- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
Günaydın herkese benim bir tane kiz kardeşim var atandı ailemden başka bir ilde çalışıyor tek ev tuttu kendine e malum ev kiralari faturalar epey gidiyor maaşından çalıştığından beri ailem e destek oldu ufak tefek hic her ay birşeyler aldi ufak tefek hediyeler olsun hic harcamazsa 300 lirası onlara gide4 biliyorum yani ben evli olmama rağmen bana bile aldığı şeyler olur cok iyi niyetli çünkü kendini düşünmez ekside de olsa harcar bayadır da görüştügu birisi var çocukta evlenelim diye baski yapıyor kardeimde erteliyor biraz birikim yapayım öyle olsun diye neyse buraya kadar da tamam dün gece kardeşim beni aradı abla ben yanlış mi yapıyorum vicdanim rahat değil falan diye ailem kardeşimi aramış sana geleceğiz diye kardeşim de bu ay kredi kartlarından borcu odediginden dolayı gelin ama ben gelsem daha iyi olur masrafim cok olmaz bu ay sıkişigğm demis annem baslamis bu paraların nereye gidiyor paran nasıl olmuyor iyi gelmiyoruz para harcama falan bir sürü şey soylemisler ee haliyle kızda içine oturmus acaba ayıp mi ettim gelselermiydi o zaman da ben sıkışacaktim diyor kendide gitmekten vazgecti yani bu kiz tek bekar masrafi çok olmaz diye aileme mecbur mu para vermeye siz nasıl yapıyorsunuz akıl verin bize