Bu Kocaya ne yapabilirim ?

Katılıyorum ama önce konu sahibi gereken detayları verir ne iş yaptığı gibi ki en önemlisi şuan. Sonrasında bizde aa bak o zaman buda bir seçenek şöyle şöyle yapılır şeklinde yönlendiririz. Ben direkt 3. Sayfalardan cinayetlerden bahsedenler be direkt yargılayanlar için sitemde bulundum. Yazık değil mi? Birden böyle en kötü şeylerin yüzüne vurulması bu kadın sanki bilmiyor başına gelecekleri.
Haklısınız konu sahibi mesleği olup olmadığını belirtseydi daha net çıkarımlar yapabilirdik. Cinayet haberlerinin örnek verilmesi günümüz kadınlarının, yaşanan kadın cinayetlerine karşı tedbirlerinin sonucu aslında.. Artık çiftler arasında en ufak tartışmanın, kavganın sonunda bile cinayet ihtimalini düşünür hale geldik ne yazık ki. :110:

Haklısınız konu sahibi mesleği olup olmadığını belirtseydi daha net çıkarımlar yapabilirdik. Cinayet haberlerinin örnek verilmesi günümüz kadınlarının, yaşanan kadın cinayetlerine karşı tedbirlerinin sonucu aslında.. Artık çiftler arasında en ufak tartışmanın, kavganın sonunda bile cinayet ihtimalini düşünür hale geldik ne yazık ki. :110:
Maalesef. Caydırıcı cezalar olmadığı sürece de bu böyle gidecek. Ben kendimi düşünüyorum allah korusun ama mühendis insanım istediğim şehirde istediğim hayatı kuracak kazancım var böylesine psikopat birisine denk gelsem bende napıcağımı bilemem peşimden gelir mi beni bulur mu diye. Tabiki boşanırım ama psikolojim bozulur. Çok zor şeyler ülkem kadınının yaşadıkları. Allahım güç kuvvet versin hepimize.

Herkese merhabalar, Yaklaşık olarak 4 buçuk sene önce, yaş 28 olunca ailesi de iyi kendisi de iyidir diye düşünüp bir evlilik yaptım . 2 buçuk yaşımda bir kızım var. Evlendiğimizden beri birçok sorun yaşadım. Beni defalarca kez dövdü, ailemin yanına gittim onlar alttan al evlilik bu kolay kolay yakılmaz dedi. Tartışma değil dayak … hayatımda kimseden bu kadar şiddet görmedim. İşin en kötü tarafı ne biliyor musun beni dövüp birde hep kendini haklı buldu, hakketin dedi bana . Benim bu evde varlığım var mı yok mu onu da bilmiyorum. Söylediklerimin hiçbir kıymeti yok, kilo aldığım içinde beni beğenmiyor. Artık evden gidiyorum desem bile umrunda değil. Ailemde üzülüyor böyle olunca… ben kimseyi üzmek istemiyorum ama değer görmek istiyorum 😢 Çok yoruldum ..: Kendisi çalışmıyor ve gece gündüz evde . Evlendiğimizden beri bu durum hiç değişmedi. Bana boşan demeyin lütfen burada çok kolay olmuyor o işler . Ne yapabilirim her tartışmada haksız bile olsa kendini haklı çıkaran birine karşı .
Haklı çıkmaya çalışmayarak birşey yapabilirsin belki.
Nedir bu haklılık-haksızlık savaşı? Birlikte yürüyemiyorsunuz yolu, üstüne köstek oluyor.
Hem haklı olsan ne olur dibine kadar mutsuzsun, ayrıca çalışmıyor neyine güveniyor anlamadım? İnsanlar çocuk yaparken bile bakabilir miyim diye düşünürken adam daha kendisine bakamıyor. Maaşallah, pek özellikli bir eşiniz varmış, arasanız da bulamazsınız bir daha. Asla boşanmayı düşünmeyin

Arkadaşlar inanın sizi çok iyi anlıyorum. Bende keşke fırsatı olsa da hem o eşten hem o aileden kurtulsa istiyorum ancak birde hayatın gerçekleri var. Ailesinin kabul etmediği, eşinin şiddet gösterdiği bir kadın. Muhtemelen kendisine yetecek kadar geliri ve mesleği de yok. Nasıl boşansın gerçekten zor. O adam şimdi bile böyleyse boşanmaya karar verdiğinde adliye önüne kadar bile gidemez. İnsanlara ölümden 3. sayfalardan bahsediyorsunuz. Biraz empati yapın. Ha şimdi diyeceksiniz ki ben kendimi bu duruma sokmam evet doğru ama bu kadın öyle ya da böyle kendini bu duruma sokmuş ve olabilecek en iyi çıkış yolunu arıyor. Birde her konuda neden bebek yaptın. Ülkede herşey çok mu düzgün nerden bilelim isteyerek keyifle yapıldığını? Belki tecavüze uğradı eşi tarafından bilmiyoruz ki.

Aile büyüğü olur veya kocanın lafını sözünü dinlediği biri olur onunla konuşamaz mısın? Eşin ailesi ne diyor?
Aynen evli kalırsa öldürmez kocası. Hiç o potansiyel yok.

Aynen evli kalırsa öldürmez kocası. Hiç o potansiyel yok.
Potansiyel var ya da yok ben onun için yorum yapmadım. Benim yorumum detaylara hakim olmadan basma kalıp, yapılmak için yapılan yorumlaraydı. Tabiki bende aklı selim her insan gibi o adamdan kurtulmasını canı gönülden isterim. Orda hemfikiriz.

Herkese merhabalar, Yaklaşık olarak 4 buçuk sene önce, yaş 28 olunca ailesi de iyi kendisi de iyidir diye düşünüp bir evlilik yaptım . 2 buçuk yaşımda bir kızım var. Evlendiğimizden beri birçok sorun yaşadım. Beni defalarca kez dövdü, ailemin yanına gittim onlar alttan al evlilik bu kolay kolay yakılmaz dedi. Tartışma değil dayak … hayatımda kimseden bu kadar şiddet görmedim. İşin en kötü tarafı ne biliyor musun beni dövüp birde hep kendini haklı buldu, hakketin dedi bana . Benim bu evde varlığım var mı yok mu onu da bilmiyorum. Söylediklerimin hiçbir kıymeti yok, kilo aldığım içinde beni beğenmiyor. Artık evden gidiyorum desem bile umrunda değil. Ailemde üzülüyor böyle olunca… ben kimseyi üzmek istemiyorum ama değer görmek istiyorum 😢 Çok yoruldum ..: Kendisi çalışmıyor ve gece gündüz evde . Evlendiğimizden beri bu durum hiç değişmedi. Bana boşan demeyin lütfen burada çok kolay olmuyor o işler . Ne yapabilirim her tartışmada haksız bile olsa kendini haklı çıkaran birine karşı .
Kolay yıkma dedikleri şiddet mi bir gün cenazeni ellerine verirse kocan o zaman da ne olacak canım öldürmüş kızımız hatalıdır der geçerler

bence boşan mayın dünyadan yok edin gitsin. ne denirki ailen destek degil kendine güvenin yok allah yolunu açık etsin.

Ne demek boşan demeyin? Çatır çatır boşayacaksınız bu herifi. Çocuğunuz varmış sanırım, bugün sizi döven eş, yarın dönüp çocuğunuzu da döver.

Sonsuz şiddet; kendine reva gördüğün hayat bu mu gerçekten?

Ne diyelim, "seni öldürene kadar devam et" mi diyelim?
Haklısınız ben ister miyim durmayı böyle bir yerde!! Ailemi gidiyorum elalemi güldürmeyin sevindirmeyin diyorlar . Alttan al diyorlar doğuda evlilik biraz daha zor şartlar altında yaşanıyor.

Ben çalışmıyorum üniversite mezunuyum iki lisanım var ama en başta çalışmanı istemiyorum diyip kestirip attı , o da babasının verdiği parayla geçiniyor. Anlayacağınız babası bu çalışmasında ne yapıyorsa yapsın kafasında …

Be güzel kardeşim, bu işe yaramaz, kötü kalpli adamdan boşan demeyelim de ne diyelim sana, şiddet gösteren maalesef göstermeye devam edecektir, üzgünüm 😔

Ne demek boşan demeyin? Çatır çatır boşayacaksınız bu herifi. Çocuğunuz varmış sanırım, bugün sizi döven eş, yarın dönüp çocuğunuzu da döver.

Sonsuz şiddet; kendine reva gördüğün hayat bu mu gerçekten?
Bu değil … Hemde hiç değil ama bir keresinde tartışmamıza babamda dahil oldu bizim yüzümüzden hastalandı babama anneme bile sesini yükseltti

Ben çalışmıyorum üniversite mezunuyum iki lisanım var ama en başta çalışmanı istemiyorum diyip kestirip attı , o da babasının verdiği parayla geçiniyor. Anlayacağınız babası bu çalışmasında ne yapıyorsa yapsın kafasında …
Eğitimli, 2 dil bilen kadınsın, ayakta durabilirsin, sen bunu yapamazsan eğitimsiz, dil bilmez, yol bilmezi ne yapsın, bu hayatı mi reva görüyorsun kendine 😔

Be güzel kardeşim, bu işe yaramaz, kötü kalpli adamdan boşan demeyelim de ne diyelim sana, şiddet gösteren maalesef göstermeye devam edecektir, üzgünüm 😔
Öyle devam ediyor ve ben gerçekten çok zor durumdayım nereye dönsem oradan boş dönüyorum .

Ailenin üzüldüğü falan yok. Öyle olsa seni şiddet gördüğün eve alttan al diye göndermexler. Bu halde senin canına bir şey olsa vay kızım diye de yalandan ağlarlar ama bak orası kesin.
Boşanmaktan başka çözümü yok yaşadıklarının.
Aile evladının canının yanmasına nasıl müdahale etmez, aklım almiyor böyle aileleri!

Back
X