- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
Merhaba herkese, bir süredir eşimle bir takım iletişim problemleri/tartışmalar yaşıyorduk. Son zamanlarda bu sıkıntılar gittikçe azaldı, aramız gayet iyi çok şükür. Fakat eşimin kötü bir huyu var, sürekli telefonda sosyal medyada takılmaya bayılıyor. Bu konuda çok uyardım kendisini. Kimi zaman beni haklı gördü özür diledi dikkat edeceğim dedi, kimi zaman ise işten vakit mi kalıyor eve gelince az bir telefonla takılıyorum onu da çok görüyorsun, gel sende benimle beraber video izle falan gibi şeyler dedi. Bu gece de bu konu ile ilgili sinirlerimi baya gerdi. Akşam film izliyorduk film izlerken bile sosyal medyaya girip kısa videolar falan izledi. Çok sinirlendim, ama maalesef daha önce uyardığım için bunun bir işe yaramadığını gördüm ve tekrar uyarmak istemedim. Onun gibi bende telefonla ilgilenmeyi de denedim ama çok bir işe yaramadı. Artık bu konu hakkında tartışmaktan da epey sıkılmış durumdayım. En son bu gece ben yatıyorum sana iyi geceler dedim yatak odasına geçtim. 10 dakika sonra kendisi de geldi, bana sarıldı falan ama ben dönüp "çok uykum var, iyi geceler" dedim ve uyku moduna geçtim. Kendisi şu an uyuyor ama beni sinirden uyku tutmadı. Bir süre aramıza mesafe koymayı düşünüyorum. Çok fazla sohbet etmeyerek, daha çok kitap okuyarak/kendime zaman ayırarak vakit geçirmek, ne bileyim işte aramızdaki iletişimi minimuma indirerek devam etmek istiyorum bir süre. Sizce işe yarar mı? Ya da bana bir öneriniz var mı bu konu ile alakalı? Teşekkür ederim şimdiden.