Bu kv. delirmemek işten değil!

Bence hiç ağır olmadı çünkü bildiğiniz benimle dalga geçiyor ve bunu sık sık yapıyor. Kaldı ki gerçekten dalga geçtiği için o şekilde söyledim. Ben zaten ondan öyle bir şey talep etmedim kendi kafasına göre hareket ediyor. Kayınvalideme anlatma olayı da kızım tasarım ödevi olarak elbise dikti çok heveslenmiş olsa gerek ki babaanne elbise diktim bir tek süslemesi kaldı umarım öğretmenim beğenir şeklinde paylaşmış, yani kimsenin ondan bir beklentisi yok ama üstüne vazife olmayan her şeyin içinde maalesef bende madem almış gidip alayım da kırılmasın bari benim aldıklarıma tenezzül etmediler diye düşünmesin dedim ama hata etmişim anladım.

Ben hiçbir şeyimi anlatmıyorum ama kızım bir hevesle söylemiş tasarım ödevim için elbise diktim süslemesi kaldı bir tek onu da yapıp götüreceğim umarım öğretmenim beğenir demiş. Mesafe koymaya çalışıyorum ama kadın her yerde karşıma çıkıyor oğlanı aldım geliyorum yolda yine karşıma çıktı kabus gibi.

Yaptığı şey çok çok ayıp. Resmen psikolojik şiddet bu. İnsanı kendi aklından şüpheye düşürür. Ben olsam gerçekten gerekli değilse konuşmam, aramalarını açmam.

of sırf sıkıntı çıkarmak derdi nefret ediyorum şu insanlardan
olabldiğince mesafe koyun bence aranıza zor biliyorum ama sizin sinrleriniz yıpranıcak böyle gidrese de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…