Bu kv. delirmemek işten değil!

Ben amacı anlayamadım neden almadığı şeyi aldı diyor üsteli kuaförde de işi varmış yani neden yapıyor? Herkesini çinde bir daha dalga geme benimle falan demek biraz ağır olmuş yalnız almadıysa alırsınız kızınızla olur biter zaten kızınızda kendisi almak istemiş bundan sonra da itimat etmezsiniz kendiniz halledersiniz herşeyi de kayınvalideye anlatmayın o zaman süslemesi var falan diye

Bence hiç ağır olmadı çünkü bildiğiniz benimle dalga geçiyor ve bunu sık sık yapıyor. Kaldı ki gerçekten dalga geçtiği için o şekilde söyledim. Ben zaten ondan öyle bir şey talep etmedim kendi kafasına göre hareket ediyor. Kayınvalideme anlatma olayı da kızım tasarım ödevi olarak elbise dikti çok heveslenmiş olsa gerek ki babaanne elbise diktim bir tek süslemesi kaldı umarım öğretmenim beğenir şeklinde paylaşmış, yani kimsenin ondan bir beklentisi yok ama üstüne vazife olmayan her şeyin içinde maalesef bende madem almış gidip alayım da kırılmasın bari benim aldıklarıma tenezzül etmediler diye düşünmesin dedim ama hata etmişim anladım.

Herseyinizi anlatmayin.
Cocugun odevinden nasil haberi var?
Soylemeyin herseyinizi anlatmayin.

Suslemeleri ben aldim dedigi zaman .bosuna almissin biz de aldik .diyebilirdin.

Mesafe koymaya calis.
Sorularini gecistir..bilmiyorum belli degil vs vs

Baska yolu yok

Ben hiçbir şeyimi anlatmıyorum ama kızım bir hevesle söylemiş tasarım ödevim için elbise diktim süslemesi kaldı bir tek onu da yapıp götüreceğim umarım öğretmenim beğenir demiş. Mesafe koymaya çalışıyorum ama kadın her yerde karşıma çıkıyor oğlanı aldım geliyorum yolda yine karşıma çıktı kabus gibi.

Merhaba arkadaşlar, size az önce yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Kızımın tasarım ödevi vardı sadece süslemesi kaldı onu da bugün bitirip yarın götürecek. Okul çıkışı süsleme için bir şeyler alacaktık kızımla. Kayınvalide sabah aradı süslemeyi yaptı mı diye bende yok bugün yapacak okul çıkışı alacağız dedim. Öğlen yemeği için çocuklara yemek götürüyorum okulda çocuklar yemeklerini yerken aradı, ben süsleme için bir şeyler aldım x kuaföre gidiyorum sen dönerken uğra da onları al (emrivaki konuşmayı pek sever) biz alacaktık neden zahmet ettin dedim aldım işte ben dedi tamam dedim. Kızımda anne ben kendim beğenip alacaktım babaanneme kim al dediki diye sinirlendi. Hadi onu da sakinleştirdim beğenmezsen biz gider alırız almış şimde ne diyeyim kızım dedim. Yemek dönüşü dediği kuaföre uğradım, saçını yıkatmış kestirecekmiş kafasında havlu oturmuş bekliyor, neyse 1-2 dakika konuştuktan sonra anne aldıkların nerede alıp gideyim bir sürü işim var dedim (çünkü evde home-ofis çalışıyorum kendisi de biliyor) Dalga geçer gibi almadım ki bir şey daha kuaförden sonra alacağım ben bırakırım dedi. Dalga mı geçiyorsun benimle madem almadın niye bana telefonda aldım uğra da al dedin dedim neyse kuzuyla gidip alırız dedi (kızımı kastediyor) gerek yok o bugün kursa kalacak geç çıkıyor biz akşamüstü gider alırız sen alıp bırakma zahmet etme bir daha da benimle dalga geçme yeter dedim çıktım kuaförden. Çok sinirlendim çünkü hep böyle yapıyor, arıyor kahvaltıya geleceğiz babanla diyor hazırlıyorum geliyor yok sadece çay içeceğiz topla sen bunları diyor, kalvaltıya gelicez dedin ya sen diyorum kayınpederimin yanında yok canım çaya gelicez yapmadıysanız bizi de bekleyin dedim diyor ki telefonla aradığında biz yaptık ama size hazırlarım da demişliğim var. Söylüyor sonra eşimin ya da kayınpederimin yanında inkar ediyor aşırı derecede yalanı dolanı var artık bıktım inanın ki. Biraz uzun oldu okuyan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Yaptığı şey çok çok ayıp. Resmen psikolojik şiddet bu. İnsanı kendi aklından şüpheye düşürür. Ben olsam gerçekten gerekli değilse konuşmam, aramalarını açmam.

of sırf sıkıntı çıkarmak derdi nefret ediyorum şu insanlardan
olabldiğince mesafe koyun bence aranıza zor biliyorum ama sizin sinrleriniz yıpranıcak böyle gidrese de

Back
X