kalıcı:)Merhabalar... Ben sivilce ve izlerinden cok rahatsizdim. Gecen gun doktora gittim bana CLİNDOXYL jel verdi. Ama bazi yorumlari okudum saça (renkli bi seye) surulunce beyazlatiyomus, ilacın uzerinde de yaziyo renkli seyleri beyazlatabilir diye. Bende kullanmaya cesaret edemedim. Ya kullanan varsa soylesin lutfen. Bu beyazlik kalici mi yoksa yikayinca geciyo mu? Beyazlatma konusunda acil yardima ihtiyacim var. Herkese tesekkurler...
Merhabalar... Ben sivilce ve izlerinden cok rahatsizdim. Gecen gun doktora gittim bana CLİNDOXYL jel verdi. Ama bazi yorumlari okudum saça (renkli bi seye) surulunce beyazlatiyomus, ilacın uzerinde de yaziyo renkli seyleri beyazlatabilir diye. Bende kullanmaya cesaret edemedim. Ya kullanan varsa soylesin lutfen. Bu beyazlik kalici mi yoksa yikayinca geciyo mu? Beyazlatma konusunda acil yardima ihtiyacim var. Herkese tesekkurler...
Nasil kalici yakalıcı:)
Ben 5 ay kadar kullandim ve hicbir şeyim de beyazlamadi cok şükür. Sacina surecek halin yok. O sadece bir ihtimal. Ne carsaflarim beyazladi ne de sacim ha ama yüzüm apaydinlik olmuştu
Hem yapici hem yikici..
Hic mi beyazlik yok
ben gece yatmadan once surerdım yastık kılıfım beyazlamıstı:)Nasil kalici ya
Sacin?ben gece yatmadan once surerdım yastık kılıfım beyazlamıstı:)
İste bende tesadufen yorumlarda gorumelbiseleri beyazlatıyormuş ama saçı beyazlattıgını düşünmüyorum sonuçta erkeklerde kullanıyor bu ilacı ve sakallarına sürülüyor onlarında sakallarının beyazlaması gerekirdi.
Peki yastik kilifi beyazladi miBen de kullanyorum ama hiç beyazlık yapmadı en ufak bir sivilcem çıkmaya başladığında hemen sürüyorum bu jeli çıkmıyor kullanıyorum sürekli
Hayir yok. Zaten saça surmuyorsun ki neden olsun?
Hayır canım hiçbir şey beyazlamadı saçım açık uyurum hep ondada bir şey olmadı :)Peki yastik kilifi beyazladi mi
sacıma surmedımkıSacin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?