- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Unutturmuyor ki, bu aralar çok ağrım var mr çektirdim boynumda 2 fıtık, yırtılma ve 2 küçük lezyon çıktı yarın yine doktora gideceğim tüm bunları biliyor ve beni arıyor yaprak aldım gel onu saralım diye hastayım ben evde saramıyorum saramam dedim. Bir kez eşimin yanında söyledi hastayım saramam diyorum anlamıyor musun anne sen dedim. Bir gün misafirleri vardı düşünün misafirlerin yanında içini hazırlayıp yaprağı haşlayıp oradakilere sardırdı. Ve bana da gelin sende oturma öyle gel birkaç tane sar dedi.
Unutturmuyor değil, unutun işte. "Tamam" deyin her şeyine, "Gelemem olmaz, ağrım var" derseniz uzar gider, "Tamam gelirim" deyin, gitmeyin. Sonra yine ararsa "Unutmuşum. Tamam gelirim" deyin, gitmeyin. Yine ararsa "Bi dalgınlık var üzerimde tüh unutmuşum yine, tamam gelirim" deyin kapatın telefonu gitmeyin.
Bahane açıklamakla uğraşmayın. O anlamıyor demek, siz de unutuverin, kendi işlerinize yolunuza bakın. Unutmanın açıklaması olmaz "Unuttum" dersiniz konu kapanır, dilinizde tüy bitmez, onu diyorum :)