- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
İki buçuk sene çook uzun bir zaman değil. İyi olmuş kendinize gelmişsiniz .
Evde oturursanız , biriyle tanışma haliyle bir ilişkiye başlama ve ardından aile kurma olaylarını gerçekleştiremezsiniz.
Güçlü birisiniz bravo. Bir çok kadının cesaret edemediği birşeyi yapmışsınız, kendinizle gurur duyun , ve okul dışında sosyalleşecek birşey bularak hayatınıza renk katın .
Almanya’nın en güzel zamanları geldi , Noel pazarlarına gidin , spora başlayın ..
Herşey kendiliğinden oluşacaktır . Bence siz ilk olarak üstünüzdeki bu depresyon havasını bi atın[/QUOTEN
Nerde sosyallescem ki tek basima nereye gitcem noel pazarlarina tek basina gidilmiyor ki birde insanlarla tanismakta adim atmakta güclüm cekiyorum cekiniyorum
31 yasindayim arkadas cevrem hep evli ya da düzgün iliskili insanlar haftasonu aileleriyle olmak istiyorlar. Özellikle haftasonlari daha da yalniz hissediyorum.Kursa falan yazılsan spor yada sevdiğin şeylerle ilgili.Eğer maddi imkanın varsa ve arkadaş çevren varsa onlarla vakit geçir .gez dolaş bekarlığının tadını çıkar.Neden aile kuramayasın ki 70 yaşındaki dede bile evleniyor senin daha yaşın kaç.
hemen evlenmek istemesemde hayatimda düzgün biri olsun istiyorum onla gezelim tozalim istiyorum resmen yalniz kalamiyorumGezin tozun neden illa hemen evlenmek istiyorsunuz ki?
Ama böyle yanlış insanlarla karşılaşırsınız. Farklı şeyler deneyin kurslar aktiviteler falan eminim oralarda kafa dengi birilerini bulursunuz.hemen evlenmek istemesemde hayatimda düzgün biri olsun istiyorum onla gezelim tozalim istiyorum resmen yalniz kalamiyorum
evet depresyondayim belkide eski evliligim özgüvenimi aldi gitti zaten. Yalniz bir sey yapinca herkes bana aciyor diye düsünüyorm ciddi boyutta bir takinti buAileniz olmasa bile o kazandığınız parayı çok güzel,anlamlı şeyler için harcayabilirsiniz.İnsan depresyonda olunca kendini çok kilitliyor ya.
evet herkes kendimi hafife aldigimi söylüyor galiba özgüvenim yok benim. Ben de tek basima gidiyorum yemek yiyorum oturuyorum. Ama yaninda biri olan insanlara özeniyorum. Belki de türk toplumunun dayatmalarindan dolayi böyleyim. Belli bir yasa gelipte ailen cocugun yoksa sanki defoluymussun gibi düsünülüyor. Bende de bu takinti var sanirimHangi şehirdesin? Bide öğretmen olacağım diyorsun , nasıl öyle çekine çekine çalışacaksın ki anlamadım .evlenip buraya gelmiş, sonra kocayı boşamış , ardından üniversiteye başlamış birinin çekingen olma ihtimalini pek düşünemiyorum . Senin bu yapabildiklerini , millet kendi memleketinde yapamıyor. Kendini fazla hafife alıyorsun bence
Ben kendi başıma da gidiyorum Noel pazarına, oturup bir yerde kahvemi içiyorum .her bulduğumuz yola ‘nasıl yapcam ki ?’ Dersen olmaz ki canım. Ne demek nasıl ? Örneğin bir spor salonuna gideceksin yazılacaksın ve başlayacaksın spora.
Resim kursu, müzik kursu vs . Buralara biriyle gitmek zorunda değilsin . İllaki birileriyle tanışacaksın . Tanıştıkların kadın bile olsa , bu sefer onlarla dışarda takılmaya başlarsın böyle böyle sosyal çevren artmış olur
Hannoverdeyim bu arada. Kücük bir sehirde degil. Ama insanlari cok disa dönük degilHangi şehirdesin? Bide öğretmen olacağım diyorsun , nasıl öyle çekine çekine çalışacaksın ki anlamadım .evlenip buraya gelmiş, sonra kocayı boşamış , ardından üniversiteye başlamış birinin çekingen olma ihtimalini pek düşünemiyorum . Senin bu yapabildiklerini , millet kendi memleketinde yapamıyor. Kendini fazla hafife alıyorsun bence
Ben kendi başıma da gidiyorum Noel pazarına, oturup bir yerde kahvemi içiyorum .her bulduğumuz yola ‘nasıl yapcam ki ?’ Dersen olmaz ki canım. Ne demek nasıl ? Örneğin bir spor salonuna gideceksin yazılacaksın ve başlayacaksın spora.
Resim kursu, müzik kursu vs . Buralara biriyle gitmek zorunda değilsin . İllaki birileriyle tanışacaksın . Tanıştıkların kadın bile olsa , bu sefer onlarla dışarda takılmaya başlarsın böyle böyle sosyal çevren artmış olur
evet herkes kendimi hafife aldigimi söylüyor galiba özgüvenim yok benim. Ben de tek basima gidiyorum yemek yiyorum oturuyorum. Ama yaninda biri olan insanlara özeniyorum. Belki de türk toplumunun dayatmalarindan dolayi böyleyim. Belli bir yasa gelipte ailen cocugun yoksa sanki defoluymussun gibi düsünülüyor. Bende de bu takinti var sanirim
evet depresyondayim belkide eski evliligim özgüvenimi aldi gitti zaten. Yalniz bir sey yapinca herkes bana aciyor diye düsünüyorm ciddi boyutta bir takinti bu
Bugün zaten bu düsünce kitap okurken geldi aklima:) ne kadar cok okudugumu farkettim sonra yalniz olduktan sonra ne ise yararki cok bilmek cok okumak diye düsündüm;(Tedavi alabilseniz.Ya da kitap okumak da çok işe yarıyor.İnsanın böyle anlarda farklı bakış açılarına,kendinden bağımsız düşünmeye ihtiyacı var.Ve inanın yalnız kalınca kimse size bakmıyor.Size öyle geliyor sadece.Herkes kendisiyle ilgileniyor.
tesekkürler ne güzel olurdu:) senin cok arkadasin var mi ya da akrabalarin arkadaslarini nerelerden edinmistin?Bence tamamen senin takın. Yani çevreyle alakalı değil seninle alakalı . Ki insanların bunu asla önemsemediği , hatta normal olduğu bir ülkede yaşıyorsunHmmm Berlin’de olsaydın sana arkadaşlık ederdim
Bugün zaten bu düsünce kitap okurken geldi aklima:) ne kadar cok okudugumu farkettim sonra yalniz olduktan sonra ne ise yararki cok bilmek cok okumak diye düsündüm;(
tesekkürler ne güzel olurdu:) senin cok arkadasin var mi ya da akrabalarin arkadaslarini nerelerden edinmistin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?