmek istemezdin, kaynana adayinla karsilikli mahalle muhabbeti de etmezdin.

Arkadaslar yaptiginiz igneleyici yorumlara dikkat edin konuyuda saptirmayin benim derdim farkli sizin derdiniz farkli yok diger konum bilmem ne . Orada aciklama yaptim mune dan rica ettim konumu kapattirdim bu konuma yansitma amaciniz ne bi rahatsizlik sikayetiniz varsa yorum yazmayin dahada germeyin beni alttan alttan kac tane surada laf sokucu yorumlar geliyo sakin cevaplar vermeye calisiyorum konumdan cok laf sokmaya yorum atanlar var yapmayin ayip .

Sanki ben bile isteye kaynana derdine bayiliyorum mahalle muhabbeti nedir ya ? Haddinizi asiyorsunuz suan evlenmek derdi felan nedir bu siz benim hayatimi beni ne kadar taniyosunuzda ic olaylarimi bilebilirsiniz ? Siz icin de burada dil dokup aciklama yapip kendimi yoracak degilim iyi geceler

Tehlikeli kişi kv , sen ona dikkat et
Ben zaten sevgilim gelene kadar yanina gidip gorusmek istemiyorum kadin sıkbogaz edici sekilde gel gel diyordu bir zamanlar sukrolsun o hali yok suan arayip sormayinca gitmeyincede hic gelmiyosun oglu icin x gidince gelmez oldun bende fazla yakin samimi olmak iatemiyorum kadinla laflari rahatsiz ediyo sevgilim hatrina gittim hep sık da olsa simdi en aza indi kim ne der dusunur diye takmiyorum

Haklisiniz cokta iyi davraniyo bana boyle muhabbetler cikiyor aklimi karistiriyor kendisi
X kişisi Y kişisi için kötü bir söz söylemiş olsa Z kişisine, Z kişisi Y kişisine bunu söylediği anda benim için X ten daha düşmandır. Çok bilinmeyenli denklem gibi oldu ama kötü laf taşıyanın iyi insan olacağına inanmıyorum.

Ne bilipte konusuyosun sevgilime acik acik soylerdim kiza bagirmasini istesem ilk defa boyle bi durumla karsilastik onun ben dahil olacagini tahmin etmedim ki kendisini azarlayan kizan bendim kiz kiza muhabbetimize dahil olma diye
Direk söylesen sen ara bozucu olacaktın bunu düşünmedin yani öyle mi ? Eminim kızmışsındır sevgiline (yersek)

Peki bu kadin ne niyetle dusunceyle laf tasiyor ? Seni kendime yakin gordugum icin soyluyorum sana demisti kuzenin dedigini yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…