- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Merhaba arkadaşlar, size az önce yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Kızımın tasarım ödevi vardı sadece süslemesi kaldı onu da bugün bitirip yarın götürecek. Okul çıkışı süsleme için bir şeyler alacaktık kızımla. Kayınvalide sabah aradı süslemeyi yaptı mı diye bende yok bugün yapacak okul çıkışı alacağız dedim. Öğlen yemeği için çocuklara yemek götürüyorum okulda çocuklar yemeklerini yerken aradı, ben süsleme için bir şeyler aldım x kuaföre gidiyorum sen dönerken uğra da onları al (emrivaki konuşmayı pek sever) biz alacaktık neden zahmet ettin dedim aldım işte ben dedi tamam dedim. Kızımda anne ben kendim beğenip alacaktım babaanneme kim al dediki diye sinirlendi. Hadi onu da sakinleştirdim beğenmezsen biz gider alırız almış şimde ne diyeyim kızım dedim. Yemek dönüşü dediği kuaföre uğradım, saçını yıkatmış kestirecekmiş kafasında havlu oturmuş bekliyor, neyse 1-2 dakika konuştuktan sonra anne aldıkların nerede alıp gideyim bir sürü işim var dedim (çünkü evde home-ofis çalışıyorum kendisi de biliyor) Dalga geçer gibi almadım ki bir şey daha kuaförden sonra alacağım ben bırakırım dedi. Dalga mı geçiyorsun benimle madem almadın niye bana telefonda aldım uğra da al dedin dedim neyse kuzuyla gidip alırız dedi (kızımı kastediyor) gerek yok o bugün kursa kalacak geç çıkıyor biz akşamüstü gider alırız sen alıp bırakma zahmet etme bir daha da benimle dalga geçme yeter dedim çıktım kuaförden. Çok sinirlendim çünkü hep böyle yapıyor, arıyor kahvaltıya geleceğiz babanla diyor hazırlıyorum geliyor yok sadece çay içeceğiz topla sen bunları diyor, kalvaltıya gelicez dedin ya sen diyorum kayınpederimin yanında yok canım çaya gelicez yapmadıysanız bizi de bekleyin dedim diyor ki telefonla aradığında biz yaptık ama size hazırlarım da demişliğim var. Söylüyor sonra eşimin ya da kayınpederimin yanında inkar ediyor aşırı derecede yalanı dolanı var artık bıktım inanın ki. Biraz uzun oldu okuyan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.