Bu konuda acil yardıma ihiyacım var....

Bu tip ilaclar genellikle gunduz suruluyor, yatarken bulasmasin diye. Sacina surmezsin dikkatli olursan, korkma bence.
bu tür soyucu ilaclar kesinlikle gündüz kullanilmamali. Çünkü güneş yüzde leke olusturur. Kaş yapalim derken göz cikarmayalim

Clindoxil gece kullanılıyor. Yüzde çok ama çok ince bir tabaka halinde kalıyor çünkü.

bu tür soyucu ilaclar kesinlikle gündüz kullanilmamali. Çünkü güneş yüzde leke olusturur. Kaş yapalim derken göz cikarmayalim

Aaaaaaaaaa bana doktor gunduz sur dedi Ote yandan ben ilaci Eylulde yazdirdim, nasilsa gun isigi azalacak diye mi verdi doktor acaba ?

Bilgece benim bildigim kadariyla da sen haklisin, soyucu + gunez yanlis ve zararli bir kombinasyon.tovbe tovbe diyorum doktora.

Gece sür. Sabah kalkınca yıka yüzünü. Sebamed güneş kremi sür. Mis. :)

Sivilce var ve lekede baya var. Srbamed gunes kremi hangisi canim

Pekala cok tesekkurler arkadaslar. Baya bi korkmustum ama cok saolun. Bu arada doktor bana gece surmemi soyledi. İnce bi tabaka halinde surcekmisim falan filan.

Cok ilginç neden gündüz demis ki. Valla kış aylarinda güneş ışığını direk aldigimizi biliyorim. Hatta kış güneşi yakar derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…