- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 29
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Hayirlisiyla sonucta o gunlerde gelicek kizin dusuncesini okuma yetenegim yok sonucta sordu dedim kizi seviyodum sorma geregi duydum yarin gidip salon tutuyoruz demedik ya. Bende sevgilimin hesabina girer mesajlari okurum aramizda gizlimiz saklimiz yok. Ozel bi durum oldugunda kizsal arkadasim beni arar veya ben onu.Dediyse dedi bunu uzatmaya ne gerek vardı ki mesaj atıp vay bana bunu demişsin demeye çocuk daha yani 16 yaşında bu kadar büyütmeye gerek yoktu derse desin o dedi diye tehlikeli mi olacaksın.
Ayrıca sevgilin şifreni bilse bile mesajlarını nasıl açıp okuyor ne hakla? sen kendi kız arkadaşlarınla da özel muhabbetler yapabilirsin o zaman onları da okuyordur ve hiç hoş değil bence hele sevgilinizin bu işe müdahil olması kıza bağırması falan ayrıca aranızda daha resmiyet söz nişan yok daha ne salonu ne düğünü yahu.
Yanlis anlasilma diyelim o halde pardonhımm, o zaman ''en son izne gelmisti o geldigi gunden beri annesigille hic gorusememistim'' demek yerine, ''o tekrar askere döndüğünden beri ailesiyle görüşemedim'' demen daha doğru olurdu. senin söylediğin farklı manaya çıkıyor çünkü o şekilde anlamam normal :)
Ben sevgilimin gorcegini evet dusundum ama kiz kiza muhabbete karismaz mudahale olmaz sandim ilk defa oda boyle bi tepki verdi kuzenine saldiris moduna gecmesini bende istemezdimKardeşinizden ayrı tutmuyorsanız bir zahmet telefon numarası da vardır. Atardınız bir kısa mesaj sevgilinizin görmeyeceği şekilde öğrenirdiniz doğrusunu. Sevgilinizin göreceğini bile bile yazarsanız art niyetli gibi görünürsünüz. Sevgiliniz de o yaştaki kızı ağlatmış ya yani.. Benim kızıma böyle bişey yapacaklar dağıtırdım ortalığı. Kuzeni olacak adamın da ağzına eder bırakırdım ayarsız adam.
Bende anlamadim cozemedimDaha basini okur okumaz kayinvalidenin uydurmasi oldugunu anladim. Anladim ama amaci ne onu anlayamadim.
Haklisiniz bi an bosluga dustum cok cok kafama taktim sormak istedim ama kiza cephe almadim gene teselli bile ettim ya uzulme diyeSizin yerinizde olsam, bana bunu yetiştiren kayınvalideme asla güvenmem, biri hakkında yorum yapsam onu da ona yetiştirir.
Kayınvalide yerinde olsam, söyleme dediğim halde koşa koşa hesap soran ve beni zor durumda bırakan geline güvenmem.
Tehlikeli demiş mi dememiş mi açıklığa kavuştu mu bilmiyorum da, neresi kötü demişsiniz ya kötüden ziyade gereksiz, anlamsız.
Desin ne olacak? O tehlikeli bilsin, beriki çok iyi bilsin.
Yani bu ufak şey böyle büyüdüyse gerçek sorunlarda ne olacak?
Kriz yönetimi olmayan insanlar evliliklerinde mutlu olamıyor, hep bir sorunla karşılaşıyor, aklınızda bulunsun.
16 yasinda ama boyle olgun buyumuste kuculmus tarzda biri cok bilmis ama kendisini kardes gibi gorurdum16 yaşında çocuk bu kadar hesap kitap karın muhabbeti yapamaz kv uydurdu büyük ihtimal
Benim hayatim benim kararlarim seni ilgilendiren tarafi ? 3 4 ay calismayi biraktim yazdim zaten konu benim okulum da degil konu disina cikacak yorumlar atmazsan sevinirimSenin okul soruna cevap gelmedi tabiine gerek var uni okumaya? Evlenmek,kv ile kocakari sohbeti etmek varken
Ne bilipte konusuyosun sevgilime acik acik soylerdim kiza bagirmasini istesem ilk defa boyle bi durumla karsilastik onun ben dahil olacagini tahmin etmedim ki kendisini azarlayan kizan bendim kiz kiza muhabbetimize dahil olma diyeSende kayınvalide adayın da tehlikelisiniz , yememiş içmemiş gidip kıza yazmışsın bide sevgilinin göreceği yerden saf kız ayağına yatma hiç . Sanki sevgilinin huyunu suyunu bilmiyorsun gördüğünde nasıl tepki vereceğini bilmiyorsun.
Gitme sıklığını arttır her gün gitmelisin ilerde daha çok konu açarsın buraya.
Haklisiniz cokta iyi davraniyo bana boyle muhabbetler cikiyor aklimi karistiriyor kendisiTehlikeli kişi kv , sen ona dikkat et
Aslinda konu disi degil, gayet de konu ici bu durum da sen su anda anlayabilecek yasta degilsin, 20 yas cok cok kucuk bunu kavramak icin. Okusan su anda universite 2. Sinif olurdun ,hayata bakis acin cok farkli olurdu, derdin evlenmek olmazdi, olsa bile emin ol bu adamla evlenmek istemezdin, kaynana adayinla karsilikli mahalle muhabbeti de etmezdin.Benim hayatim benim kararlarim seni ilgilendiren tarafi ? 3 4 ay calismayi biraktim yazdim zaten konu benim okulum da degil konu disina cikacak yorumlar atmazsan sevinirim
Sanki ben bile isteye kaynana derdine bayiliyorum mahalle muhabbeti nedir ya ? Haddinizi asiyorsunuz suan evlenmek derdi felan nedir bu siz benim hayatimi beni ne kadar taniyosunuzda ic olaylarimi bilebilirsiniz ? Siz icin de burada dil dokup aciklama yapip kendimi yoracak degilim iyi gecelerAslinda konu disi degil, gayet de konu ici bu durum da sen su anda anlayabilecek yasta degilsin, 20 yas cok cok kucuk bunu kavramak icin. Okusan su anda universite 2. Sinif olurdun ,hayata bakis acin cok farkli olurdu, derdin evlenmek olmazdi, olsa bile emin ol bu adamla evlenmek istemezdin, kaynana adayinla karsilikli mahalle muhabbeti de etmezdin.
Umarim bi iyi yanı sadece bu galibaBence iyi olmuş dediğiniz bir dahada laf sokma yada Taşıma olayı olmaz .
Ben zaten sevgilim gelene kadar yanina gidip gorusmek istemiyorum kadin sıkbogaz edici sekilde gel gel diyordu bir zamanlar sukrolsun o hali yok suan arayip sormayinca gitmeyincede hic gelmiyosun oglu icin x gidince gelmez oldun bende fazla yakin samimi olmak iatemiyorum kadinla laflari rahatsiz ediyo sevgilim hatrina gittim hep sık da olsa simdi en aza indi kim ne der dusunur diye takmiyorumTehlikeli kişi kv , sen ona dikkat et
X kişisi Y kişisi için kötü bir söz söylemiş olsa Z kişisine, Z kişisi Y kişisine bunu söylediği anda benim için X ten daha düşmandır. Çok bilinmeyenli denklem gibi oldu ama kötü laf taşıyanın iyi insan olacağına inanmıyorum.Haklisiniz cokta iyi davraniyo bana boyle muhabbetler cikiyor aklimi karistiriyor kendisi
Direk söylesen sen ara bozucu olacaktın bunu düşünmedin yani öyle mi ? Eminim kızmışsındır sevgiline (yersek)Ne bilipte konusuyosun sevgilime acik acik soylerdim kiza bagirmasini istesem ilk defa boyle bi durumla karsilastik onun ben dahil olacagini tahmin etmedim ki kendisini azarlayan kizan bendim kiz kiza muhabbetimize dahil olma diye
Peki bu kadin ne niyetle dusunceyle laf tasiyor ? Seni kendime yakin gordugum icin soyluyorum sana demisti kuzenin dedigini yaniX kişisi Y kişisi için kötü bir söz söylemiş olsa Z kişisine, Z kişisi Y kişisine bunu söylediği anda benim için X ten daha düşmandır. Çok bilinmeyenli denklem gibi oldu ama kötü laf taşıyanın iyi insan olacağına inanmıyorum.
Kisi kendinden bilir isi cumlesi size cuk diye oturdu tesekkurler iyi geceler sizeeeDirek söylesen sen ara bozucu olacaktın bunu düşünmedin yani öyle mi ? Eminim kızmışsındır sevgiline (yersek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?