Bu konu ile ilgili fikirlerinize ihtiyacım var

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Merhaba herkese, bir süredir eşimle bir takım iletişim problemleri/tartışmalar yaşıyorduk. Son zamanlarda bu sıkıntılar gittikçe azaldı, aramız gayet iyi çok şükür. Fakat eşimin kötü bir huyu var, sürekli telefonda sosyal medyada takılmaya bayılıyor. Bu konuda çok uyardım kendisini. Kimi zaman beni haklı gördü özür diledi dikkat edeceğim dedi, kimi zaman ise işten vakit mi kalıyor eve gelince az bir telefonla takılıyorum onu da çok görüyorsun, gel sende benimle beraber video izle falan gibi şeyler dedi. Bu gece de bu konu ile ilgili sinirlerimi baya gerdi. Akşam film izliyorduk film izlerken bile sosyal medyaya girip kısa videolar falan izledi. Çok sinirlendim, ama maalesef daha önce uyardığım için bunun bir işe yaramadığını gördüm ve tekrar uyarmak istemedim. Onun gibi bende telefonla ilgilenmeyi de denedim ama çok bir işe yaramadı. Artık bu konu hakkında tartışmaktan da epey sıkılmış durumdayım. En son bu gece ben yatıyorum sana iyi geceler dedim yatak odasına geçtim. 10 dakika sonra kendisi de geldi, bana sarıldı falan ama ben dönüp "çok uykum var, iyi geceler" dedim ve uyku moduna geçtim. Kendisi şu an uyuyor ama beni sinirden uyku tutmadı. Bir süre aramıza mesafe koymayı düşünüyorum. Çok fazla sohbet etmeyerek, daha çok kitap okuyarak/kendime zaman ayırarak vakit geçirmek, ne bileyim işte aramızdaki iletişimi minimuma indirerek devam etmek istiyorum bir süre. Sizce işe yarar mı? Ya da bana bir öneriniz var mı bu konu ile alakalı? Teşekkür ederim şimdiden.

Bir kitap tavsiyede bulunmak isterim ilk önce:

Cok enteresan ve cep telefonlarin neden bagimli hale getirdiklerini güzel özetliyor. Cogunluk bunun farkinda bile degil. Sahsen eskiye göre daha az kullaniyorum telefonu.
Iletisimi tamamen kesseniz bu iliskinizi daha da yipratir. Onun yerine cep telefonsuz zamanlar ayarlamaya calisin.

Bir kitap tavsiyede bulunmak isterim ilk önce:

Cok enteresan ve cep telefonlarin neden bagimli hale getirdiklerini güzel özetliyor. Cogunluk bunun farkinda bile degil. Sahsen eskiye göre daha az kullaniyorum telefonu.
Iletisimi tamamen kesseniz bu iliskinizi daha da yipratir. Onun yerine cep telefonsuz zamanlar ayarlamaya calisin.
Öncelikle çok teşekkür ediyorum, kitaba mutlaka bakacağım. İnanın cep telefonsuz zamanlar ayarlamaya çalışmak hiç içimden gelmiyor, şu an o kadar öfkeliyim ki ona karşı. Kendime dönüp "neden ben zaman ayarlamaya çalışayım ki, ilgisiz ve sürekli telefonla takılan o iken, onun çabalaması gerekmez mi?" diye soruyorum ister istemez. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artık :(

Merhaba herkese, bir süredir eşimle bir takım iletişim problemleri/tartışmalar yaşıyorduk. Son zamanlarda bu sıkıntılar gittikçe azaldı, aramız gayet iyi çok şükür. Fakat eşimin kötü bir huyu var, sürekli telefonda sosyal medyada takılmaya bayılıyor. Bu konuda çok uyardım kendisini. Kimi zaman beni haklı gördü özür diledi dikkat edeceğim dedi, kimi zaman ise işten vakit mi kalıyor eve gelince az bir telefonla takılıyorum onu da çok görüyorsun, gel sende benimle beraber video izle falan gibi şeyler dedi. Bu gece de bu konu ile ilgili sinirlerimi baya gerdi. Akşam film izliyorduk film izlerken bile sosyal medyaya girip kısa videolar falan izledi. Çok sinirlendim, ama maalesef daha önce uyardığım için bunun bir işe yaramadığını gördüm ve tekrar uyarmak istemedim. Onun gibi bende telefonla ilgilenmeyi de denedim ama çok bir işe yaramadı. Artık bu konu hakkında tartışmaktan da epey sıkılmış durumdayım. En son bu gece ben yatıyorum sana iyi geceler dedim yatak odasına geçtim. 10 dakika sonra kendisi de geldi, bana sarıldı falan ama ben dönüp "çok uykum var, iyi geceler" dedim ve uyku moduna geçtim. Kendisi şu an uyuyor ama beni sinirden uyku tutmadı. Bir süre aramıza mesafe koymayı düşünüyorum. Çok fazla sohbet etmeyerek, daha çok kitap okuyarak/kendime zaman ayırarak vakit geçirmek, ne bileyim işte aramızdaki iletişimi minimuma indirerek devam etmek istiyorum bir süre. Sizce işe yarar mı? Ya da bana bir öneriniz var mı bu konu ile alakalı? Teşekkür ederim şimdiden.

Eşinizin film izlerken , bir yandan da telefona bakmasındaki temel sorun nedir ? Videoları sesli mi izledi , sürekli filmi mi durdurdu ?

Her birimizin zihni birbirinden farklı çalışıyor. Belki de zihnini bu şekilde boşaltıyordur.

Öncelikle çok teşekkür ediyorum, kitaba mutlaka bakacağım. İnanın cep telefonsuz zamanlar ayarlamaya çalışmak hiç içimden gelmiyor, şu an o kadar öfkeliyim ki ona karşı. Kendime dönüp "neden ben zaman ayarlamaya çalışayım ki, ilgisiz ve sürekli telefonla takılan o iken, onun çabalaması gerekmez mi?" diye soruyorum ister istemez. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artık :KK43:

Bizde durum tam tersiydi. Esimin cep telefon ve sosyal medya ile hic arasi yok. Iletisim ve is icin gerek olmasa sagda solda birakir umursamaz. Bende devamli telefondaydim heleki bebek olduktan sonra dis hayatla tek baglantim.gibi birsey oldu. Ama insan bazen ne kadar cok baktigini fark etmiyor. El otomatik olarak cep telefona gidiyor. Bu konuda esinizin bilinclenmesi lazim. Cünkü calisma hayatindan dolayi beraber gecirebilecegimiz zamanlari iyi degerlendirmemiz lazim. Aile olarak zaman gecirdigimizde bende artik cep telefonu kenara birakiyorum. Bu konuda esinizle bir anlasmaya varmaniz lazim veya daha dogrusu talep edeceksiniz. Affedersiniz genc insanlariz. Tek basimiza zaman gecirmek istesek ne diye evleniyoruz. Tabi ki herkesin kendine göre zamani da olmali, ama ayni anda iliskiyi de beslemek lazim yoksa soluyor

Eşinizin film izlerken , bir yandan da telefona bakmasındaki temel sorun nedir ? Videoları sesli mi izledi , sürekli filmi mi durdurdu ?

Her birimizin zihni birbirinden farklı çalışıyor. Belki de zihnini bu şekilde boşaltıyordur.
Haklı olabilirsiniz belki de zihnini bu şekilde boşaltıyor olabilir fakat muhabbet edemez olduk. Üstelik yeni evliyiz. İşten geliyor yemek yiyoruz, o esnada bile sohbet ettiğimiz söylenemez çünkü film açıyor. Yemekten sonra koltuğa uzanıyor ya tvde bir şeyler izliyor ya telefonla takılıyor. Max sohbet süremiz en fazla yarım saattir.

Bizde durum tam tersiydi. Esimin cep telefon ve sosyal medya ile hic arasi yok. Iletisim ve is icin gerek olmasa sagda solda birakir umursamaz. Bende devamli telefondaydim heleki bebek olduktan sonra dis hayatla tek baglantim.gibi birsey oldu. Ama insan bazen ne kadar cok baktigini fark etmiyor. El otomatik olarak cep telefona gidiyor. Bu konuda esinizin bilinclenmesi lazim. Cünkü calisma hayatindan dolayi beraber gecirebilecegimiz zamanlari iyi degerlendirmemiz lazim. Aile olarak zaman gecirdigimizde bende artik cep telefonu kenara birakiyorum. Bu konuda esinizle bir anlasmaya varmaniz lazim veya daha dogrusu talep edeceksiniz. Affedersiniz genc insanlariz. Tek basimiza zaman gecirmek istesek ne diye evleniyoruz. Tabi ki herkesin kendine göre zamani da olmali, ama ayni anda iliskiyi de beslemek lazim yoksa soluyor
Ne güzel siz farkına varmışsınız. Benim eşim uyardığım halde hala devam ediyor. Ben telefona hiç bakmasın demiyorum tabi ama sohbet bile edemez olduk artık. İnşallah bir anlaşmaya varabiliriz, önerdiğiniz kitaba mutlaka bakacağım umarım işe yarar. Çok teşekkür ediyorum tekrardan 💜

Haklı olabilirsiniz belki de zihnini bu şekilde boşaltıyor olabilir fakat muhabbet edemez olduk. Üstelik yeni evliyiz. İşten geliyor yemek yiyoruz, o esnada bile sohbet ettiğimiz söylenemez çünkü film açıyor. Yemekten sonra koltuğa uzanıyor ya tvde bir şeyler izliyor ya telefonla takılıyor. Max sohbet süremiz en fazla yarım saattir.

Elinde telefon varken sohbet ediyor mu, çevreyle tüm ilişkisini kesiyor mu ? Kesmiyorsa , "telefonu elinden bırak" gibi sert uyarılar yerine ; bırakın telefon bir oyuncak gibi elinde kalsın.

Telefon elindeyken sizi asla duymuyorsa ve bu o an önemli bir şeye bakmaktan kaynaklanmıyorsa; o zaman daha sert uyarılar yapmayı deneyin.

Sosyal medyada takılmanın kafa dağıttığı bi an var evet ama fazlası cidden zarar ve adı bağımlılık oluyor artık. Bende bazen kendimi abartırken buluyorum. Ama şunu asla yapmam arkadaşlarımla buluştuğumda elime telefon almam mesaj gelse de acil değilse sonra cevaplarım. Annemle veya başkasıyla 5 6 saatlik bir muhabbetimde olsa kolay kolay yine sosyal medya da gezinmem. Aslında birileriyle vakit geçirip aktivitemin olması sosyal medyayla arama büyük mesafe koyuyor. Ben evliliğimde de açıkçası eşimle muhabbet edip beraber film izlerken telefonla oynamam onunda oynamasını istemem sürekli. Arkadaşlarımda çok görüyorum bunu ve dile getirdiğim hale yapmaya devam ediyorlar benimle niye buluşuyorsun o zaman evde telefonunla oyna. Uzun bi süre görüşmüyorum bende. Yani sosyal medya da takılmayı sevsemde yüzyüze iletişimi gerçek dünyayı daha çok sevdiğim için hiçbir zaman yanımda biri varken telefona dokunmuyorum bile. O yüzden eşinize ne deseniz dinlemeyecektir muhtemelen :D

Sosyal medyada takılmanın kafa dağıttığı bi an var evet ama fazlası cidden zarar ve adı bağımlılık oluyor artık. Bende bazen kendimi abartırken buluyorum. Ama şunu asla yapmam arkadaşlarımla buluştuğumda elime telefon almam mesaj gelse de acil değilse sonra cevaplarım. Annemle veya başkasıyla 5 6 saatlik bir muhabbetimde olsa kolay kolay yine sosyal medya da gezinmem. Aslında birileriyle vakit geçirip aktivitemin olması sosyal medyayla arama büyük mesafe koyuyor. Ben evliliğimde de açıkçası eşimle muhabbet edip beraber film izlerken telefonla oynamam onunda oynamasını istemem sürekli. Arkadaşlarımda çok görüyorum bunu ve dile getirdiğim hale yapmaya devam ediyorlar benimle niye buluşuyorsun o zaman evde telefonunla oyna. Uzun bi süre görüşmüyorum bende. Yani sosyal medya da takılmayı sevsemde yüzyüze iletişimi gerçek dünyayı daha çok sevdiğim için hiçbir zaman yanımda biri varken telefona dokunmuyorum bile. O yüzden eşinize ne deseniz dinlemeyecektir muhtemelen :KK70:
Zaten eşim ne dediysem dinlemediği için böyle bir konu açtım hanımefendi 🤗

Ben de bağımlı olma yolunda olan birisi olarak yazayım. Filmi Türkçe izliyorsan, arada ben de telime bakıyorum.
Instagrama girersem ,o video bu video derken 1 saat nasıl geçmiş anlamıyorsun.
Ben artık instagrama girmiyorum . En çok onda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
Twiterda faydalı şeyler okuyorum . Bırakması kolay oluyor.
Bağımlı neden dedim. Şarjım bitince çok üzülüyorum ve telefonsuz iş bile zor yapiyorum .
Instagrami azaltmali😅

Ben de bağımlı olma yolunda olan birisi olarak yazayım. Filmi Türkçe izliyorsan, arada ben de telime bakıyorum.
Instagrama girersem ,o video bu video derken 1 saat nasıl geçmiş anlamıyorsun.
Ben artık instagrama girmiyorum . En çok onda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
Twiterda faydalı şeyler okuyorum . Bırakması kolay oluyor.
Bağımlı neden dedim. Şarjım bitince çok üzülüyorum ve telefonsuz iş bile zor yapiyorum .
Instagrami azaltmali😅
Oda sürekli ınstagramda, sürekli reels videolar falan izliyor. Bende arada izlerim de en fazla 20 dakika ve izlemekten sıkılır kapatırım. Eşim ise izledikçe izliyor, kaç kez uyarmama rağmen yine aynı tas aynı hamam. Bu nedenle artık uyarmayacağım, sadece araya mesafe koyacağım çünkü sözlü uyarmak sadece ilk bir hafta işe yaramıştı

Oda sürekli ınstagramda, sürekli reels videolar falan izliyor. Bende arada izlerim de en fazla 20 dakika ve izlemekten sıkılır kapatırım. Eşim ise izledikçe izliyor, kaç kez uyarmama rağmen yine aynı tas aynı hamam. Bu nedenle artık uyarmayacağım, sadece araya mesafe koyacağım çünkü sözlü uyarmak sadece ilk bir hafta işe yaramıştı
Dediğim gibi instagramda zaman su gibi. Ben bazen iki dk gibiyim diyorum ,yarım saat geçmiş oluyor. O yuzden mümkün mertebe girmemeye çalışıyorum.
Dediğiniz gibi yapın, dikkatini çekecektir.

Dediğim gibi instagramda zaman su gibi. Ben bazen iki dk gibiyim diyorum ,yarım saat geçmiş oluyor. O yuzden mümkün mertebe girmemeye çalışıyorum.
Dediğiniz gibi yapın, dikkatini çekecektir.
Haklısınız sosyal medyaya girince zaman su gibi akıyor, burada önemli olan sizin de yaptığınız gibi bunun farkına varıp sosyal medyada harcanan zamanı azaltmaya çalışmak. Mesafeli davranmayı denemeyeceğim, umarım işe yarar. Teşekkür ederim yorumlarınız için

Ona mesafe koymak yerine bence peşinizden yatağa geldiyse siz de ona sarılın. Amacınız üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi?
Erkek beyni komplike düşünmeye müsait değildir. Onun aklında kalacak olan tek şey, yanına geldiğinde sırtını dönmüş bir eş profili. Onu neden yaptığınıza kafa yormaz. Destek olun ona. Sonuçta kötü bir şey yapmıyor.
Benim de eşim tuvalette bazen bir saat cep telefonu ile internette gezerdi, biz bunu konuştuk. Çok sıkıldığını söyledi, ben de kitap okumasını tavsiye ettim. Okumaya önceleri sıcak bakmadı ama ben yine de onun sevebileceği, kolay okunan ve yormayan kitaplardan bıraktım banyoya. Sonra sonra okumaya başladı hatta bunu öyle sevdi ki. Şimdi oraya onun için küçük bir kitap rafı yapmayı bile konuştuk.
Yani bunu avantaja çevirin ve ilginizi dağıtmayın. Eşinizi seviyorsanız, tepki göstererek değil, sağduyu ile, anlayarak ve dinleyerek yapabilirsiniz.

Bir şeyler izlerken bende telefonla oynarım. Çünkü sadece bir şeye kitlenip izlerken en sevdiğim dizinin bölümü olsa bile telefonla uğrasıyorum. Arkadaşlarıma mesaj atıyorum, gruptaki goygoya katılıyorum instadan bişiler yapıyorum trendyoldan bakıyorum bir şeylere. Eşim benim kadar bakmıyor mesela, o sevdiği bir şeyse kitlenip izler. Ama telefonla oynamam ne eşime saygısızlık ne de farklı bir şey bana göre. Bende bütün gün çalışıyorum bazı günler telefona cevap veremediğimiz zamanlar yaşıyoruz akşam eve gittiğimde de ne yapmak istiyorsam yapmalıyım diye düşünüyorum, öyle mutlu oluyorum mesela. Farklı şekilde iletişim kesikliğini hissettiğiniz bir yer varda acaba buna mı fazla reaksiyon gösteriyorsunuz diye düşündüm. Mesela bu keyifsizlik vardır ve bu konu size o sebepten batıyordur. Sonuçta karşılıklı çay içer kahve içer ve muhabbet ederken telefonu açıp oynamıyor ki, televizyon izlerken yapıyor ? Yani bağımlılık seviyesinde mi bilemiyorum yazdığınızla, en iyisini siz tartarsınız. Sadece bir konuya takıp sürekli o konuda karşındakini uyarmak bir süre sonra sen gereksiz takıntılısına dönüyor.

Yaramaz sanki..
Şöyle ki kocan seviyor demek ki sosyal medyayı.
Sen kitabını oku,o da sosyal medyasından video izlesin.
Zaten kocanın film izlemek gibi bir hevesi yokmuş,seni kirmamak adına bakmaya çalışmış.
Hiç yüzüne bakmıyorsa,başına telefondan kaldirmiyorsa hak veririm pek tabi.
Ancak evli olunca sürekli kocayla bir şey yapmak için girisimde bulunmaya gerek yok bence.
Aynı evin içindesiniz zaten,zaman zaman kendinizle de vakit geçirmeniz gerek şeklinde düşünüyorum.

Bir şeyler izlerken bende telefonla oynarım. Çünkü sadece bir şeye kitlenip izlerken en sevdiğim dizinin bölümü olsa bile telefonla uğrasıyorum. Arkadaşlarıma mesaj atıyorum, gruptaki goygoya katılıyorum instadan bişiler yapıyorum trendyoldan bakıyorum bir şeylere. Eşim benim kadar bakmıyor mesela, o sevdiği bir şeyse kitlenip izler. Ama telefonla oynamam ne eşime saygısızlık ne de farklı bir şey bana göre. Bende bütün gün çalışıyorum bazı günler telefona cevap veremediğimiz zamanlar yaşıyoruz akşam eve gittiğimde de ne yapmak istiyorsam yapmalıyım diye düşünüyorum, öyle mutlu oluyorum mesela. Farklı şekilde iletişim kesikliğini hissettiğiniz bir yer varda acaba buna mı fazla reaksiyon gösteriyorsunuz diye düşündüm. Mesela bu keyifsizlik vardır ve bu konu size o sebepten batıyordur. Sonuçta karşılıklı çay içer kahve içer ve muhabbet ederken telefonu açıp oynamıyor ki, televizyon izlerken yapıyor ? Yani bağımlılık seviyesinde mi bilemiyorum yazdığınızla, en iyisini siz tartarsınız. Sadece bir konuya takıp sürekli o konuda karşındakini uyarmak bir süre sonra sen gereksiz takıntılısına dönüyor.
Bilmiyorum bir dış göze ihtiyacım var, bana göre telefon ile fazla uğraşıyor, genel olarak şöyle anlatayım size; mesela sabah uyanırız kahvaltı yaparız o esnada televizyon izliyoruz, televizyona bile kitleniyor mesela "canım çay içer misin?" diyorum, cevap alamıyorum bazen ve tekrar sorma gereği duyuyorum, duymuyor çünkü. Akşam da iş çıkışı evde yemek yeriz o esnada da televizyonu falan açıyor ama laflarız işte günün nasıl geçti vs vs falan diye. Yemekten sonra zaten televizyon izliyoruz, bazen ben tek izliyorum eşim koltuğa uzanıp telefonuyla oynar. Bazı geceler de , özellikle son birkaç gecedir "hadi ben yatıyorum, geliyor musun" diye soruyorum, eşim de "birazdan geleceğim canım" diyip salonda televizyon izlemeye veya telefonu ile takılmaya devam eder. Ardından tuvalete gider, orada da telefonla oyalanır. En son yatağa gelir ve uyuması için ses olsun diye telefondan bir şeyler açıp izler öyle uykuya dalar. Bu şekilde genel olarak. Ama mesela koltuğa uzandığında gel sende yanıma uzan der, bir müddet televizyonu koltukta sarılarak izleriz. Böyle beraber film izleyip güldüğümüz/yorum yaptığımız anlar da oluyor. Haftada 5 gün bu şekilde takılıyoruz diyebilirim. Yatağa geçtiğinde de bana sarılır, öper falan öyle uyku moduna geçer. Genel olarak böyle. Hep değil ama bazı günler işte telefonun dozunu kaçırıp beni sinir ettiği de oluyor dün geceki gibi.

Yaramaz sanki..
Şöyle ki kocan seviyor demek ki sosyal medyayı.
Sen kitabını oku,o da sosyal medyasından video izlesin.
Zaten kocanın film izlemek gibi bir hevesi yokmuş,seni kirmamak adına bakmaya çalışmış.
Hiç yüzüne bakmıyorsa,başına telefondan kaldirmiyorsa hak veririm pek tabi.
Ancak evli olunca sürekli kocayla bir şey yapmak için girisimde bulunmaya gerek yok bence.
Aynı evin içindesiniz zaten,zaman zaman kendinizle de vakit geçirmeniz gerek şeklinde düşünüyorum.
Yani orası öyle, sürekli dip dibe takılmaya gerek yok haklısınız. Dün gece çok sinirlendiğim için belki abartmış olabilirim bilemiyorum

Bilmiyorum bir dış göze ihtiyacım var, bana göre telefon ile fazla uğraşıyor, genel olarak şöyle anlatayım size; mesela sabah uyanırız kahvaltı yaparız o esnada televizyon izliyoruz, televizyona bile kitleniyor mesela "canım çay içer misin?" diyorum, cevap alamıyorum bazen ve tekrar sorma gereği duyuyorum, duymuyor çünkü. Akşam da iş çıkışı evde yemek yeriz o esnada da televizyonu falan açıyor ama laflarız işte günün nasıl geçti vs vs falan diye. Yemekten sonra zaten televizyon izliyoruz, bazen ben tek izliyorum eşim koltuğa uzanıp telefonuyla oynar. Bazı geceler de , özellikle son birkaç gecedir "hadi ben yatıyorum, geliyor musun" diye soruyorum, eşim de "birazdan geleceğim canım" diyip salonda televizyon izlemeye veya telefonu ile takılmaya devam eder. Ardından tuvalete gider, orada da telefonla oyalanır. En son yatağa gelir ve uyuması için ses olsun diye telefondan bir şeyler açıp izler öyle uykuya dalar. Bu şekilde genel olarak. Ama mesela koltuğa uzandığında gel sende yanıma uzan der, bir müddet televizyonu koltukta sarılarak izleriz. Böyle beraber film izleyip güldüğümüz/yorum yaptığımız anlar da oluyor. Haftada 5 gün bu şekilde takılıyoruz diyebilirim. Yatağa geçtiğinde de bana sarılır, öper falan öyle uyku moduna geçer. Genel olarak böyle. Hep değil ama bazı günler işte telefonun dozunu kaçırıp beni sinir ettiği de oluyor dün geceki gibi.

Yani yazdıklarınızda inanın beni çok rahatsız edecek bir şey göremedim. Ki normalde eşimle zaman geçirmekten aşırı keyif alan biriyim. Ama insanların farklı keyif aldıkları şeyler oluyor. Bunu o da yapmayınca kendiniz strese sokmanın alemi yok, bu sefer ortak yapalım diye kendi zevkimizden uykumuzdan ödün veriyoruz. Eşim oyun bağımlısı değil evde playstation var ancak haftada bir açıp 1 saat oyanadığı bile yok düzenli. Bazen o açıyor ben kulaklı takıp orada takılıyorum veya kitap okuyorum. aynı ortamda olup arada şakalaştıktan sonra telefonla oynamış bişeye kitlenmiş çok sallamıyorum. Bize şu cok iyi geliyor sadece spora birlikte gitmek, baya keyif alıyoruz. Yüzüyoruz yürüyüş yapıyoruz ortak bir aktivite altında evde yatmak yerine keyifli zaman ve sağlıklı diye düşünüyorum.

Back
X