Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraflarını görünce içim parçalandı yayazık günah o kediye
bu ayazda kendileri yatsın balkona nasıl oluyomuş
lütfen ama lütfen o kediye bir çare olun peşini bırakmayın can taşıyor yavrucak
açık balkon maalesefBaşkoan
Balkon kapalı camlımı yoksa açık balkonmu
Bir gelişme var mi şuan Ankarada kar yağıyoraçık balkon maalesef
Şikayet edin kessinlikle.. Oyuncak mı eşya mı fırlatıp atmışlar balkona soğuktan ağlamış yavrucak günah ya.. Ne biçim insanlar var yürekleri taş mı kesilmiş yaarkadaşlar en üst katta oturuyorum ama balkona bile çıkamaz oldum. Girişin üstü yani 2. Katta bir kadın kızıyla beraber yaşıyor. Evlerinde kedileri var. Ama kedi bu Ankara ayazında yağmurda karda hep balkonda. Yuvası da yok. Boş betonda yaşıyor. Ağlaması artık balkona bile çıkartmıyor bizi. Dün gece saat 1 nasıl ağlıyor yağmur deli yağıyor rüzgar deseniz öyle. Kedi yalvarıyor. Eşim aşağı indi evet kedi yine balkonda saat 2 ye kadar atlamasını sağlamaya çalıştı olmadı yavru korkuyor. Geldi eve video ve resimlerini çekmiş. Polisi aradık. Gelmedi. Büyükşehir ile iletişime geçtik işkence söz konusu sözlü uyarın olmazsa müdahale edelim dediler. Birazdan yönetici ile inip konuşacağım. Bu şekilde vicdanımızla oynamaya hakkı yok. Tam 2 hafta oldu belki alır diye bekledik her gün aynı. Şu an bile ağlıyor. Sizce nasıl bir konuşma yapabilirim? Çünkü müdahale ederlerse kediyi alacaklar. Tarım ve ormana da şikayet edeceğim bu arada devam ederlerse.
Sen öyle deyince korkmuş olmalılar. Ne yapmışlar kediye öğrenin birarkadaşlar merhaba bir kaç gündür giremedim yazamadım konuya kusura bakmayın. Kedi ben gidip konuştuktan sonra aynı günün gecesi sanırım herkes uyudu diye tekrar balkona kondu. Bağırmaya başladı. Ama bir kaç saat sonra ses kesildi. Ertesi gün yönetici kapımı çaldı. Kedinin sesi kesildi sen ne yaptın polis gelmedi filan dedi. “Yöneticinin tavırları hoşuma gitmedi. Çünkü kadın sonradan yöneticiyle konuştuğunda ağzını açıp da sen neden hakaret ettin kadın bir şey demedi ki demedi” belli ki benden bilgileri alıp gidip kadını uyarıyor. Polisle değil bakanlıkla halledeceğim dedim konuyu kapattım. Akşamına kapıda karşılaştım yöneticiyle tekrar bak kedi yok filan dedi. Bende illa şikayet mi etmem gerekiyordu hakaret mi duymak zorundaydım demek ki eve alınabiliyormuş dedim sustum. Kedi o günden sonra hiç balkona çıkmadı. Sesini de duymadım. Ne oldu ne yaptılar bilmiyorum. Eve mi aldılar yoksa gönderdiler mi anlayamadım. Bakanlıktan ses çıkmadı. Kedi de balkona çıkmadığı için yayınlamadım. Ne oldu nasıl oldu hiç bir şey anlamadım bu işten
kafamı çok kurcalıyor bu durum çünkü ben kapısını çaldıktan sonra yöneticiyi arayıp köye göndereceğim zaten filan dedi. Ama köyde yapamaz ki kedi naif çok da güzel bir kedi. Sokak kedisi gibi değil. Gerçekten çok şaşkınım. Nasıl öğreneceğim bilmiyorum. Yöneticiye sorsam bilir mi bilse de söyler mi? Kolluyor belli ki.Ben anlamadım, kediye bakmak için aldilarsa neden balkonda? Kedi avcı hayvandır bir yolunu bulup kaçar normalde, bağlamış olabilirler mi?
Kolluyor besbellikafamı çok kurcalıyor bu durum çünkü ben kapısını çaldıktan sonra yöneticiyi arayıp köye göndereceğim zaten filan dedi. Ama köyde yapamaz ki kedi naif çok da güzel bir kedi. Sokak kedisi gibi değil. Gerçekten çok şaşkınım. Nasıl öğreneceğim bilmiyorum. Yöneticiye sorsam bilir mi bilse de söyler mi? Kolluyor belli ki.
Koca apartman neden kimse bişey demiyor. Çok sinir bir durum. Can var orada bu soğukta. Sokakta olsa bulur bir sığınak. Hayvanları koruma derneğini arayın olmazsa.kafamı çok kurcalıyor bu durum çünkü ben kapısını çaldıktan sonra yöneticiyi arayıp köye göndereceğim zaten filan dedi. Ama köyde yapamaz ki kedi naif çok da güzel bir kedi. Sokak kedisi gibi değil. Gerçekten çok şaşkınım. Nasıl öğreneceğim bilmiyorum. Yöneticiye sorsam bilir mi bilse de söyler mi? Kolluyor belli ki.
başta yönetici ile gitmeseydim iftira atabilirdi bana hakaret etti küfür etti evimi bastı gibi. Çünkü çok şirret biriymiş belli ki. Aslında iyi ki biriyle gitmişim. Şu an bana bulaşamaz. Ama sorun şu ki gece gündüz bağıran kedinin kaç gündür sesi çıkmıyor imkansız bu kadar sessiz kalması. Başlarından attılar gibi hissediyorum. Ya sokağa bıraktılar ya da uzak birine verdiler.sokağa atmış olabilirler mi?... veya birine vermiş. uzak bir yere bile bırakmış olabilirler maalesef. çok denk geldim böylelerine. keşke başından yönetici falan karışmasaymış...
başta yönetici ile gitmeseydim iftira atabilirdi bana hakaret etti küfür etti evimi bastı gibi. Çünkü çok şirret biriymiş belli ki. Aslında iyi ki biriyle gitmişim. Şu an bana bulaşamaz. Ama sorun şu ki gece gündüz bağıran kedinin kaç gündür sesi çıkmıyor imkansız bu kadar sessiz kalması. Başlarından attılar gibi hissediyorum. Ya sokağa bıraktılar ya da uzak birine verdiler.
hayır bulunmadım ama avukat arkadaşıma sordum ses kaydı olmadığı ve şahit olmadığı sürece ispat edemezsin dedi. Yönetici evet ben şahidim demezmiş. Onu ilgilendirmiyormuş benim meselemmiş! Evet koskoca 14 dairelik apartmanda gece gündüz donarak miyavlayan kedi benim kişisel sorunum oldu....Hakaretten savciliga suc duyurusunda bulundunuz mu? Minicik kedi kimlerin elinde ya![]()
Siz elinizden geldiğini yapmaya çalışmışsınız. Umarım kedi için iyi olmuştur.hayır bulunmadım ama avukat arkadaşıma sordum ses kaydı olmadığı ve şahit olmadığı sürece ispat edemezsin dedi. Yönetici evet ben şahidim demezmiş. Onu ilgilendirmiyormuş benim meselemmiş! Evet koskoca 14 dairelik apartmanda gece gündüz donarak miyavlayan kedi benim kişisel sorunum oldu....