Dayak yiyorsunuzHerkese merhabalar, Yaklaşık olarak 4 buçuk sene önce, yaş 28 olunca ailesi de iyi kendisi de iyidir diye düşünüp bir evlilik yaptım . 2 buçuk yaşımda bir kızım var. Evlendiğimizden beri birçok sorun yaşadım. Beni defalarca kez dövdü, ailemin yanına gittim onlar alttan al evlilik bu kolay kolay yakılmaz dedi. Tartışma değil dayak … hayatımda kimseden bu kadar şiddet görmedim. İşin en kötü tarafı ne biliyor musun beni dövüp birde hep kendini haklı buldu, hakketin dedi bana . Benim bu evde varlığım var mı yok mu onu da bilmiyorum. Söylediklerimin hiçbir kıymeti yok, kilo aldığım içinde beni beğenmiyor. Artık evden gidiyorum desem bile umrunda değil. Ailemde üzülüyor böyle olunca… ben kimseyi üzmek istemiyorum ama değer görmek istiyorumÇok yoruldum ..: Kendisi çalışmıyor ve gece gündüz evde . Evlendiğimizden beri bu durum hiç değişmedi. Bana boşan demeyin lütfen burada çok kolay olmuyor o işler . Ne yapabilirim her tartışmada haksız bile olsa kendini haklı çıkaran birine karşı .
bosanmak istemiyorsunuz
cocugunuz var olurseniz psikopat ne yapar belli degil.
bence silah ruhsatina basvurun, en azindan sizi oldurmeye kalktiginda kendinizi savunursunuz. Kizi da hapishanede buyutursunuz. Bu sekilde bir cozum mumkun olabilir.