Bu konuda şu kelimeler yasak :( Boşver ; Unut gitsin ; Salla ; Takma ; Üzülme...

mona pisa nin yazdıklarının aynısını yazıyordum bende baktım o benden önce davranmış :)
bu yaptığın aldatma değil kandırmaca değil kötü bir şey değil..siz ayrilmissiniz,bitmiş,artık o saatten sonra ne o sana nede sen ona karisamazsin hesap soramazsin bana göre..ayriyken isteyen istediğini yapar,eğer yapacaklarını kaldıramam diyorsan da o zaman ayrilmayacaksin..benim mantığım bu..siyah ya da beyaz gri yok..
senin yaptığının aynısını bende yapmıştım..hatta daha bile fazlasını..ayrıldığımız an arkadaslarımı arayıp gece dışarı çıkmıştım,başka biriyle görüşmeye başlamıştım falan..o da aynı şeyi yapmıştı,hemen arkadaşlarını arayıp gece dışarı çıkmıştı kizli erkekli..barıştık sonra ve ne ben ona ne de o bana hesap sordu..ve baristigimizdan sonra bir kere bile bu konuyu acmadık.şimdi diyeceksin sizde iki tarafta aynı şeyi yalnızca ondan diye..alakası yok..bunlar farklı ayrılık dönemlerinde yaşandı,aynı zaman yaşanmadı..
senin yaptığın bana göre yanlış bir şey değil..ama erkek arkadasinı. yaptıgı şey yanlış..madem onun için bu kadar degerliydin niye ayrıldı?ayrılmasaydı o zaman?
senin yapman gereken susmak bencede..çünkü ona yalvardıkca onun haklı seninde haksız olduğunu gösteriyorsun,o da bu yüzden daha çok gurur yapıyor..halbuki sen yaptığının yanlış olmadıgını göstersen o da bunu oturur bı düşünür..
bundan sonra bence de hiç bir şey yapma..çünkü ona yalvarmanı gerektirecek hiç bir sucun yok..

sağol canım çok sağol ilgilenip desteklediğin için artık herşeyi zamana bıraktım belki bi gün oda pişman olur affetmediğine döner gelir işte o gün benim ikinci baharım olurr :a015:

yazılan yorumları okudum canım senin sadece yapman gereken BEKLEMEK ve ZOR olsada susmak inan başka çağren yok bu durumda
sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın gururunu hiçe sayıp ona yalvarmışsın
ama o affetmemiş belkide zamanla affeder...
şuna bende katılıyorum seven bir insan (gerçekten ama) seviyorsa bu kadar yüreği dayanmaz senin ağlamana insan sevdiğine kıyabilir mi ki bence kıyamaz
ama işte erkekler bizim kadar duygusal değildir
benimde başıma şöyle bir şey geldi hatta konu açtım...
ben bir bayan sanatçının bana hele ki sevdiğim adamın ballandıra ballandıra anlatılmasından nefret ederim...onu kaç kere uyardım kaç kere tartışmamız oldu onun bana yaptığını bende ona yaptım yeter ki tatsın o duyguyu nasıl bir şey oluyor diye hiç sevmediğim halde böyle bir şey yapmayı ama o yine yaptı bende dayanamadım iyi git o zaman onunla ol dedim ağır gelmiş ona bu lafım sonra bende senin gibi sırf sevdiğim için özür diledim ne olur beni affet dedim msnde bizim aramızda mesafe vardı gidemedim yanına bana dedi ki seni affederim problem olmaz ama eskisi gibi davranmamı bekleme dedi bende şok oldum ne yaptımde eskisi gibi olmaz diye konu nerden nereye geldi sonra baktım gerçekten eskisi gibi olmıcak dedim ümüdimi kestim en iyisi bitsin dedim gözümü karartıp yazdım içim yansıada ama meğersem ben bitti diye yazmasaymışım benim gönlümü almak için süpriz yapmak istemiş ortak kankamızı araya sokup ama bitti diyince olmadı bütün planlar suya düştü gönlümü alması aklımın ucundan bile geçmedi
zamanla düzelir dedim dayanamadım soğuk davranmasına çok kötü bir şey yapmışım gibi davrandı şimdi ayrıyız ama aldığım haberlere göre durumu iyi değilmiş bana mail attı hoşçakal sevdiğim ağlayan yüz vardı dicem ki şu ki seviyorsa zaten sana döner seninle konuşur...kusurama bakma uzun yazdım erkekler ne yazık ki böyle kolay affetmiyorlar bizler kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…