- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Ben amacı anlayamadım neden almadığı şeyi aldı diyor üsteli kuaförde de işi varmış yani neden yapıyor? Herkesini çinde bir daha dalga geme benimle falan demek biraz ağır olmuş yalnız almadıysa alırsınız kızınızla olur biter zaten kızınızda kendisi almak istemiş bundan sonra da itimat etmezsiniz kendiniz halledersiniz herşeyi de kayınvalideye anlatmayın o zaman süslemesi var falan diye
Bence hiç ağır olmadı çünkü bildiğiniz benimle dalga geçiyor ve bunu sık sık yapıyor. Kaldı ki gerçekten dalga geçtiği için o şekilde söyledim. Ben zaten ondan öyle bir şey talep etmedim kendi kafasına göre hareket ediyor. Kayınvalideme anlatma olayı da kızım tasarım ödevi olarak elbise dikti çok heveslenmiş olsa gerek ki babaanne elbise diktim bir tek süslemesi kaldı umarım öğretmenim beğenir şeklinde paylaşmış, yani kimsenin ondan bir beklentisi yok ama üstüne vazife olmayan her şeyin içinde maalesef bende madem almış gidip alayım da kırılmasın bari benim aldıklarıma tenezzül etmediler diye düşünmesin dedim ama hata etmişim anladım.