- 4 Şubat 2017
- 2.097
- 1.538
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
iyi aksamlar ben türkiyede gazi üniversitesinde ingilizce ögretmenligi bitirdim bir sene bir okulda calistim. Ben asagi saksonya eyaletindeyim kültür bakanligi diplomami kabul etti ve ögretmen olarak calisabilmem icin bir alana daha ihtiyacim oldugunu söyledi yaklasik iki senelik bir ögrenim yani. Ben bu egitimi tamamladigimda ögretmen olarak calisabilcegim insallah. Sizde bir aile kurmussunuz bu da benim icin büyük bir basari yani insan elinde ne yoksa onu istiyor aslinda. Umarim sizde egitiminizi burda bir sekilde kullanabilirsiniz bosa gitmez.Ben de almanyaya evlenerek geldim ama ögretmen olma kismini bana biraz acarmisin, bi dumur oldum da
Gayet basarilisin, bunlari yapabildiysen aileni de rahatca kurarsin, bak ben hala yerimde sayiyorum.
Kendime üzülüyorum ayrica bazen, lisans egitimim olmasina ragmen burada cok büyük bir cöküs yasadim. Dili bile hala ögrenemedim, iki cocugum oldu evden cikamadim.
Cok taktir ettim seni, senin azminden bana da lazim gercekten.
Keske tek derim es bulma ve cocuklar olsa o kisimlari ben hallettim digerleri bekliyor
ne güzel keske benimde burda ailem akrabalarim olsaydi insan bazen cok ariyor öyle sicak bir aile ortamina girmeyi...Benim hayatım burda canım , ailem burda . Gerçi annem gidip geliyor . Çoğunlukla Türkiye’de ama yine de olsun . Teyzelerim kuzenlerim burda .
Ben zaten çok sürekli arkadaş arayan, yalnız kalamayan biri değilim . Gastronomie’de çalışıyorum zaten yeteri kadar insan gelip gidiyor :) sessizlik arıyorum açıkçası :)
ne güzel keske benimde burda ailem akrabalarim olsaydi insan bazen cok ariyor öyle sicak bir aile ortamina girmeyi...
Bende evlenip yurt dışına geldim 2 üniversite bitirdim güzelde bir işim vardı.5 ay oldu geleli gelir gelmez kursa başladım ama buraya alışmaya çalışırken dil konusunda pek bir ilerleme kaydedemedim.Tek aktivitem kursa gelip gitmek yaşadığımız şehirde hiçbir yakınımız yok Ve bu yalnızlık çok kötü.Ben de almanyaya evlenerek geldim ama ögretmen olma kismini bana biraz acarmisin, bi dumur oldum da
Gayet basarilisin, bunlari yapabildiysen aileni de rahatca kurarsin, bak ben hala yerimde sayiyorum.
Kendime üzülüyorum ayrica bazen, lisans egitimim olmasina ragmen burada cok büyük bir cöküs yasadim. Dili bile hala ögrenemedim, iki cocugum oldu evden cikamadim.
Cok taktir ettim seni, senin azminden bana da lazim gercekten.
Keske tek derim es bulma ve cocuklar olsa o kisimlari ben hallettim digerleri bekliyor
Bende evlenip yurt dışına geldim 2 üniversite bitirdim güzelde bir işim vardı.5 ay oldu geleli gelir gelmez kursa başladım ama buraya alışmaya çalışırken dil konusunda pek bir ilerleme kaydedemedim.Tek aktivitem kursa gelip gitmek yaşadığımız şehirde hiçbir yakınımız yok Ve bu yalnızlık çok kötü.
iyi aksamlar ben türkiyede gazi üniversitesinde ingilizce ögretmenligi bitirdim bir sene bir okulda calistim. Ben asagi saksonya eyaletindeyim kültür bakanligi diplomami kabul etti ve ögretmen olarak calisabilmem icin bir alana daha ihtiyacim oldugunu söyledi yaklasik iki senelik bir ögrenim yani. Ben bu egitimi tamamladigimda ögretmen olarak calisabilcegim insallah. Sizde bir aile kurmussunuz bu da benim icin büyük bir basari yani insan elinde ne yoksa onu istiyor aslinda. Umarim sizde egitiminizi burda bir sekilde kullanabilirsiniz bosa gitmez.
Bende çocuk olmadan dil olayını halledeyim dedim ama biraz zor olacak.Umarım herşey sizin için güzel olur en azından burada Türkiyede ki yaş sorunu yok Yani hiçbirşey için geç değilben yapi itibariyla insanlarin davranislarindan cok etkileniyorum, olumsuz insanlarla cevriliyim, e yabanci olmamis yerlileri icin basli basina bir ön yargi. bu beni cok icime kapatti.
iki cocugum oldu alti sene icinde, kücügüm krese baslayinca dil okulima devam edecegim insallah. diploma denkligi yapmadim henüz, hic firsatim olmadi belki bir baslasam gerisi gelir ama basta yasadigim tüm olumsuzluklari üzerimden atmasi daha zor geliyor
Bende çocuk olmadan dil olayını halledeyim dedim ama biraz zor olacak.Umarım herşey sizin için güzel olur en azından burada Türkiyede ki yaş sorunu yok Yani hiçbirşey için geç değil
Daha çok gençsiniz istediğinizi yapabilecek konumdasınız bence çocuk olayınıda halletmişsiniz ben 32 ve dahala çocuğum yok :)Insallah, yasim da genc sayilir 28 e girecegim. Umarim hersey yolunda olur
merhana couchsurfing ya da tinder kullanınMrb kizlar, eski konularimdan bilen bilir yaklasik iki bucuk sene önce esimden ayrildim almanyada yasiyorum. Evlendigim icin buraya yerlesmistim ayrildiktan sonrada burda yasamaya karar verdim bu kararimdan hic pisman olmadim. Üniversite okuyorum insallah iki yil sonra ögretmen olacagim. Benim sorunum yalnizlik ve gelecekte yalniz kalma korkusu. Cevremde herkes evli cocugu var ya da düzgün iliskileri herkes bi saatten sonra evine gidiyor esleri ariyor aliyor falan. Ben kendimi cok yalniz hissediyorum. Tek basima hic bir yere gitmek istemiyorum eve geliyorum duvarlarla konusuyorum ögretmen olacak olmak bile sevindirmiyor beni bombos eve geldikten sonra ailem olmasa kazandigim paranin ne anlami var ki diye düsünüyorum ve biten iliskilerim icin hep kendimi sucluyorum ben de sorun mu var diye. Resmen psikolojim bozuldu. Bosandiktan sonra ve öncesinde de yüzüm hic gülmedi. Ben nasil basa cikcam yalnizlikla ya bir daha aile kuramazsam cocugum da yok ailemler türkiyede... ben napayim?
Daha çok gençsiniz istediğinizi yapabilecek konumdasınız bence çocuk olayınıda halletmişsiniz ben 32 ve dahala çocuğum yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?