Bu konuda şu kelimeler yasak :( Boşver ; Unut gitsin ; Salla ; Takma ; Üzülme...

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
Arkadaşlar

Bu kadar mı zordu beni affetmek bu kadar mı imkansızdı.Şimdi ben ne yapacağım onsuz bir hayatı hayal bile edemezken onsuz kaldım evet haksızım hemde suçluyum ama şu var çok pişmanım çok.

Evet onunla 3 sene çıktık ve 3 ay önce ayrıldık ama severek ayrıldıgımızın farkına geç vardık aslında suçun % 90 ı bende ben onu severken başkasına evet dedim sırf boşlukta oldugum için ne yaptıgımı bilmediğim için başkasına evet dedim ama onu hiç sevmedim hep gerçek aşkımı düşündüm hiç gözümün önünden gitmedi ve ben onu severken başkasıyla daha fazla olamam dedim ve yaptıgım hatanın farkına varark bitirdim.

Ve daha fazla zaman geçmesin diye aşkıma yalvarmaya gittim beni affet demeye gittim evine gittim 4 saat dil döktüm pişmanım affet diye tabiri caizse yalvardım.Hata yaptım dedim seni çok seviyorum dedim o ise asla dedi kabul etmedi

sonra dayanamadı barıştı ama o mutluluk sadece 1 gün sürdü bi sonraki gün olmuyo dedi yaptıgını unutamıyorum dedi bitsin dedi ve bitirdi bana 4 gün süre ver düşünüp arayacam dedi ve dün aradı olmuyo dedi olmayacak ben unutamayacam dedi aşkından ölüyorum ama onu hayatına sokmanı kaldıramam dedi hayatında başarılar mutlu ol dedi ve kapattı.

Bütün umutlarım tükendi onu unutamıycam çünkü onu çok seviyorum evet hata yaptım ama keşke geri dönüşü olsa ama yok ne yapayım sevdiğimi kaybediyorum kızlar artık yapacağım bi şey kalmadı yok işte çarem kalmadı takmamak unutmak elde değil

Seviyorum çok sizce başka çarem var mı ?

Ve şöylede bir şey var bugüne kadar annem onunla hiç muhattap olmamıştı ama annem bu kadar üzüldüğümü ve pişman oldugumu görünce onunla bende konuşcam dedi 3 gün sonra memlekete gidiyoruz 10 gün kalcaz ve oda ailesiyle gelcek 10 gün kalcak hep yüzyüze bakcaz çok zor çokk
eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
valla canım kendin etmişsin kendin bulmuşsun, her hatanın bi bedeli var hayatta sonuçta

zaten bu saatten sonra zorla döndürsende asla mutlu olamıcaksınız, bir erkeğin unutamayacağı bişey bu

bence bu işin peşini bırakmalısın, ısrar etmek daha fazla üzüntü ve zaman kaybı olur senin için

başka çağren sen elinden geleni yapmışsın canım seni suçlamıcam neden aldattın diye olan olmuş çok pişmansın ama oda seni bu kadar çok seviyormuş o zaman bol bol dua et ve bekle sadece bekle biliyorum çok zordur sevdiğim insandan bir haber alamamak ama beklemekten başka çağre yok zamanla düzelir umarım...

askından ölüyorsa madem affetsin
ama etmiyorsada sanırım yapacak birsey yok
birde onla birlikteyken mi baskasına evet dedin yoksa ondan ayrılınca mı?

o adam sana bu saatten sonra dönse bile hersey berbat olur
her hareketinde suclu cikarsin masum olsan bile suclanirsin
telefonuna mesaj gelse suratina ne oldu diye bakar
bilgisayara girsen ne var bilgisayarda der
derde derr anliycagin
gelmemesindede bir hayir vardir unutmaya calisin

tatlım iyi dileklerin için çok sağol bende bol bol dua ediyorum

ama ben onu aldatmadım ondan ayrıldıktan sonra 1 ay sonra tanıştım öbürüyle ve onunda hta oldugunun farkına vardım bitirdim ben asla aldatmadım aldatamam onu herşeyden çok seviyorum çünkü
:gitme:

insan sevdiğini daha zor affedermiş

bekleyeceksin

zaman ne gösterir bilinmez

eğer oysa kaderindeki döner gelir

o değilse de zamanla onu unutursun ve kalbine başkası girer

ölene kadar onun acısıyla yaşamazsın

Bence yapacak artık bırsey yok.
Yasak kelımelerı de kullanmayacagımıza gore canım,kendın ettın kendın buldun durumu bu arkadasların dedıgı gıbı. Bıraz kafanı dınleyıp kendınle kalacaksın, gerı donerse doner belkı ama o umutla da yasamayacaksınç.Bıraz kendıne zaman tanı baska seylrle ılgılen.

Diyor ki aradan senelerde geçse seni seviyor olacağım ama gururum bunu kaldırmaz yapamam severken ayrı kalacağız diyo.Her seven kavuşamıyor ki bizde onlardan olcaz birbirimizi severken başkasıyla evlencez diyo işte en acısı bu birbirimizi severken ayrı kalmak

e haklı çocuk. Napsaydı yani kollarını mı açsaydı sana.

Boşluk diyorsun da neyin boşluğu, ne boşluğusengözlerimebaksanab

Madem bu kadar ölüyordun aşkından bu boşluk nerden çıktı.

sence bu bi aldatma değil mi, hatta 3 taraflı aldatma
başkasını severken birisine evet diyorsun, evet dediğini aldatmış oluyorsun, başkasını seviyorsun çünkü, onun ahı olmıcakmı üstünde
kendini aldatıyosun yine aynı şekilde başkasını aşıkken başka biriyle çıkarak
ayrıca aşık olduğun adamıda aldatmış oluyorsun yine aynı sebeblerden, sonuçta ayrılmışsınız ama bu net bi ayrılık olmamış, barışma potansiyeliniz varmış ama o potansiyeli sen kendi elinle öldürmüşdün

tarafsız gözler acı söyler, vah vah tüh tüh demenin sana bi faydası yok, gerçekleri görmenin sana faydası var

:gitme: :gitme:

Otur bekle yalan aşklar peşinede gitme bu kızlar neden kendilerine ihanet eder anlamış değilim?

canm işte sorun burda zaten tamam aldatmadın ayrıydınız ve sen bir boşlukta kaldın ama illa ki boşlukta kaldın diye başkasını severken nasıl başkasıyla çıktın daha önce ki konularında yazdığımda güven tamamen gidiyor dedim...
burda hem güven gitti hemde sevdiğin adam seni başkasıyla çıktığını duyunca kaldıramamıştır.
sen sevmedim onu diyorsun ilişki bile sayılmazdı yaşadığım
ama öle olmuyor işte empati yap biraz sevdiğin adam aynısını sana yapsaydı ne olurdu...
düşünsene başka bir kız sevdiğinle çıkıyor ve senin ona baktığın gözle bakıyor
bu kaldırabilecek bir durum hele ki söz konusu bir erkekse
aslında kız erkek ayrımı yapmak yanlış olur yinede kaldıralamıcak bir şey
ve siz tekrar bartıştınız diyelim hep napıyorsun yanında kim var nerdesin durmadan
sana sorular sorar sende sıkılırsın bitirme noktasına gelirsin şu an için
seviyorum diyorsun onun için her şeye yapmaya hazırım diyorsun ama
tekrar barışsanız bile eskisi gibi olmaz ve her an bitirme noktasına gelirsiniz...

Ben yaptığın şeyi aldatma olarak görmüyorum, bana göre aldatmamışsın.
Ayrılmışsınız, 1 ay sonra başkasıyla çıkmışsın, bu aldatma falan değil.
Bana göre ben bugün ayrılsam, yarın başkasıyla çıkabilirim, hiç kimsenin de ağzını açıp tek kelime etmeye hakkı olmaz.
Nedir yani, ayrılmanın bir tampon süresi mi vardır... bugün bitti deriz ama sonrasında 6 ay yine kimseyle çıkamayız, neden?
Etik değil diye mi.... hadi eyvallah, hayatta mutluluklar demişim, adam çıkmış gitmiş hayatımdan, kimbilir ne kadar yakmış canımı, kimbilir ne kadar mutsuz olmuşum ben, kaç gecemi ağlayarak geçirmişim... ne etiği, ben o tampon süreyi çoktan aşmışım zaten, ne etiği.

Dolayısıyla hayır canım "bana göre" aldatmamışsın ve bana göre onun yaptığı şey saçma sapan bi kapristen başka bir şey değil.

Sor bakalım, aynı şeyi o yapmış olsaydı, şartlar tam tersi olsaydı, yine sana hak verir miydi, durum aynı olur muydu? Söyleyeyim ben sana, asla olmazdı... ne de olsa onlara hak bize suç böyle şeyler di mi?

Söylemeyin demişsin ama maalesef bu konuda söylenecek başka bir şey yok canım... bunca çaba, yalvarma, bunca emekten sonra halen çıkıp bana göre saçma sapan bi şeyi bu kadar büyütüyosa artık (yok affettim, yok affettmedim, yok yaparım, yok yapamam, aman da bana süre ver, ay yok benim yerlere göklere konulmaz gururum gururum gururum ayyyy...) evet halen bunu yapıyosa ve sen de bu saatten sonra 1 gün bile peşinden koşarsan artık sana da Allah akıl fikir versin derim sadece.

Hayatım öncelikle desteğin için sağol

Dediğin gibi artık arayacak bi şey kalmadı oda bana zaten beni seviyorsan beni artık aramazsın dedi.Bende söz verdim aramayacam diye ama dedim ki ne zaman gelirsen gel seni seviyor olacağım.Hata yaptım 1 kere seni severken hayatıma başkasını soktum bir daha yapmam dedim sadece seni sevdiğimi unutma dedim

ha sen onunla birlikteyken diğerine evet demedin. Ayrıydınız yani o zaman dimi.

Peki ilk başta ilişkinizi bitiren neydi. %90 hatalı benim diyorsunda noldu da bitti.

Ve çocuk haklı olarak benden ayrılalı daha 1 ay olmadı gidip başkasıyla çıktı şimdi yine bana geldi, demekki cidden beni sevmemiş diye de düşünüyor olabilir.

Ben haklı buluyorum valla çocuğu.

Aslında sen aldatmamışsın, onunla ayrı kaldığın süreçte başkası ile olmuşsun. Bunu oda yapabilirdi ve sen bu kadar büyütmezdin gözünde. Erkek milleti işte kendi yapınca bişey olmaz,ama sen yapınca sorun oluyor baksana. Canım sen ayaklarına gitmişsin, pişman olduğunu söylemişsin, özürler dilemişsin bu saatten sonra elinden bişey gelmez. Ortada çok büyük abartılacak bir meselede yok aslında. Artık üstüne düşme şunun, biraz düşünmesi için zaman ver, bekle,, eğerki halen ses yoksa elden başka bişey gelmezki..

Ben % 90 hatalıyım derken ilişkimizin bitmesinde değil bittikten sonrasından bahsediyorum cnm
Yani onu hayatıma sokmaktan bahsediyorum.Onu cidden sevmesem 3 ay sonra kapısına gidip yalvarmazdım ki o çok sevdiğimi oda anladı pişmanım diye gururundan affetmiyor.

:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…